kolay değil yasıtları dhtnin manasını bilmiyor çözüm arıyor benim genclik piskolojim bir bilene sorup durmaktı insan bocalıyor gene soruyor hocam.sorun kaynağında cozulmeli.saçı kaybettikten sonra piskolojinin amk der insan tip sahibi ise.eti tadan kuru ekmeğe geri donmez.hamit konumunu yitirmek istemiyor tip olarak yas 19 ilerisi için 3_4 arası atıyor.bu donemki piskoloji boyle .yıldırım aktuna sağlık bakanıydı sanırım şu bu piskoloji hastalkların hepsi şuna buna girer sorun kaynağında cozulmeden piskolojide duzelmez diye yazı yazmıştı.keşke düzenli mezoterapi veya prp yapırabilse.şimdi risk alıp finasterid içicek.aynaya bakıp saçından yana şüphesi olunca kaybetmemek adına sieteye kosuyor.saçlarndan emin olunca konu açmaz.
Bilmezmiyim emekli hocam,benim Lise3 te başladı açılmalar,21 e kadar da hızlı devam etti,ki benim arkadaşın yaşında daha kötü durumdaydı saçım,ki o döneme kadar çevresinden ne kadar ilgi gören biri olduğumu,yaşadığım şoku,eski dönemde rafları dolduran fotoğraflarımın dökülme sonrası tek tüke inmesini,rüzgarlı havalardan nefret etmemi,sosyal hayatıma yaptığı değişiklikleri anlatmama gerek yok,arkadaş şanslı bu konuda en azından artık forumlar var,finans biliniyor,dutas biliniyor,ekim işi daha gelişti vs bana bioxin önermişti doktor düşün taa 2008 yılı,zaten sende eskisin bilirsin 2010 larda finasteride bile atom bombası muamelesi yapıyordu forumlarda herkes(belki gerçekten öyle bilmiyoruz)..Ama hayatın gerçekleri var bi tarafta yani olacakların önüne geçilemiyorsa hazır olmak,mevcut duruma göre plan yapmak gerekir,tabi herkesin kendi tercihi..
Aslında beni alakadar eden bir konu değil hiç yazmayacaktım okundu saymama rağmen tüm konuları,sürekli ekranıma bu konu çıktığı için yazdım,forumda ne güzel ne faydalı konular var,ne zor durumda insanlar var, yorum yapan yok.
Herkes aradığı şifayı tez vakitte bulur inşallah,amin.