Gönderen Konu: Minoxil tavsiyesi  (Okunma sayısı 3002 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Minoxil tavsiyesi
« Yanıtla #60 : 25 Temmuz 2022, 02:00:09 »
 kolay değil yasıtları dhtnin manasını bilmiyor  çözüm arıyor benim genclik piskolojim bir bilene sorup durmaktı insan bocalıyor gene soruyor hocam.sorun kaynağında cozulmeli.saçı kaybettikten sonra piskolojinin amk der insan tip sahibi ise.eti tadan kuru ekmeğe geri donmez.hamit konumunu yitirmek istemiyor tip olarak yas 19 ilerisi için 3_4 arası atıyor.bu donemki piskoloji boyle .yıldırım aktuna sağlık bakanıydı sanırım şu bu piskoloji hastalkların hepsi şuna buna girer sorun kaynağında cozulmeden piskolojide duzelmez diye yazı yazmıştı.keşke düzenli mezoterapi veya prp yapırabilse.şimdi risk alıp finasterid içicek.aynaya bakıp saçından yana şüphesi olunca kaybetmemek adına sieteye kosuyor.saçlarndan emin olunca konu açmaz.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 25 Temmuz 2022, 10:49:22 »
kolay değil yasıtları dhtnin manasını bilmiyor  çözüm arıyor benim genclik piskolojim bir bilene sorup durmaktı insan bocalıyor gene soruyor hocam.sorun kaynağında cozulmeli.saçı kaybettikten sonra piskolojinin amk der insan tip sahibi ise.eti tadan kuru ekmeğe geri donmez.hamit konumunu yitirmek istemiyor tip olarak yas 19 ilerisi için 3_4 arası atıyor.bu donemki piskoloji boyle .yıldırım aktuna sağlık bakanıydı sanırım şu bu piskoloji hastalkların hepsi şuna buna girer sorun kaynağında cozulmeden piskolojide duzelmez diye yazı yazmıştı.keşke düzenli mezoterapi veya prp yapırabilse.şimdi risk alıp finasterid içicek.aynaya bakıp saçından yana şüphesi olunca kaybetmemek adına sieteye kosuyor.saçlarndan emin olunca konu açmaz.
Bilmezmiyim emekli hocam,benim Lise3 te başladı açılmalar,21 e kadar da hızlı devam etti,ki benim arkadaşın yaşında daha kötü durumdaydı saçım,ki o döneme kadar çevresinden ne kadar ilgi gören biri olduğumu,yaşadığım şoku,eski dönemde rafları dolduran fotoğraflarımın dökülme sonrası tek tüke inmesini,rüzgarlı havalardan nefret etmemi,sosyal hayatıma yaptığı değişiklikleri anlatmama gerek yok,arkadaş şanslı bu konuda en azından artık forumlar var,finans biliniyor,dutas biliniyor,ekim işi daha gelişti vs bana bioxin önermişti doktor düşün taa 2008 yılı,zaten sende eskisin bilirsin 2010 larda finasteride bile atom bombası muamelesi yapıyordu forumlarda herkes(belki gerçekten öyle bilmiyoruz)..Ama hayatın gerçekleri var bi tarafta yani olacakların önüne geçilemiyorsa hazır olmak,mevcut duruma göre plan yapmak gerekir,tabi herkesin kendi tercihi..
Aslında beni alakadar eden bir konu değil hiç yazmayacaktım okundu saymama rağmen tüm konuları,sürekli ekranıma bu konu çıktığı için yazdım,forumda ne güzel ne faydalı konular var,ne zor durumda insanlar var, yorum yapan yok.
Herkes aradığı şifayı tez vakitte bulur inşallah,amin.
  • Yaşınız 31

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 25 Temmuz 2022, 11:13:05 »
Yalnız ben kel olduğumun farkına 34 yaşında vardım o açıdan çok şanslı hissediyorum kendimi keşke hiç farketmeseydim :) :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 25 Temmuz 2022, 16:14:34 »
 en boktan yanı saçlıyken en baba karılar asılır saçı dokersin sumuklu takımı bile bakmaz kücümser ne koyuyor adama
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 25 Temmuz 2022, 16:49:02 »
en boktan yanı saçlıyken en baba karılar asılır saçı dokersin sumuklu takımı bile bakmaz kücümser ne koyuyor adama

başkanım bende hiç öyle olmadı ya da o kadar rahatsız edici değildi dökülmem bilemedim dediğim gibi çok geç farkına vardım ondan belki de :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 25 Temmuz 2022, 17:34:10 »
   :) şey gibi olmuş baskan senin bizim rahmetli bir abimiz vardı malını falan oğlu ustune alıp kaybetti adamda kafayı yedi halen malını kendinin sanıyordu ondan takmıyordu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 25 Temmuz 2022, 17:41:19 »
   :) şey gibi olmuş baskan senin bizim rahmetli bir abimiz vardı malını falan oğlu ustune alıp kaybetti adamda kafayı yedi halen malını kendinin sanıyordu ondan takmıyordu
aynen o hesap başkan saçlarım var sanıyordum bir abim uyandırdı kel olduğuma o günden beri de her türlü tedaviyi uyguluyorum :D

bakalım belki hakan doğanay hocayı bir ziyaret ederim git gel yaşıyorum kıl tüy neyine diye sonra da canı çekiyor adamın saçlı olmayı :D
avodart&minox&xpecia

tedavim

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 25 Temmuz 2022, 17:41:49 »
Bende de o kadar keskin olmadı özellikle ilk yıllarda gayet idare etti ama güçten düşürüyor insanı emekli hocam sokakta gezerken bile farkı hissediyorsun,ama çok aşırı samimi söylüyorum yeminle laf olsun diye değil,ben ondan ziyade eski narsist,kendine hayran,raflar dolusu fotoğraf çektiğim,özgüven bombası günlerimi arıyorum valla her şey %99 onun için.
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 25 Temmuz 2022, 19:46:01 »
aynen o hesap başkan saçlarım var sanıyordum bir abim uyandırdı kel olduğuma o günden beri de her türlü tedaviyi uyguluyorum :D

bakalım belki hakan doğanay hocayı bir ziyaret ederim git gel yaşıyorum kıl tüy neyine diye sonra da canı çekiyor adamın saçlı olmayı :D
iyi saçların baskan.ama ufak bir dokunusta fazla kıl kafa ağrıtmaz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 25 Temmuz 2022, 19:47:01 »
Bende de o kadar keskin olmadı özellikle ilk yıllarda gayet idare etti ama güçten düşürüyor insanı emekli hocam sokakta gezerken bile farkı hissediyorsun,ama çok aşırı samimi söylüyorum yeminle laf olsun diye değil,ben ondan ziyade eski narsist,kendine hayran,raflar dolusu fotoğraf çektiğim,özgüven bombası günlerimi arıyorum valla her şey %99 onun için.
bende megolamanım.hatunların ilgisi bende olmazsa öleyim daha iyi.önce akıl lazım bize doğru dusunmek gerek ama eti tadan kuru ekmeğe donmuyor işte.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 25 Temmuz 2022, 23:15:52 »
bende megolamanım.hatunların ilgisi bende olmazsa öleyim daha iyi.önce akıl lazım bize doğru dusunmek gerek ama eti tadan kuru ekmeğe donmuyor işte.

O da bir nevi özgüven otokontrol yöntemi,iyi olduğunu düşünüyorsun ve çevrenden de onay alıyorsun bu şekilde.İlgi budalalılığı değil de daha çok kendini her anlamda yeterli hissetme içgüdüsü olabilir.Yoksa bana deseler ki dünyanın en mükemmel kadınıyla (kadınlarıyla) ömür boyu yaşayacaksın ama hep kel olacaksın asla kabul etmem yani.
Bu iş daha çok şey gibi geliyo bana,nasıl bir pantolon ya da bir tişört almak için 10 mağaza gezip belki 20 tanesini deneyip anca 1 tanesini alırız,bu da böyle işte titizlik,güzeli sevme işi..daha iyi dursun,kendimizi daha iyi hissedelim tarzı..yoksa yırtık,küflü,yağlı gömlek giyip dolaşmak ister mi insan? Bu kellik te bu şekilde yırtık,küflü,eski gömlekle sürekli dolaşmak gibi birşey.
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 25 Temmuz 2022, 23:19:09 »
 dünyanın en iyi hatununu alcan en zengini olcan ama kel olcan yada 5 sene saçlı yasıcan ölcen deseler tabiki 5 sene saçlı yasayıp oleyim derim.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 25 Temmuz 2022, 23:23:33 »
dünyanın en iyi hatununu alcan en zengini olcan ama kel olcan yada 5 sene saçlı yasıcan ölcen deseler tabiki 5 sene saçlı yasayıp oleyim derim.
+1
  • Yaşınız 31

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 25 Temmuz 2022, 23:51:07 »
Sakin olun gençler :))) Allah daha büyük dertlerden esirgesin tek derdimiz saç olsun onun da bugün yarın çaresi bulunur inşallah

Başkan çok zengin olursan zarev efsanesini test et sonra ölümü düşünürsün :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 25 Temmuz 2022, 23:53:46 »
 :)bir ara öksür öksür ağzımdan kanlar gelirdi dra gitmedim sonra kend kendine gecti.bir sürü olay geldi gecti basına bişiler gelir kim vurduya gidersin dediler gömerler dedim gectim gebermedim ama saç deyince iş baska.bana bir saç bir fenerbahçe dicen.ama ali koçta fenerbahçeyi ters cevirdi elde kaldı saç :)

Facebook Twitter Instagram