Gönderen Konu: Minoxil tavsiyesi  (Okunma sayısı 3027 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Minoxil tavsiyesi
« Yanıtla #30 : 24 Temmuz 2022, 21:31:45 »
 hamit senede 2 kere prp vurdurabilirsin yada evde dermoller uygula.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 24 Temmuz 2022, 21:33:43 »
hamit senede 2 kere prp vurdurabilirsin yada evde dermoller uygula.
Dermoller bu kadar etkili mi cidden ?
Dermoller için saç kısa olması gerekmez mi ?

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 24 Temmuz 2022, 21:56:50 »
Kardeşim maşallah saçların çok güzel head&sholders reklamı gibi. merak ettiğim husus herhangi bir açıklık ya da sorun olmadan neye binaen AGA teşhisi koydu doktor açılma ya da sorun yokken nasıl anlaşılıyor bu hastalık?

İnşallah saçların bu şekilde güzel bir olgunluk çizgisiyle kalır Allah şifa versin.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 24 Temmuz 2022, 21:59:52 »
Kardeşim maşallah saçların çok güzel head&sholders reklamı gibi. merak ettiğim husus herhangi bir açıklık ya da sorun olmadan neye binaen AGA teşhisi koydu doktor açılma ya da sorun yokken nasıl anlaşılıyor bu hastalık?

İnşallah saçların bu şekilde güzel bir olgunluk çizgisiyle kalır Allah şifa versin.
Teşekkür ederim.
Aslında bu 3.doktorum yanlış hatırlamıyorsam.
3üde aynı şeyi söyledi.
Benim baba ve anne tarafı kel ; o yüzden yanlış teşhis koyduklarını düşünmüyorum.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 24 Temmuz 2022, 22:11:22 »
Teşekkür ederim.
Aslında bu 3.doktorum yanlış hatırlamıyorsam.
3üde aynı şeyi söyledi.
Benim baba ve anne tarafı kel ; o yüzden yanlış teşhis koyduklarını düşünmüyorum.

Kardeşim benim merak ettiğim teşhisi koyma nedenleri yoksa teşhis yanlış diye düşünmedim bu kadar sağlıklı görünen bir saçta erken teşhisi neye göre yapıyorlar etrafımdakilere ve kendime bilgi olması için sordum. Yani sana şu yüzden ağasın şunlar incelmiş bu bölge minyatürleşmiş gibi bir şey söylediler mi
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 24 Temmuz 2022, 22:12:31 »
Kardeşim benim merak ettiğim teşhisi koyma nedenleri yoksa teşhis yanlış diye düşünmedim bu kadar sağlıklı görünen bir saçta erken teşhisi neye göre yapıyorlar etrafımdakilere ve kendime bilgi olması için sordum. Yani sana şu yüzden ağasın şunlar incelmiş bu bölge minyatürleşmiş gibi bir şey söylediler mi
Aslında ben de bunu merak ettim.
sebebini söylemediler

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 24 Temmuz 2022, 22:26:31 »
Aslında ben de bunu merak ettim.
sebebini söylemediler

Sorma şansın olursa sorup bizi de bilgilendirirsen mutlu olurum sana zahmet
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 24 Temmuz 2022, 22:42:09 »
Dermoller bu kadar etkili mi cidden ?
Dermoller için saç kısa olması gerekmez mi ?
çok bişi bekleme ama saçıda beslersin.uzun saça ayrı dermoller vardır kısa saça ayrı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 24 Temmuz 2022, 22:43:48 »
 hamite bu tehşisi çekilen ön cizgiden ve incelen tepeden koydular yas 19 bu yasta bu olgunluk çizgisine girmez deyip koydu dr.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 24 Temmuz 2022, 22:50:15 »
hamite bu tehşisi çekilen ön cizgiden ve incelen tepeden koydular yas 19 bu yasta bu olgunluk çizgisine girmez deyip koydu dr.

Ön çizgi çok mantıklı başkanım ben kardeşimizin 20-25 arası olduğunu düşünmüştüm sakaldan sanırım. Bize normal gözüken tepeye onlar detay baktığı için incelemeyi de görmüştür doğal olarak
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 24 Temmuz 2022, 23:00:55 »
 hamit tutar bu saçları mantıklı olursa.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 24 Temmuz 2022, 23:01:51 »
hamit tutar bu saçları mantıklı olursa.
Nasıl tutabilirim peki 😅

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 24 Temmuz 2022, 23:05:39 »
 biliodum bu soruyu sorcağını.finasterid yas erken ama yada bloker losyonla ev yapımı spiro gibi yada dısarda dht kovuculu mezo gibi oda pahalı prp senede 2 olur diyordu bir dr arkadas ona dht kovucu koyabilirmi koysadsa 6 ayda bir etkisi kalırmı.sters yapmıcan sağlıklı yasıcan .gencler tedavi yapıyor masaj dermoller flan ama sanki senin şu an sadece dermoller bir süre yetick gibi sonrasaı kodlanmış genetik dokulmeyi bilemeyiz

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 24 Temmuz 2022, 23:08:53 »
biliodum bu soruyu sorcağını.finasterid yas erken ama yada bloker losyonla ev yapımı spiro gibi yada dısarda dht kovuculu mezo gibi oda pahalı prp senede 2 olur diyordu bir dr arkadas ona dht kovucu koyabilirmi koysadsa 6 ayda bir etkisi kalırmı.sters yapmıcan sağlıklı yasıcan .gencler tedavi yapıyor masaj dermoller flan ama sanki senin şu an sadece dermoller bir süre yetick gibi sonrasaı kodlanmış genetik dokulmeyi bilemeyiz
Dermoller ın saç köklerine bir zararı var mı ?
Kullanım sıklığı nedir ?
Bir de yanında başka ürün kullanmak gerekli mi ?
Cevaplarsan çok sevinirim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 24 Temmuz 2022, 23:10:28 »
 zarar vermez kullanımı sana bağlı gencler nasıl kullanıyorsa sende oyle kullanırsın.şimdilik bişi istemez gibime geliyor.baskan123  xthe  khomur bunlarda akranın tedavilerini incele istersen sitede

Facebook Twitter Instagram