Gönderen Konu: Minoxil tavsiyesi  (Okunma sayısı 3038 defa)

snn016

• Jr. Member
  • **
Ynt: Minoxil tavsiyesi
« Yanıtla #16 : 23 Temmuz 2022, 23:13:10 »
finasteride denesem peki ?
Yada ikisini birden ?
. .

Hiç kullanmadım kuzenim eskiden eczaciydi en çok satan saç ilaçları arasında olduğunu söyledi. Bu sitede bu ilaç hakkında çok fazla bilgi var kimisinde pek fazla etki etmezken kimisinde çok güzel sonuçları var. Doktor tavsiye etmiş zaten kullanmada fayda olabilir. Benim bazı sağlık sorunlarım olduğundan doktor tavsiye etmeden ilaç kullanamıyorum
  • Yaşınız 34

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 23 Temmuz 2022, 23:14:10 »
. .

Hiç kullanmadım kuzenim eskiden eczaciydi en çok satan saç ilaçları arasında olduğunu söyledi. Bu sitede bu ilaç hakkında çok fazla bilgi var kimisinde pek fazla etki etmezken kimisinde çok güzel sonuçları var. Doktor tavsiye etmiş zaten kullanmada fayda olabilir. Benim bazı sağlık sorunlarım olduğundan doktor tavsiye etmeden ilaç kullanamıyorum
Bu söylediklerim finasteride için mi yoksa minoxil mi ?

snn016

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 23 Temmuz 2022, 23:23:27 »
Bu söylediklerim finasteride için mi yoksa minoxil mi ?
.

Finasterid için yazdım bunları.

2016da ilk Ekim yapan doktorun dediği buydu ; Ekim sonrası minoxil kullanırsan saçların daha canlı olur ama ömür boyu kullanman gerekir. Bıraktıktan sonra daha kötü olur.

Minoxil tavsiye eden saç ekimcilerin çoğu bunu söylemez

Saç ekimciler genelde minox tavsiye eder nedeni çok basit saç ektikleri kişiye minox tavsiye ederler ekimden 1 yıl sonra saçlar kaliteli gözükür ekimi kaliteli gösterir ve sende saçlarım çok güzel dersin minoxu bırakırsın aradan 2-3sene geçer ve saçların eskisinden beter olmuştur tekrar Ekim yaptırmak istersin ve saç ektirdigin yere gidip tekrar ektirsin yani binevi müşteri sayısını ikiye katlar
  • Yaşınız 34

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 23 Temmuz 2022, 23:24:52 »
.

2016da ilk Ekim yapan doktorun dediği buydu ; Ekim sonrası minoxil kullanırsan saçların daha canlı olur ama ömür boyu kullanman gerekir. Bıraktıktan sonra daha kötü olur.

Saç ekimciler genelde minox tavsiye eder nedeni çok basit saç ektikleri kişiye minox tavsiye ederler ekimden 1 yıl sonra saçlar kaliteli gözükür ekimi kaliteli gösterir ve sende saçlarım çok güzel dersin minoxu bırakırsın aradan 2-3sene geçer ve saçların eskisinden beter olmuştur tekrar Ekim yaptırmak istersin ve saç ektirdigin yere gidip tekrar ektirsin yani binevi müşteri sayısını ikiye katlar
Vay be. Tezgaha bak

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 23 Temmuz 2022, 23:39:06 »
.

Valla bir türlü karara varamadım.
Eniştemin saçları minoxil sayesinde 10 senedir aynı durumda.
Bir yandan bu ilaç ild daha kötü yapma endişesi var

ber134

• Full Member
« Yanıtla #21 : 24 Temmuz 2022, 12:14:55 »
senin saçlarında dökülme/açılma/seyrekleşme nerede kardeşim? ben mi göremedim acaba? biraz psikolojik olarak kendini kasıyor olabilir misin?
  • Yaşınız 25

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 24 Temmuz 2022, 12:16:26 »
senin saçlarında dökülme/açılma/seyrekleşme nerede kardeşim? ben mi göremedim acaba? biraz psikolojik olarak kendini kasıyor olabilir misin?
Saçın heryerinde çok az bi seyrekleşme var. Fotoğraflara yansımıyor ama sanırım.
O yüzden aslında erken önlem alayım diyorum.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #23 : 24 Temmuz 2022, 12:18:29 »
Saçın heryerinde çok az bi seyrekleşme var. Fotoğraflara yansımıyor ama sanırım.
O yüzden aslında erken önlem alayım diyorum.

yaş kaç?
  • Yaşınız 25

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 24 Temmuz 2022, 12:19:29 »

ber134

• Full Member
« Yanıtla #25 : 24 Temmuz 2022, 12:22:48 »
19 yasındayım

kardeşim bana kalırsa saçların gayet iyi. yaşın da çok erken. antiandrojen minoxidil falan bence şu an bu yaşta bulaşma yine sen bilirsin tabii. çünkü hem daha tüm erkeksi özellikler yaştan ötürü oturmamış olabilir ve bu ilaçlara başladın mı bırakmaman gerekir. işler biraz daha kötüleşirse mesela 1 2 sene sonra o zaman ölçüp biçip tartabilirsin.
  • Yaşınız 25

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 24 Temmuz 2022, 12:26:15 »
kardeşim bana kalırsa saçların gayet iyi. yaşın da çok erken. antiandrojen minoxidil falan bence şu an bu yaşta bulaşma yine sen bilirsin tabii. çünkü hem daha tüm erkeksi özellikler yaştan ötürü oturmamış olabilir ve bu ilaçlara başladın mı bırakmaman gerekir. işler biraz daha kötüleşirse mesela 1 2 sene sonra o zaman ölçüp biçip tartabilirsin.
Minoxil erkekliği etkiliyor mu ?
Ben sadece finasteride ve türevleri etkiliyor diye biliyordum.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #27 : 24 Temmuz 2022, 12:28:56 »
Minoxil erkekliği etkiliyor mu ?
Ben sadece finasteride ve türevleri etkiliyor diye biliyordum.

hayır minoxidilin hormonlarla bir etkileşimi yok. fakat o da süreklilik devamlılık isteyen bir ilaç. başladın mı bırakmaman gerekiyor. başlayıp başlayıp bırakırsan zamanla etkisi ilk kullandığın zamanlardaki gibi olmuyor.
  • Yaşınız 25

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 24 Temmuz 2022, 12:30:34 »
hayır minoxidilin hormonlarla bir etkileşimi yok. fakat o da süreklilik devamlılık isteyen bir ilaç. başladın mı bırakmaman gerekiyor. başlayıp başlayıp bırakırsan zamanla etkisi ilk kullandığın zamanlardaki gibi olmuyor.
O halde ani bir karar ile başlamamak lazım bu ilaca.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #29 : 24 Temmuz 2022, 12:32:05 »
O halde ani bir karar ile başlamamak lazım bu ilaca.

aynen öyle. minoxidil çok güçlü bir silah bizler için. fakat işi çocuk oyuncağına çevirirsek vücut bağışıklılık kazanır.
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram