Gönderen Konu: Minoxil tavsiyesi  (Okunma sayısı 3004 defa)

Hamit Özkan

• Sr. Member
Ynt: Minoxil tavsiyesi
« Yanıtla #45 : 24 Temmuz 2022, 23:19:09 »
biliodum bu soruyu sorcağını.finasterid yas erken ama yada bloker losyonla ev yapımı spiro gibi yada dısarda dht kovuculu mezo gibi oda pahalı prp senede 2 olur diyordu bir dr arkadas ona dht kovucu koyabilirmi koysadsa 6 ayda bir etkisi kalırmı.sters yapmıcan sağlıklı yasıcan .gencler tedavi yapıyor masaj dermoller flan ama sanki senin şu an sadece dermoller bir süre yetick gibi sonrasaı kodlanmış genetik dokulmeyi bilemeyiz
Finas icin yaşın erken cümlesini çok duyuyorum.
Bunun tam olarak sebebi nedir?
Doktor kullanmak istersen kullan ama gerek yok bence demişti.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 24 Temmuz 2022, 23:21:24 »
 hani şimdi senin tabanca çok iyi atıyor gencken hızlı olcak hızı az biraz yavaslamış tabanca ile genclikte ne bilim tuhaf olur.ilerleyen yaslarda tabanca zaten zayıf.dht karaciğer beyin cinsellik için hayati hormon.dene yan etki gorursen bırakırsın.bırakınca genelde yan etki geciyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 24 Temmuz 2022, 23:23:48 »
hani şimdi senin tabanca çok iyi atıyor gencken hızlı olcak hızı az biraz yavaslamış tabanca ile genclikte ne bilim tuhaf olur.ilerleyen yaslarda tabanca zaten zayıf.dht karaciğer beyin cinsellik için hayati hormon.dene yan etki gorursen bırakırsın.bırakınca genelde yan etki geciyor.
Valla gece gece güldürdün beni kral 😂
Allah'ta seni güldürsün.
Sanırsam üroloji doktoru yazabiliyor sadece. Fiyatı hakkında bir bilgin var mı ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 24 Temmuz 2022, 23:29:34 »
 :)proscar al 5 e böl iç.35 liraydı falan şimdi olmuştur 50 60.5 ay yetiyor.fiyatında sorun yok.dr recetesine gerek yok kral
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 24 Temmuz 2022, 23:29:50 »
Finas icin yaşın erken cümlesini çok duyuyorum.
Bunun tam olarak sebebi nedir?
Doktor kullanmak istersen kullan ama gerek yok bence demişti.

Cinsiyetimize dair özelliklerimizin gelişmesi için vücudun dht denilen jet yakıtı olarak düşünebileceğin hormona ihtiyacı oluyor. 25 Li yaşlarda sanırım büyüme ve gelişme sonlanırken dht vücuda fazla gelmeye başlıyor zarar verici yıkıcı özellikleri baş gösteriyor 30-35 den sonra vücut vitesten atıyor. Dht iyice bozuyor bünyeyi mesela benim 30 dan sonra agresif dökülme olmuş. O yüzden yaşın itibariyle sakalın ses tellerin kemik yapın kas dokun yağ dokun vb vb hepsi gelişmeye devam ediyor dht vasıtasıyla saç için bu hormonu baskılarsan gelişimine balta vurmuş olursun.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 24 Temmuz 2022, 23:32:24 »
Cinsiyetimize dair özelliklerimizin gelişmesi için vücudun dht denilen jet yakıtı olarak düşünebileceğin hormona ihtiyacı oluyor. 25 Li yaşlarda sanırım büyüme ve gelişme sonlanırken dht vücuda fazla gelmeye başlıyor zarar verici yıkıcı özellikleri baş gösteriyor 30-35 den sonra vücut vitesten atıyor. Dht iyice bozuyor bünyeyi mesela benim 30 dan sonra agresif dökülme olmuş. O yüzden yaşın itibariyle sakalın ses tellerin kemik yapın kas dokun yağ dokun vb vb hepsi gelişmeye devam ediyor dht vasıtasıyla saç için bu hormonu baskılarsan gelişimine balta vurmuş olursun.
Yan etkileri görmediğim sürece kullanmamda bir sakınca olur mu ?

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 24 Temmuz 2022, 23:32:52 »
:)proscar al 5 e böl iç.35 liraydı falan şimdi olmuştur 50 60.5 ay yetiyor.fiyatında sorun yok.dr recetesine gerek yok kral
Fiyatı ucuz geldi biraz.
İlginç

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 24 Temmuz 2022, 23:38:20 »
 bırakta bu devirde bişide ucuz olsun.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #53 : 24 Temmuz 2022, 23:42:27 »
bırakta bu devirde bişide ucuz olsun.
aynen öyle

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 24 Temmuz 2022, 23:58:19 »
Yan etkileri görmediğim sürece kullanmamda bir sakınca olur mu ?

Yan etkilerini gördüğün zaman tekrar 19 yaşına dönüp vücudunun yapması gereken reaksiyonları yapabileceğini düşünüyorsan kullan
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 25 Temmuz 2022, 00:48:59 »
Gene konu açmış 🙈🙈🙈
Üstadlar siz mesai harcamışsınız,özgürsünüz tabi bişey diyemem ama bu çocuk zaten her hafta doktorun kendisine aga teşhisi koyduğunu,biotini,minoxili,finansı daha önce hakkında çok fazla bilgi verilmiş olmasına rağmen sürekli soruyor detaylı bilgi tekrar veriliyor ama o sanki forumda yeniymiş hiçbişey bilmiyormuş,daha önce hiç yorum,öneri almamış gibi tekrar tekrar aynı soruları sormaya ve aynı cevapları almaya devam ediyor..
Yahu forumda bu kadar takılıp minoxilin,finansın etki mekanizmasını,kişiye göre değişken etki ve yan etkilerini bilmeyen mi var?
Velev ki varsa da medikal tedavilerde bakıp öğrenemeyecek olan mı var?
Biri kuyuya taş atmış,40 kişi çıkarmaya çalışıyor.
Dostum sana en iyi tavsiyeyi tekrardan veriyorum,sen ağır şizofren,ya da ağır şizofren adayısın yanlış doktora gidiyorsun acil bi psikoloğa görünmeni tavsiye ederim.
  • Yaşınız 31

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 25 Temmuz 2022, 00:51:12 »
Gene konu açmış 🙈🙈🙈
Üstadlar siz mesai harcamışsınız,özgürsünüz tabi bişey diyemem ama bu çocuk zaten her hafta doktorun kendisine aga teşhisi koyduğunu,biotini,minoxili,finansı daha önce hakkında çok fazla bilgi verilmiş olmasına rağmen sürekli soruyor detaylı bilgi tekrar veriliyor ama o sanki forumda yeniymiş hiçbişey bilmiyormuş,hiç yorum,öneri almamış gibi tekrar tekrar aynı soruları sormaya ve aynı cevapları almaya devam ediyor..
Yahu forumda bu kadar takılıp minoxilin,finansın etki mekanizmasını,kişiye göre değişken etki ve yan etkilerini bilmeyen mi var?
Velev ki varsa da medikal tedavilerde bakıp öğrenemeyecek olan mı var?
Dostum sana en iyi tavsiyeyi tekrardan veriyorum,sen ağır şizofren,ya da ağır şizofren adayısın yanlış doktora gidiyorsun acil bi psikoloğa görünmeni tavsiye ederim.
Çok saçma konuşuyorsun.
Doktor tedaviye başlamam gerektiğini belirtti.
Burada doktora sormayı unuttuğum soruları soruyorum fark ettiysen.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 25 Temmuz 2022, 01:12:04 »
Çok saçma konuşuyorsun.
Doktor tedaviye başlamam gerektiğini belirtti.
Burada doktora sormayı unuttuğum soruları soruyorum fark ettiysen.
Yazımın seninle ilişkili olan tek kısmı psikoloğa gitmeni tavsiye etmemdi kardeşim ve aşağılama amaçlı değil gerçekten sorunun o olduğuna emin olmamdan kaynaklıydı.Ama şimdi bakındım da herşey gibi zaten o da tekrar tekrar söylenmiş sana daha önceden..
Türkiye'de geçen yıl 59 Milyon 641 kutu antidepresan kullanılmış,yani bu ülkede psikolojisi bozuk olmak sandığın gibi  ayıp ta değil,şaşılacak şey de değil,bi hakaret vesilesi hiç değil,baştan sona bi sağlık sorunu hem de çok yaygın
Haa ben senin sözlerini tasvip etmiyorum diyorsanda problem yok sen psikoloğa ister git ister gitme, benim yazım daha çok konuya zaman harcayan forum ahalisi için yazılmış şeyler farkındaysan
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 25 Temmuz 2022, 01:17:22 »
 hamitte rahatlama isteği var .karsıdan belli oluyor yardımcı oluyoruz bu isteğe.yakısıklı bunu kaybetmemek için zamanında mudahele etmiş.haliyle tipini kaybetmemek için strese giriyor.olabilir gencken banada saçlar dokulcekmi diye surekli vesvese gelirdi.devir dış guzellik devri korkusunda haklı.bende dr gibi dusunuyorum.ama pahalı tedavi.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 25 Temmuz 2022, 01:27:54 »
Emekli hocam durum o kadar hafif mi bilmiyorum ki arkadaş takıntısı olduğunu bunu aşamadığını belirtmiş önceki konularında belki 2-3 ay hafif dozda ilaçla ya da ilaca gerek kalmadan az bi terapiyle hallolacak iş belki çözümü budur onun da.. burda aynı sorulara cevp vererek düzelecek mi sence bu iş? Ya da böyle mi iyilik yapmış oluruz arkadaşa yoksa sorunu kökten çözerek mi bilemedim..Ki rahatlama senin benim söyleyeceğimiz sözlerle olmaz ki finansla,işe yaramıyosa da dutasla olur o da bünye,şans işi,forumda bunu herkes te çok iyi bilir ne yazık ki.
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram