4 aydan merhaba herkese.
Kızarıklık olan bölgede biraz komplikasyon söz konusu. O bölgenin gelişimi, fotoğraflarda görebileceğiniz üzere geri kalan bölgelerden daha yavaş seyrediyor. Asuman Hanım yakından görmek için beni kliniğe davet etti ve kızarıklık konusunda fotoğrafların biraz yanıltıcı olduğunu, kızarıklığın o kadar ciddi olmadığını belirtti. Bununla birlikte, o bölgede muhtemelen dolaşımsal bir sorun olduğunu ve 10. ay sonunda gelişim olmazsa revize edeceğimizi söyledi. Bir yandan da derma roller + minoksidil kullanmaya başlamamı önerdi.
Ben de son 1 haftadır minoksidil uygulamaya başladım.
Sonuç olarak şu an Prozinc şampuan + Prozinc losyona devam ediyorum. Sabah minoksidil akşam prozinc kombosu yapıyorum. Derma roller'ı 3 günde bir kullanacağım. 1 gün Redoxon Pro, 1 gün Day2Day kolajen, günde 2 Xpecia ve 0,25 mg Propecia takviyesine de devam ediyorum.
Peki ben ne hissediyorum? Keşke hiç komplikasyon olmasaydı ama henüz üzülmek için erken. O bölgede kabuklanma diğerlerinden daha uzun sürmüştü, belki düzelmek için biraz daha zamana ihtiyacı vardır. Henüz vaktimiz var. Saç çıkan yerler ise hiç fena görünmüyor. Saçların çıkış açısının biraz fazla dik olduğunu düşünüyorum. Bence daha eğimli bir açıyla ekilse çok daha doğal görünebilirmiş.
Fotoğraflar saçlar yıkandıktan sonra çekildi, yani nemli hali.
Daha sonra kuru bir şekilde de çekerim.