Ankara'da İkamet etmekteyim. Şahin beyi uzun zamandır takip ediyorum ve kafama yattı. Saç ekimi konusunda temel birkaç bilgi dışında
pek de bilgim yok. Siz değerli üyelerin tavsiye ve önerilerine açığım. Evlenip bir yuva kursam, çoluk çocuğa karışsam, belki bu kadar kafama
takmayacağım, ama şuan gerçekten çok sıkıntı veriyor bu dökülme durumu bana. Kız arkadaşımın yanında eğilmeye utanıyorum. Güneşli
havalarda dışarı çıkmaya çekiniyorum. Bunlar zaten aynı dertten mustarip olanların çok rahat anlayabileceği durumlar. Artık bu duruma bir son
vermek için ekim yoluna gideceğim. Her türlü tavsiye ve önerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum. Yaşım 31, dökülme lise zamanlarında başladı
üniversite zamanlarında arttı ve son 2 yıldır hafif şekilde devem ediyor. Oda lambası altında çektiğim güncel resimler ektedir. Nasıl bir yol
izlemeliyim. Saç tellerim ince. 6 ay düzenli minoxil kullandıktan sonra şimdi haftada 2-3 gün, 5 fıs sıkıyorum. Normalde ailemde, ne anne
tarafında, nede baba tarafında benim kadar erken evrede saçı dökülen kimse yok. Hatta 50-55 yaşındaki amcalarımın ve dayılarımın benden
daha gür saçları var. Stresli bir hayat yaşadım. 16 sene yatılı okullarda ve yurtlarda kaldım. Dökülmenin buna bağlı olduğunu düşünüyorum.