Gönderen Konu: Dr.Hakan DOĞANAY -Fiyat  (Okunma sayısı 47628 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Hakan DOĞANAY -Fiyat
« Yanıtla #15 : 15 Nisan 2018, 13:39:57 »
Fiyat kişiye göre değişir imkan meselesi ama başarılı işlerini hakkı ile yapan doktorlar genelde bi kaç tık pahalı hakan hocanın fıyatıda normal ama hakkını verıyor.

Ben katılmıyorum bu yoruma .

fikirgeldi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 16 Mayıs 2018, 09:50:38 »
euro nun artmasından dolayı, yerli vatandaşın ektirmesi neredeyse mucize euro şu anda 5,30 tl  3000 greft ekilse 15900TL bir rakam yapıyor. Yurt dışı vatandaşın euro nun artması düşmesiyle işi zaten yok. Buradaki bizim insanımıza TL üzerinden ama eurodan çevirmeden bir çözüm getirilmeli. Hele greft arttıkça rakamda artacaktır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Mayıs 2018, 09:56:05 »
euro nun artmasından dolayı, yerli vatandaşın ektirmesi neredeyse mucize euro şu anda 5,30 tl  3000 greft ekilse 15900TL bir rakam yapıyor. Yurt dışı vatandaşın euro nun artması düşmesiyle işi zaten yok. Buradaki bizim insanımıza TL üzerinden ama eurodan çevirmeden bir çözüm getirilmeli. Hele greft arttıkça rakamda artacaktır.

kendı ekıbı 8 bın tl ye ekıyor hakan doğanay yaparsa fıyat degişiyor
operasyonu gene kendı takip edip planlamayı hakan doğanay yapıyor  bıldığım kadarı ile  konular var araştırmak ısteyen bılgı edınır ektıren arkadaşlardan
Global Moderator

fikirgeldi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2018, 10:03:16 »

kendı ekıbı 8 bın tl ye ekıyor hakan doğanay yaparsa fıyat degişiyor
operasyonu gene kendı takip edip planlamayı hakan doğanay yapıyor  bıldığım kadarı ile  konular var araştırmak ısteyen bılgı edınır ektıren arkadaşlardan

Kendi ekibi ile Hakan beyin ekibi arasında mutlaka bir fark olmalı değilmi. Yani Hakan bey bu fiyatı isterken sadece ismi için değil yaptığı iş içinde alıyor diye düşünüyorum. Kendi ekibinin yaptığı operasyonun bir kaydını bulamadım mesela Özgür Sucu dan bahsettiler Hakan bey ile beraber çalışıyor, ama Özgür beyinde saç ekimine ihtiyacı var. Ozaman insanın aklına ya bu adam neden ektirmiyor sorusuda gelmiyor değil. Bunlar bir tarafa Hakan bey'in ekibinin operasyon SONUÇlarını (artık saçlar çıkmış) benmi forumda bulamadım yoksa gerçekten şuan için yokmu?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 16 Mayıs 2018, 10:33:29 »
Hakan beyin ekibine ektirenlerden iki kişi var  forumda paylaşım yapan. Ben  10.gündeyim şu an için herşey yolunda gidiyor. Bizi takip edin ilerleyen süreçlerimizi, ona göre karar verin. 
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

fikirgeldi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 16 Mayıs 2018, 11:31:59 »
Hakan beyin ekibine ektirenlerden iki kişi var  forumda paylaşım yapan. Ben  10.gündeyim şu an için herşey yolunda gidiyor. Bizi takip edin ilerleyen süreçlerimizi, ona göre karar verin.
Ekiminizi ve diğer mesajlarınızı inceledim. Ekibe bakış açımı gerçekten değiştirdiniz. Maşallah çok güzel bir ekim yapılmış. Sonucununda güzel olacağını düşünüyorum. Tepe arka bölüme saçı olanlarda dönüş kısmı diye nitelenen yere vertex mi deniliyor. Bu alandaki açılmaya ekim yapılabiliyormu?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 16 Mayıs 2018, 11:44:55 »
Ben hakan hocayla konuşana dek ekibe  güvenememiştim ama gerçekten iyiler.  Gördüm.

evet verteks denilen yer tepenin en son yer aldığı ( kuş yuvası denilen) bölgeye verilen addır. Evet o bölgeye ekim yapılıyor.ben o bölgeye sakal ektirdim 1000 greft  sakal hem sert hem kalın tel ve güçlü olduğu için tercihim sakal oldu. Bakalım görelim.

fikirgeldi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 16 Mayıs 2018, 12:36:54 »
Ben hakan hocayla konuşana dek ekibe  güvenememiştim ama gerçekten iyiler.  Gördüm.

evet verteks denilen yer tepenin en son yer aldığı ( kuş yuvası denilen) bölgeye verilen addır. Evet o bölgeye ekim yapılıyor.ben o bölgeye sakal ektirdim 1000 greft  sakal hem sert hem kalın tel ve güçlü olduğu için tercihim sakal oldu. Bakalım görelim.

İnşallah bence sonucunuz güzel olacaktır. Aslında mart ayında kendileri ile bende irtibata geçmiştim, ancak ekibin ektiği düzgün bir veri olmadığı için yanaşamamıştım. Siz çok büyük bir referans oldunuz bende kısa sürede ektirmeyi planlıyorum.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Mayıs 2018, 15:36:59 »
İnşallah paylaşımlarımın faydasını gören tek bir insan olur. Tek beklentim budur.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 22 Mayıs 2018, 16:09:58 »
Fakirin saci bile olamiyosa-1 r
😂😂👍👍

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 22 Mayıs 2018, 16:12:02 »
Fakirin saci bile olamiyosa-1 r
😂😂👍👍

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 29 Ağustos 2018, 23:28:01 »
Hakan doğanay bozuk yönlü ekilmiş saçları çıkarıp tekrar onları kullanabiliyor mu ? Bilgisi olan var mı?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 30 Ağustos 2018, 00:25:42 »
Hakan doğanay bozuk yönlü ekilmiş saçları çıkarıp tekrar onları kullanabiliyor mu ? Bilgisi olan var mı?

Dr.Hakan doğanay ile oradayken  yaptığımız görüşmede tamda  sizin  söylediğiniz gibi, daha önce hatalı yapılmış bir ekimi söküp tekrar,  bu defa sakal destekli olarak söktükleri ile birlikte ekmiş. sonucu forumdada mevcut, bende gördüm  muazzamdı.  Hastanın sakalları çok bereketliymiş öyle dedi hakan bey, kafasını nerdeyse sakalla kapatmış :)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 30 Ağustos 2018, 17:20:21 »

Dr.Hakan doğanay ile oradayken  yaptığımız görüşmede tamda  sizin  söylediğiniz gibi, daha önce hatalı yapılmış bir ekimi söküp tekrar,  bu defa sakal destekli olarak söktükleri ile birlikte ekmiş. sonucu forumdada mevcut, bende gördüm  muazzamdı.  Hastanın sakalları çok bereketliymiş öyle dedi hakan bey, kafasını nerdeyse sakalla kapatmış :)
Sonucun linkini atarmısın bir de hakan doğanaya mail atacam ama nette sahteleri var galiba siz mailini biliyor musunuz

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 30 Ağustos 2018, 21:49:25 »
Link buydu,  https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3823.0

öndekilerin tamamını sökmüş ve sakalla birlikte ekmiş.  Zamana yayılarak, sakaldaki donörü dinlendirip  birkaç seferde ekim yapılmış. Gerçekten ilginç bulmuştum.hâla aklımda kalmış.

Facebook Twitter Instagram