İyi dilekler için teşekkürler... İlk işlemi gerçekleştirmeden ikincisini planlamak ne derece doğru, bilemiyorum... Sonucunda her kişi için ekim sonucunda elde edilecek başarı değişken. Bu yüzden sadece bir kere yaptıracakmışım gibi kurgulamak istedim oyunu. Neticede ne kadar olursa olsun sonrasındaki en azından iki hafta kolay bir süreç değil. İnsan hayatında her zaman öyle rahat bir iki hafta bulamayabilir.
İlhan Serdaroğlu hakkında bu forumda bazı kötü yorumlar olduğunu gördüm ama "Ya çok iyi oluyor ya çok kötü oluyor" gibi anlam veremediğim cümleler de gördüğüm için yakın çevremdeki örnekleri değerlendirmenin daha mantıklı olduğuna kanaat getirdim.
Umarım iyi sonuç alırsınız ve bizler yanılırız. Fakat bazı söylediklerinize katılamayacağım maalesef. Planlama dediğimiz olay zaten bir işe başlanmadan önce yapılır yoksa planlama yapmanın anlamı yoktur
O nedenle 2 ekimli yapılacak olan ekimler önceden belirlenir, benim de size yakın açıklığım vardı 2 ekim olmasaydı şu an düşünemiyorum bile çünkü alan başına gelecek olan greft sayısı bellidir %100 oranında çıksa bile seyrek olacağını birçokk ekimi takip ettiğimiz için anlayabiliyoruz.
Burada tabi önemli olan beklentilerdir, ilk ekimimden önce anladım ki benim iyi diye tabir ettiğim ekimlerin forum sayesinde aslında kötü ekim olduğunu anladım.
Saç ekim sektörü gelişti, firmalar artık daha deneyimli, kaç ekim olması gerektiğini önceden bilebiliyor,donör bölgeden daha homojen alımlar yapılıyor, kanallar daha iyi açılıyor vs vs.
Bundan sonrası beklemek zaten siz de forumu takip ederseniz zaman içinde farkedeceksiniz, mesela benim ilk ekimimde ön çizgim fena değil en azından kellik yok diyordum forumdaki arkadaşlar ısrarla memnun musun yönleri dik diyordu, zaman geçtikçe farkettim ki doğallık yok gerçekten, o nedenle saçı olmayan veya seyrekleşmiş kişiler biraz sonuç alınca seviniyor ama bu bazı ekimcilerin işine geliyor, kendilerini geliştirmeseler de kazanmaya devam ediyorlar.
Biraz uzattım
Kısaca tekrardan hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsınız 2.ekimle birlikte saç defterini kapatırsınız. Paylaşımlarınızı bekliyoruz