Gönderen Konu: Revita şampuan ve kozmetik ürünleri ithalatına %25 ek vergi  (Okunma sayısı 6449 defa)

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Revita şampuanin fiyatina bi bakayım dedim 925 ml tr de 485 tl bunun %25 i 8 ay once cikan bi yasayla ek vergili yani normalde 390 lira olan sampuana bu vergiyle 95 lira daha fazla veriyoruz
Ebaydan baktim fiyatina 45 dolar yani 160 tl falan simdi 485 tl nerede 160 tl nerede sizin dusunceleriniz nedir

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Revita şampuan ve kozmetik ürünleri ithalatına %25 ek vergi
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2017, 21:09:31 »
Revita şampuanin fiyatina bi bakayım dedim 925 ml tr de 485 tl bunun %25 i 8 ay once cikan bi yasayla ek vergili yani normalde 390 lira olan sampuana bu vergiyle 95 lira daha fazla veriyoruz
Ebaydan baktim fiyatina 45 dolar yani 160 tl falan simdi 485 tl nerede 160 tl nerede sizin dusunceleriniz nedir
Revita forumda övüldügü kadar iyi bir sampuan degil. Alerjik bi bünyen varsa alerjide yapabilir benim boynumu kulaklarımı alnımı kıpkırmızı yaptı.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2017, 19:53:15 »
Ben Amerika'ya gittiğimde ya da arkadaşlarım gittiğinde 925 ml getirtmeyi düşünüyorum kendime. Gerçekten arada ciddi fiyat farkı var.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

AlperenFfm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2018, 18:18:00 »
Arkadaslar Revita Shampoodan Resim atabilirmisiniz?

Hangi Sirket üretiyor?

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2018, 23:34:18 »
Revita Şampuan içeriği, Apple Polyphenol (Procyanidin B2 & C1), Copper Peptides, Spin Traps, Ketoconazole, Rooibos, MSM, Caffeine %4, Carnitine Tartrate, Amino Acids, Emu Oil, Biotin aktif maddelerinden oluşmaktadır.

DS Laboratories tarafından geniş Ar-Ge çalışmaları sonucunda üretilen Revita Şampuan, saç bakımı için yardımcı ve destekleyici bir üründür.
Alıntıdır...

karasamasa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2018, 17:26:09 »
gerçekten işe yarıyormu acaba sizcede ?

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2018, 19:37:45 »

Hayatımda saç adına kullandığım en muhteşem ürün. Her gün aralıksız kullanıyorum revita şampuan ve revita cor bakım kremini.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2018, 12:37:00 »

Hayatımda saç adına kullandığım en muhteşem ürün. Her gün aralıksız kullanıyorum revita şampuan ve revita cor bakım kremini.

Aynen
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Nisan 2018, 17:26:43 »
Bu gün eczaden aldım yeni sürekli hangisi diye soruyorsunuz arkadaşlar ben tek çeşit kullanıyorum kutusu bu kendim çektim  yenisi çıkmıs vs yada fiyatı 150 tl olmuş diyordunuz ben 100 tl ye aldım eski kullandığımın aynısı 180 ml
Global Moderator

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Haziran 2018, 22:38:28 »
Bu gün eczaden aldım yeni sürekli hangisi diye soruyorsunuz arkadaşlar ben tek çeşit kullanıyorum kutusu bu kendim çektim  yenisi çıkmıs vs yada fiyatı 150 tl olmuş diyordunuz ben 100 tl ye aldım eski kullandığımın aynısı 180 ml
abi hangi eczanede şuan hiç bir yerde bulamadım yadigar hanım aradim temuz dedi ? nerden bulucam bunu int yok

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 28 Haziran 2018, 23:49:49 »
abi hangi eczanede şuan hiç bir yerde bulamadım yadigar hanım aradim temuz dedi ? nerden bulucam bunu int yok

İnternet üzerinden Türkiye distribütörleri satış yapıyorlar, hangi eczanelerde olduğu da sitelerinde vardı.

steve_rogers

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 13 Şubat 2019, 16:01:40 »
Revita 925 ml'lik olandan elimde 1 tane kaldı az kullanılmış yaklaşık %75'lik kısmı ürünün dolu. ABD'den getirtildi. İlgilenene çok uygun fiyata vereceğim. Ayrıca 235 ml'lik olan Revita şampuandan sadece 1 kere kullanıldı denemek için. Onu da çok uygun fiyata vereceğim.

steve_rogers

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 13 Şubat 2019, 16:06:10 »
925 ml'lik Revita şampuan az kullanılmış ürün için. Fiyat daha da indirilecektir. Link aşağıda.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kisisel-bakim-kozmetik-sac-bakimi-revita-925-ml-hacminde-sampuan-621744503/detay

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 02 Nisan 2019, 20:31:11 »

Vay be başkan ben de 2017 sonunda mı 2018 başlarında mı hatırlamıyorum 925 ml olanını sanırım 460 liraya almıştım 1 sene gitmişti şimdi 180 ml olanına 2.5 ay da 400 tl verdim :D.

Facebook Twitter Instagram