Gönderen Konu: EFSANE ÜRÜN AGA E TABLET TAKVİYESİNE BAŞLADIM  (Okunma sayısı 8793 defa)

Requiemm

• Sr. Member
Ynt: EFSANE ÜRÜN AGA E TABLET TAKVİYESİNE BAŞLADIM
« Yanıtla #15 : 20 Temmuz 2022, 17:11:35 »
Amin teşekkür ederim karaciğerle ilgili herhangi bir problem yok her şey yolunda 0 yan etki ile yoluma devam ediyorum herhangi bir problem olacağını sanmıyorum çok şükür vücudum dinç sağlam psikolojimide mental olarak sürekli iyiye yönlendiriyorum yan etki yok ve sadece fayda göreceğimi düşünüyorum.

sen gene de sık sık karaciğer ve böbreğe baktır bence kardeşim.. tahlıllerını eksık etme

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 20 Temmuz 2022, 21:58:53 »
Minoxidil kullanan arkadaş saçlarının durumunu bilmediğim için yorum yapamam ama yine de genel olarak şunu söyleyeyim eğer amacın saç çıkarabilmek ise minoxidil ile her türlü hedef bölgede saç çıkarırsın diğerleri ilede zaten saçı korursun onun dışında teşekkür ederim zaten yine de karaciğer ve böbrek testlerime bakacağım sık sık şimdilik zımba gibiyim çok şükür böyle devam edeceğini de düşünüyorum dutasterid dht yi baskıladı testosterona dönüştürdü sporcu olduğum için de kas kütlem inanılmaz derecede arttı libidom arttı olumlu yönde şimdilik fayda var yan etki yok  dutasterid şifadır kesinlikle şifadır dutasteridi kullanın kullandırtın

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 02 Ağustos 2022, 13:44:52 »
vücudunu fazla yorma ilaçlarla böbrek karaciğere özellikle fazlası çok zararlı xpecia bile 2 3 kutu sonra bırakın deniliyor doktorlarca
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

cod4ever

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Eylül 2022, 15:54:26 »
Hocam bu ilaç xpeciayı yok edecek güçte :) xpecia içeriği ile karşılaştırdığında çok güçlü bir içeriği var.

Ben de 2 tablet olarak kulalnıyorum bu ilacı, minoxidil tarzı şeylere bulaşma taraftarı değilim bir süre kullandım bıraktığın anda hepsi gidiyor.

Saw palmettonun fazla dojazında sadece alerjik reaksiyonlar verildiği tespit edilmiş araştırmalarda.
Aynı şekilde bira mayası bulunmakta ürünün içinde, bununda en kötü yan etkileri alerjik reaksiyonlardır.
İlacı rahatlıkla kullanabilirsin, collagen 1-3'e başlamalısın mutlaka yanında.

• Ekim Tarihi: 25.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Yasemin Gülgör Alfa Tıp
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 25
Aga E Biotin ( Günde 2 ad.)
Arginine Proteinocean 5000 mg   ( Günde 1 ad.)
Kiperin Collagen  ( Günde 1 Ad. )
Omega 3  ( Günde 1 Ad. )
Natures Supreme Multivitamin For Men
Calsimax 1000 ( Günde 1 Ad. )
Magnorm 365 ( Günde 1 Ad. )
Prozinc Plus Losyon ( Günde 2 kere )
EVOCAPİL PLUS Onarıcı Köpük Şampu

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 25 Eylül 2022, 10:01:50 »
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için şu sıra ara verdim 10 günlük su orucumun 7. günündeyim tekrardan AGA E tablete başlayacağım uzun kullanımda gerçetken etkisini gösteriyor

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

cod4ever

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 25 Eylül 2022, 10:27:46 »
Ben de prozinc losyonu merak ediyorum, içerisinde saw palmetto bulunmakta.

Var mı kullanan ?
  • Ekim Tarihi: 25.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Yasemin Gülgör Alfa Tıp
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 25
Aga E Biotin ( Günde 2 ad.)
Arginine Proteinocean 5000 mg   ( Günde 1 ad.)
Kiperin Collagen  ( Günde 1 Ad. )
Omega 3  ( Günde 1 Ad. )
Natures Supreme Multivitamin For Men
Calsimax 1000 ( Günde 1 Ad. )
Magnorm 365 ( Günde 1 Ad. )
Prozinc Plus Losyon ( Günde 2 kere )
EVOCAPİL PLUS Onarıcı Köpük Şampu

xkira7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 28 Şubat 2023, 17:56:58 »
Hocam konuyu güncellemek isterim, ne durumdasınız hala kullanıyor musunuz

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 02 Mart 2023, 10:33:19 »
sonuçları paylaşacaüım tahlillerimle beraber herhangi bir yan etki yok cinsel anlamda hala bir yan etki görmedim karaciğer böbrek idrar ve hormon testlerim normal değerlerde bir sıkıntı yok sadece az miktar roaccutane ilacına bağlı kolestrol artışı var onuda diyetle çoktan düzene soktum roaccutane da zaten mayıs ayından sonra azaltarak bırakacağım her şey normal saç çıkışları 2 ay öncesine göre daha da arttı ön şakaklarımın bu kadar dolacağını beklemiyordum kesinlikle dutasterid 6-8. aydan sonra daha baskın bir şekilde etkisi gösteriyor ama bu süreci siz çok daha sonra farkediyorsunuz.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

xkira7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 02 Mart 2023, 14:16:35 »
Hocam bir de sizin imza'nıza yazdığınız diğer kullandığınız takviyeler ile ilgili bilgi almak istiyorum. Ben saç ektirelim 10 gün oldu ve daha hiç birisine başlamadım. Aga-e kullanacağım lakin aktif dökülmem için iyi gelir dediğiniz bir takviye tavsiyesi var mı ?

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 04 Mart 2023, 12:23:56 »
hocam dutasterid veya finasterid en bilineni zaten bu iki ilaçlardan birini kullanmanız ekilen saçlarınızdan maksimum verimi almanızı sağlayacaktır ve saç dökülmenizi bitirecektir İnşallah diyelim bunun yanında imzamda olan roaccutane sivilce ve akne tedavisi ve yağlanma içindir ki buna bu dönemde asla bulaşmayın zira ilaç deriyi inceltiyor ve ekilen saçlarınızı etkileyecektir sonra duruma göre bakarsınız tekrar söylüyorum ben doktor değilim sadece 4 yıldır bunları araştıran bir insanım umarım sizlere faydalı olması dileğiyle

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

mastro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 25 Temmuz 2023, 19:37:50 »
Kardeşim selam, güncel durumundan bahsedermisin? Ayrıca ürünü dutastan ne zaman sonra başladın? Saçına fayda ettiyse belki dutas etmiştir. Bir düşüncen varmı?

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 25 Temmuz 2023, 20:24:55 »
Kardeşim selam, güncel durumundan bahsedermisin? Ayrıca ürünü dutastan ne zaman sonra başladın? Saçına fayda ettiyse belki dutas etmiştir. Bir düşüncen varmı?
Saçına dut fayda etti zaten vitamin eksiği varsa aga e fayda etmiştir
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 31 Temmuz 2023, 08:22:56 »
saça fayda eden tek şey dut yada fin emin olunca aga expexia ne kadar kullanırsanız kullanın bir faydası yok genetiğinize tek fayda dut ve fin aga falan diğer şeylere masraf etmene gerek bile yok aslında dut tek basına yeterli acı ama gerçek
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 31 Temmuz 2023, 09:55:21 »
saça fayda eden tek şey dut yada fin emin olunca aga expexia ne kadar kullanırsanız kullanın bir faydası yok genetiğinize tek fayda dut ve fin aga falan diğer şeylere masraf etmene gerek bile yok aslında dut tek basına yeterli acı ama gerçek
Xpecia fayda sağlıyor sanırım ben xpecia kullandıktan yaklaşık 40 50 gün sonra saçımda aşırı dökülme yaşandı. Ayrıca Hali hazırda 10 aydır dut kullaniyordum. Şuanda o dokulen yerlerde sac olusumu va tekrardan belki daha sağlıklı saçlar çıkmıştır
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 31 Temmuz 2023, 16:21:32 »
bu haptan sonuç aldın mı hocam?

Facebook Twitter Instagram