Gönderen Konu: Saç ektirmeyi planlıyorum  (Okunma sayısı 501 defa)

cupofcoffee

• Ziyaretçi
Saç ektirmeyi planlıyorum
« : 18 Temmuz 2022, 06:56:16 »
Arkadaşlar merhaba,

Önümüzdeki 3-4 ay içinde saç ektirmeyi planlıyorum. Eklediğim fotoğraflar üzerinden görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Yaşım 36.

Son olarak bu foruma emeği geçen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok faydalı bi platform.

suzy_q

• Sr. Member
Ynt: Saç ektirmeyi planlıyorum
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2022, 07:06:13 »
Merhaba aktif dökülmeniz var mı bilemiyorum ama tek seanslık 4500 5000 greftle saç defterini kapatabilirsiniz ileride vertekste oluşabilecek bir açıklığa karşı revize ekim düşünebilirsiniz. Donör alanınız geniş 2 ekimi çok rahatlıkla çıkarır belki gerek kalmaz bile, saç ekimi için uygun adaylardan birisisiniz :)

cupofcoffee

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2022, 07:20:34 »
Teşekkürler cevap için.
Fotoğraflarımı gönderdiğim klinik(Serkan Aygın) 3400 ön bölge ve 1800 tepe olarak önerdi. Tabi bu sadece fotoğraf üzerinden yapılan bi değerlendirme. Kesin karar doktorla yüz yüze görüşmeden sonra verilecek.
Minoxidil kullandığım için bazen hafif dökülmeler oluyor ama belli bi süre sonra tekrar çıkıyor. Ama genel olarak dökülme durdu diyebilirim.

Merhaba aktif dökülmeniz var mı bilemiyorum ama tek seanslık 4500 5000 greftle saç defterini kapatabilirsiniz ileride vertekste oluşabilecek bir açıklığa karşı revize ekim düşünebilirsiniz. Donör alanınız geniş 2 ekimi çok rahatlıkla çıkarır belki gerek kalmaz bile, saç ekimi için uygun adaylardan birisisiniz :)

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2022, 07:25:20 »
Teşekkürler cevap için.
Fotoğraflarımı gönderdiğim klinik(Serkan Aygın) 3400 ön bölge ve 1800 tepe olarak önerdi. Tabi bu sadece fotoğraf üzerinden yapılan bi değerlendirme. Kesin karar doktorla yüz yüze görüşmeden sonra verilecek.
Minoxidil kullandığım için bazen hafif dökülmeler oluyor ama belli bi süre sonra tekrar çıkıyor. Ama genel olarak dökülme durdu diyebilirim.

3400 ön bölge ve 1800 tepe güzel sayılar, 5000 üstünde biraz verim düşebiliyor diye biliyorum ama Serkan Aygın bu planlamayı gayet bilen bir saç ekim merkezi.
Dökülme durduysa tek bir ekimle bu işi bitirirsiniz diye düşünüyorum :)

cupofcoffee

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2022, 17:23:56 »
Umarım öyle olur :) Çok sağol.
3400 ön bölge ve 1800 tepe güzel sayılar, 5000 üstünde biraz verim düşebiliyor diye biliyorum ama Serkan Aygın bu planlamayı gayet bilen bir saç ekim merkezi.
Dökülme durduysa tek bir ekimle bu işi bitirirsiniz diye düşünüyorum :)

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2022, 17:46:31 »
Donor cok iyi iki ekim planlayin tepeyi sonraya birakin, fin kullanirsaniz belki tepeyi biraz toparlar gerek bile kalmaz. Iyi bir yer ile gorusmenizi tavsiye ederim
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2022, 17:56:12 »
Donör çok iyi güzel elleree bu kafa kapanır ama işaretlendiğim alanda saç dökülmen devam ediyor
Öncelik olarak saçlarını koruyup güçlendirip ardından ekim düşünmen daha doğru olur
Yada ben ekim yaptırıcam dökülme devam ederse gene ektiririm dersende bir şey kullanmana gerek yok donörün sağlam olduğu için öyle söylüyorum
Global Moderator

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2022, 21:35:22 »
Serkan aygın planlamalarını incele onları örnek al kendine hurra diyerek bu kafaya 5000 grefti dağıtırım diyen ekim merkezlerindende uzak dur.

cupofcoffee

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos 2022, 18:04:25 »
Bu yanıtları yeni gördüm. Nedense bildirimler kapanmış.

Ekimi Kasımda Serkan Aygına yaptıracağım. Yukarıda belirttiğim planlamayı da orası fotoğraflar üzerinden yaptı zaten.(3400 ön bölge ve 1800 tepe)

Son 3 yıldır Minoxidil Foam kullanıyorum ve bazen döngüye giriyorum. Hintell in işaretlediği yerlerde incelemeler oluyor döngü dönemlerinde.

Facebook Twitter Instagram