Gönderen Konu: Saç ekim uzmanı ne kadar maaş alır?  (Okunma sayısı 722 defa)

landcopper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim uzmanı ne kadar maaş alır?
« : 17 Temmuz 2022, 23:04:32 »
Yeni bir kız ile tanıştım. Şimdi ilişkimizin selameti için sizlere bir soru sormam lazım :) Bir kaç yalanını gördüm sanki ama tam olarak emin olmak istiyorum açıkçası. Bana saç ekimi uzmanı olduğunu söylemişti tamam bunda sıkıntı yok. Ama aylık maaşının 12 bin tl olduğunu söyleyince açıkçası kıllandım. İnternette saç ekimi uzman maaşı diye aradım https://www.nekadarmaasi.com/sac-ekim-uzmani-maasi-2022/ bu site çıktı. Neyse bu sitede asgari ücret ile başlıyor ama tam olarak ne kadar olduğu belli değil. Şimdi sizlere soruyorum var mı aranızda bu işi yapan? Varsa aylık maaşı ne kadar?

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim uzmanı ne kadar maaş alır?
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2022, 23:50:16 »
Yeni bir kız ile tanıştım. Şimdi ilişkimizin selameti için sizlere bir soru sormam lazım :) Bir kaç yalanını gördüm sanki ama tam olarak emin olmak istiyorum açıkçası. Bana saç ekimi uzmanı olduğunu söylemişti tamam bunda sıkıntı yok. Ama aylık maaşının 12 bin tl olduğunu söyleyince açıkçası kıllandım. İnternette saç ekimi uzman maaşı diye aradım https://www.nekadarmaasi.com/sac-ekim-uzmani-maasi-2022/ bu site çıktı. Neyse bu sitede asgari ücret ile başlıyor ama tam olarak ne kadar olduğu belli değil. Şimdi sizlere soruyorum var mı aranızda bu işi yapan? Varsa aylık maaşı ne kadar?

Abdest yoluna gideyim derken, tam bu ileti çıktı karşıma. Nasıl olsa bir yere kaçmıyor.
Maaşı bilmem ama seni iyi bilirim genç adam
Geçen zaman senden bir şey eksiltmemiş
Dikkat et kendine, öyle yenmez her memiş

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2022, 00:20:28 »
Ne yapacaksınki kızın maaşını özsel sektör sonuçta 5 te alır 25 te yerine göre.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2022, 00:32:38 »
Abdest yoluna gideyim derken, tam bu ileti çıktı karşıma. Nasıl olsa bir yere kaçmıyor.
Maaşı bilmem ama seni iyi bilirim genç adam
Geçen zaman senden bir şey eksiltmemiş
Dikkat et kendine, öyle yenmez her memiş
Komser Kolombo gibisin kardeş.

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2022, 03:21:55 »
nerede çalıştığı önemli.
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2022, 10:12:37 »
Komser Kolombo gibisin kardeş.

Böylelerini aç birakacaksin. Su vermeyeceksin. Giysi giydirmeyeceksin. Ayakkabı vermeyip olanları da çıkaracaksın. Çölde sogutacaksin bunları. Kışta demleteceksin. Üzerini paspaslayacaksin. Ağızlarına bir tekme, karınlarına bir kafa, gözlerine bir balta vuracaksın. Hiç bir tercih hakkı vermeyip, köylü bir sümüklü kızla evlendireceksin. Bunu bile hak etmeyenlere hak gördüklerini hak ettireceksin

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2022, 13:38:12 »
Böylelerini aç birakacaksin. Su vermeyeceksin. Giysi giydirmeyeceksin. Ayakkabı vermeyip olanları da çıkaracaksın. Çölde sogutacaksin bunları. Kışta demleteceksin. Üzerini paspaslayacaksin. Ağızlarına bir tekme, karınlarına bir kafa, gözlerine bir balta vuracaksın. Hiç bir tercih hakkı vermeyip, köylü bir sümüklü kızla evlendireceksin. Bunu bile hak etmeyenlere hak gördüklerini hak ettireceksin
fgjffhfgjhffhjf niye bu kadar kinlendin abi
  • Yaşınız 25

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2022, 13:56:35 »
fgjffhfgjhffhjf niye bu kadar kinlendin abi

Kıllanıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2022, 18:03:40 »
İnsanların maaşlarını sormamalısın ama
Bunun dışında saç ekim uzmanıysa
Ne yaptığına bağlı kanal ve kök alımı yapıyor ve merkezde iyi bir elaman ise
40 da alır 30 da 12 bir şey değil
Global Moderator

landcopper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Ekim 2022, 10:25:50 »

Bu ne kin kardeşim. Ben kızın yalancı olup olmadığına kafayı taktım sen ise hikayede başka bir şey arıyorsun. Bu konu maaş değilde başka bir şeyde olabilirdi ama maaş konusunda sezdim yalanını yani ne kadar kinli bir millet olduk hangi ara olduk bir muhabbet nasıl da bir insanı işkence etmeye kadar götürür. Bence siz bir psikologa görünseniz iyi olacak.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #10 : 15 Ekim 2022, 10:27:26 »
Bu ne kin kardeşim. Ben kızın yalancı olup olmadığına kafayı taktım sen ise hikayede başka bir şey arıyorsun. Bu konu maaş değilde başka bir şeyde olabilirdi ama maaş konusunda sezdim yalanını yani ne kadar kinli bir millet olduk hangi ara olduk bir muhabbet nasıl da bir insanı işkence etmeye kadar götürür. Bence siz bir psikologa görünseniz iyi olacak.
Dinodin beyin mizah şekli biraz farklıdır.
Şaka yapıyor burada ciddi değil dostum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Facebook Twitter Instagram