Gönderen Konu: Sac ekiminden sonra spor  (Okunma sayısı 2470 defa)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Ynt: Sac ekiminden sonra spor
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2022, 22:42:35 »
en erken 1 ay sonra hafiften

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2022, 22:58:07 »
Saçımı ektirip  fitnessa  kabuk dökümunden sonra başlayabilirmiyim

Ben ekim merkezimin tavsiyesiyle (asuman hair) 2 hafta sonra ancak hafif yürüyüşlere, ağırlık çalışmaya ise 3 ay sonrasında başlamıştım.

Ahmet adem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 14 Temmuz 2022, 23:07:25 »
Tüh ya sporu en fazla 2 -3 hafta bırakabilirim 3 ay çok fazla kabuk dokumunden sonra başlanabilir diye duydum bazılarından olmazmiki

Cokmuseyistedik

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Temmuz 2022, 00:20:18 »
Yap kardesm %20 kaybın olur en fazla

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 15 Temmuz 2022, 01:06:51 »
Yüzde 80 çıkacak saçta yüzde 20 de öyle kaybetsen, yüzde 60 a düşer yukardaki arkadaş ciddi söylediyse.

Haaa hiç kaybın da olmayabilir belki. Benim kendi evhamım da olabilir, ama ben ekim yaptırdığım merkezin a’dan z’ye tüm talimatlarına elimden geldiğince uymaya çalıştım. Eğer uymasaydım, aksatsaydım ve pek iyi olmayan bir sonuç alsaydım, sonucumdan pek memnun olmayacağım bir durum olsaydı, ‘keşke’ler ile kendimi çok yıpratırdım. Şimdi, sonuç kötü olsaydı bile üzülmezdim çünkü ben iyileşme sürecinde elimden geleni yaptım. Kafam rahat.

Sana da ekim merkezine danışmanı, (ki umarım iyi bir merkezdir,) onların yönlendirmelerini takip etmeni tavsiye ederim.

Haa belki spor hocasısındır, farklı özel bir durumun vardır onu bilemiyorum. Sedanter bir birey olarak, eyyorlamam bu şekilde. :)

Ahmet adem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2022, 01:18:38 »
Eyvallah biraderim sağol artık ekim yapacağım merkeze danışacagim  dedikleri herseyi yapayım sonucunda keşkelerle kendimi yipratmayayim.

vict0ry

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Temmuz 2022, 20:13:09 »
Ben 1 ay sonra spora başladım. Spor yapmamak çok ciddi psikolojiyi bozuyor alışan için çok zor. 2. aydayım şuanda. İleride sorunun cevabını merak eden varsa mesajımı alıntılasın foruma girersem cevaplarım.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 15 Temmuz 2022, 22:11:26 »
1 ay sonra yürüyüş. 2. ay bitimi ile de yürüyüş ve ağırlık düşünüyorum

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 15 Temmuz 2022, 23:16:14 »
Ağırlık kan akımını kaslara yönlendirip kafa derisine kan akımını yavaşlattığı için erken dönemde önerilmiyor.

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 15 Temmuz 2022, 23:40:02 »
Eyvallah biraderim sağol artık ekim yapacağım merkeze danışacagim  dedikleri herseyi yapayım sonucunda keşkelerle kendimi yipratmayayim.
Öğrendiklerini buraya da yazabilirsen çok iyi olur kardeşim, ben de 1 ay sonra başlamayı düşünüyorum :)

mesut1618

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Temmuz 2022, 22:59:38 »
Bu spor konusuyla ilgili çok fazla bilgi kirliliği var Koray hoca 1 ay diyor ağırlık antrenmanı için bazı yerler 2 hafta bazı yerler 3 ay diyor . Bu arada 3 ay gerçekten çok fazla ! Bu konuya bilimsel açıklama getirebilecek olan var mıdır ?

Cokmuseyistedik

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Temmuz 2022, 21:37:29 »
2 ay bekle en azından ağırlık filan için

reinforced

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 29 Kasım 2022, 20:42:31 »
Ben 1 ay sonra spora başladım. Spor yapmamak çok ciddi psikolojiyi bozuyor alışan için çok zor. 2. aydayım şuanda. İleride sorunun cevabını merak eden varsa mesajımı alıntılasın foruma girersem cevaplarım.

nedir son durum

DenizGezgini

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 30 Kasım 2022, 20:13:31 »
selamlar. Spora başlamanın bir dezavantajı oldu mu?

Facebook Twitter Instagram