Gönderen Konu: Ekilen saç dökülmez  (Okunma sayısı 1170 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Ekilen saç dökülmez
« Yanıtla #15 : 23 Temmuz 2022, 23:54:53 »
 ekerken damarlar zedelendiyse çıkar 1 hafta sonra ölür  o saçlar 1 sene kafanda kaldıysa dokulen saçın ekim saçınsa arkadan kodlanmış genetiği agresif saçları almış anlamamışmı bunca zamandır ekiyor isimli bir dr.ekimlerinin eskiden ortası olmazdı ya çok iyi olurdu ya kötü.saçmalamış senin ekimde bir daha gidesin diyemi yaptı dokulcekleri aldı.birindede kaç tane ekcem diye çok az ekmişti cocuk sitede desifre etmişti revizeden sonra eski tarihlerde

Zeevac

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 29 Temmuz 2022, 02:53:44 »
Ekilenler saçlar gayette dökülüyor hocam. Konuma bakarsanız eğer 9 ayda oluşan harika görüntüden eser kalmadığını görürsünüz 2 yıl sonra. Hiçbir ilaç kullanmadım onu da belirteyim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 29 Temmuz 2022, 07:56:03 »
 arkadaki kadar yasar aldıkları saça bağlı.gidip en dandik minyaturleri almışlar senden
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Temmuz 2022, 09:35:42 »
Ekilen saç sizin saç cildinizdeki dht hormonunun ne kadar yoğun olması ile alakalı zamanla zayıflayabilir.

nomerci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 29 Temmuz 2022, 11:34:03 »
ekerken damarlar zedelendiyse çıkar 1 hafta sonra ölür  o saçlar 1 sene kafanda kaldıysa dokulen saçın ekim saçınsa arkadan kodlanmış genetiği agresif saçları almış anlamamışmı bunca zamandır ekiyor isimli bir dr.ekimlerinin eskiden ortası olmazdı ya çok iyi olurdu ya kötü.saçmalamış senin ekimde bir daha gidesin diyemi yaptı dokulcekleri aldı.birindede kaç tane ekcem diye çok az ekmişti cocuk sitede desifre etmişti revizeden sonra eski tarihlerde
hocam kötü ekildiyse ekildikten 10gün içindemi düşüyor diyorsunuz
  • Ekim Merkezi ismi Elithair

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 29 Temmuz 2022, 16:40:27 »
 damarlar zedelendiyse çıkar 1 2 haftaya kaybolur saçlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nomerci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 29 Temmuz 2022, 17:04:21 »
damarlar zedelendiyse çıkar 1 2 haftaya kaybolur saçlar
ekimden kaç gün sonradan bahsediyorsunuz tahmini
  • Ekim Merkezi ismi Elithair

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 29 Temmuz 2022, 23:17:00 »
 çıktıktan sonra işte.3_4_5 ay civarı ilk çıktıktan sonra

Facebook Twitter Instagram