Gönderen Konu: Aisha hair saç ekim merkezinde 18 temmuzda 5400 greft saç ektirdim  (Okunma sayısı 14294 defa)

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
3

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
4

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
5

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuklandı

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Döküldü

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1ay sonra ensem

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1ay sonra önden

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar ekimle süreçle ilgili yorumlarınızı bekliyorum  şuanda 2ay oldu omlarıda paylaşacağım süreç yavaş mı ilerliyor döküldükten sonra saçlarımda çıkma olmadı normal mi ?

ceyarbaba

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
gayet normal sürecin .çıkışlar 3. aydan sonra başlar ,kişiden kişiye değişir  .tam sonucu 5.aydan sonra almaya başlarsın .sıkıntı yok  yani

karamsar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun.forumda ekibin 1 ekimi falan var o da süreç bittikten sonra paylaşım yapmıştı.ekimleri iyi gibi duruyor cm2 ye oldukça sık ve yönleri düzgün ekimlerini gördüm.süreciniz şuan normal şoktan sonra dinlenme döneminde 5-10 içinde tek tük çıkan kılları aynada görürsün..

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu fotoğrafı yüklemeyi unutmuşum telefondan paylaşım yapıyorum lütfen kusura bakmayın ensem de bu şekildeydi ekimden memnunum herşey çok iyiydi fakat  şimdi dökülünce korku sardı açıkçası. İnşallah çıkar diye ümit ediyorum bekliyorum

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 ay sonra hareketlenme olmazsa o zaman kork. Şimdilik her şey normal yalnız yakından ışık alan bir ortamda foto ayarsan ekim alanı daha çok belli olur kafada kızarıklık varmı yokmu o önemli bence   Sanki çok kuru gibi geldi bana ekim alanı  kanlanma iyi olmazda saçta az veya geç çıkar

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba 75. Gün ışıklı ortamda böyle

Facebook Twitter Instagram