Abi konu baştan aşağı iğrençlik akıyor.Kadınları mal olarak görmeyi öncelikle bırakmalıyız.Bir konuya tıkılıp kalmış gibi herkes.Kadınları sınıflara ayırmışsınız.O şöyle bu böyle yok bu bakire değil yok şu elletmemiş.Abi siz marketten ürün almıyorsunuz ki? İnsanların özgür kararları.Toplumda dediğiniz kadarın aksi olan kızlarda çok var.Biraz geniş pencereden bakmayı deneseniz.Burda milletin karısını kızını kardeşini yorumluyorsunuz fakat sebep olarak kendinizide görmüyorsunuz? Biz erkekler zaten bu durumun oluşmasına çoğunlukla sebep vermedik mi? Dönün kendinize bakın.Neler yapmışsınız geçmişinizde.Acaba hakkınız var mı istemeye? Siz nasılsanız öylesini bulursunuz zaten.Kadınların bu kadar feminst olmasının, seslerinin çıkmasının , özgürce düşünmesinin nedenlerine dönüp bakalım? Her gün yüzlerce kişi dmden msj atıyor.Dışarda gezerken laf atılıyor.Seni seviyorum diye kandırıp ilişkiye girip bırakıyor.Her gün taciz, tecavüz ve santaj yapılıyor.Gururuna yediremeyip defalarca bıçaklayıp kesip doğrayıp yakılıyor.Kimse boş yapmasın.İşte sizin ve sizler gibi düşünenlerin sorunu burada.Başkasına suç atmak.Evet, toplum bozuluyor ve genişlik yayılıyor.Ama sebebide gene bizleriz.Bunu anlamanızı rica ediyorum.Bu arada amguard felan diyecek olanlarada sözüm şu ben eğriye eğri doğruya doğru konuşurum.Kadınlara taptığım felanda yok.Çoğundan da nefret ederim.Sadece konu gene iki bacak arasında döndüğü için söylemek istedim.Herkestende özür diliyorum bunlar kendi düşüncelerimdir.
Kendimden de bahsediyim.Benim herhangi bir cinsel ilişkim veya kadınla temasım olmadı.Ele ele bile tutuşmadım.Ama sanaldan konuştuğum flörtleştiğim oldu.Çünkü tanımadan karar veremezsin.O yüzden ben seçiciyim çünkü hakkım fakat gidipte o şöyle bu böyle demiyorum.Benimle benzer veya yakın şeyler başından geçmiş birini bulursam okeyim.Zaten konuştuklarımın çoğuda buna benzer kişilerdi fakat uyuşmayan başka şeyler vardı.Yani insandan insana değişiyor.Ha bulamazsamda nediyim yani kısmetimde yokmuş.
Benim anlamadığım ben ne dedim de benim sorunum oluyor dostum?
Sadece sessiz ve saf görünen insanların belki sanılanın tam aksine olabilir diyorum.
"Bu köylü bu kesin temiz." yanılgısından bahsediyorum.
Ayrıca istediğim gibi herkesi temiz/kirli, ahlaklı/rezil diye yargılayabilirim. Isteyen de beni yargılasın sorun yok.
Eğer bir şey yapıldıysa bunun sonucu çekilmeli, kaçmak yok. Pişmanlık başka elbet.
"Biz erkekler bu durumun oluşmasına sebep vermedik mi?" sorusuna kendimce "Hayır vermedim." diyebiliyorum.
Ya toplumun bozuşmasi neden benim suçum kardeşim? Iki-üç tane piçin yüzünden hata yaptılarsa beni ilgilendiren ne gibi bir durum olabilir ki?
Toplumun yozlaşmasında gram katkım yok.
Yozlaşan ile ise işim olmadı daha da olmaz inşallah.