Gönderen Konu: Köylü kızlar daha mı ideal ?  (Okunma sayısı 1113 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Köylü kızlar daha mı ideal ?
« Yanıtla #16 : 10 Temmuz 2022, 14:08:44 »
  aman hayırsız insan almayın .geçmişi beni ilgilendirmez diyorlar.karı zaten gecmişi için alınır.gecmişte yanlış yasayan huy edinen evlenince değişmez.NAMUSTAN taviz olmaz.
Keşke tek sorun geçmişleri olsa.Sana deseler çocuklarımızı non binary cinsiyetsiz yetiştireceğiz ve sende gavatım olacak bana para vericilik yapacaksın karşılığında da 100 yılda bir seks yapma hakkın olacak kabulmüsün emekli ?

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #17 : 10 Temmuz 2022, 14:11:20 »
ne 10 lirası millet 5 6 liraya yasıyor.eve 10 gun getir bir gun getirme karı durmaz kaçar.parasız evlilik zaten eziyet çile doldurmaya.oteki taraafa bekar gitmicen diyorlar ee kimi bulcan gezmemiş tozmamış el değmemiş.aman bekar kalırım daha iyi.
Ustam gezsin tozsun o önemli değil.
Önemli olan birtakım ahlaksızlıkları normal olarak görmemesi. Etik bilmesi gerek.

Geçmişine tövbe etmiş olabilir. Ne kadar ciddi ne kadar değil o ölçülür bir şekilde.

Sevgi ve şefkat nasıl hafızasında biçimlenmiş, sadık kalmanın manası nedir, iyi günde kötü günde derken bunun ne kadar derin olduğunu düşünen biri gerek.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 10 Temmuz 2022, 14:20:18 »
Keşke tek sorun geçmişleri olsa.Sana deseler çocuklarımızı non binary cinsiyetsiz yetiştireceğiz ve sende gavatım olacak bana para vericilik yapacaksın karşılığında da 100 yılda bir seks yapma hakkın olacak kabulmüsün emekli ?
ben gecmişi temiz olmayan karıyı almam
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 10 Temmuz 2022, 14:21:27 »
Ustam gezsin tozsun o önemli değil.
Önemli olan birtakım ahlaksızlıkları normal olarak görmemesi. Etik bilmesi gerek.

Geçmişine tövbe etmiş olabilir. Ne kadar ciddi ne kadar değil o ölçülür bir şekilde.

Sevgi ve şefkat nasıl hafızasında biçimlenmiş, sadık kalmanın manası nedir, iyi günde kötü günde derken bunun ne kadar derin olduğunu düşünen biri gerek.
gezmesin otursun evde kısmetini beklesin.o gezmeler tozmalardan baslıyor hersey bu zamana uygun değil belki dediklerim ama gercekler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 10 Temmuz 2022, 14:24:53 »
 sevimlir edin bu zamanda evliliği boka batmış maddi manevi hersey

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 10 Temmuz 2022, 14:42:44 »
sevimlir edin bu zamanda evliliği boka batmış maddi manevi hersey
Hocam bu cevabın bu konuya yetti konuya kilit atılası bir cevap verdin hocam tebrik ediyorum seni

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 10 Temmuz 2022, 14:52:28 »
 rica hocam argo yazmıştım çıkmamış s.ktir edimn bu zamanda evlilik falan yazmıştım harbidende oyle

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 10 Temmuz 2022, 15:48:13 »
geçenlerde bir eskort foto istedi
profil fotomda var dedim
2 saat sonra elektrik alamadım iptal ediyorum dedi
her gün 5 kişinin altına yatan karılar bile beni istemedi, hayatım boyunca karşı cinsle ikili bir ilişki kurabileceğimi düşünmüyorum
o eskortu da yabancı olduğu için il ve göç idaresine şikayet etmeyi düşünüyorum

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 10 Temmuz 2022, 15:48:45 »
Ege'nin belkide köylü nüfusu en çok ilçesinde yaşıyorum ve köy kökenliyim,şahsen köyümde ve çevre köylerde yaşananları film yapıp Teksas'ta yayınlasam Teksas halkı maaşallah çeker,Allah'a avuç açar,tövbe eder 'rabbim bizi helak etme' der.
Ahlaksızlık her çağda vardı lakin Sosyal Medya-Reklamcılık-Televole kültürüyle insanların yaşam felsefesi haline geldi şekilcilik-lüksçülük-pratik ve keyifli hayat-en güzele en kolay yoldan ulaşma bilinçaltına ilmek ilmek işleniyor herkesin..
Eskiden TV yaygın değildi,internet,sosyal medya yoktu herkes herşeyi göremiyor,mütevazi hayatı kabulleniyordu lakin en lüks şeyler gözünün içine sokuluyor artık herkesin,son model arabalar,lüks evler,yatlar,katlar,eğlenceler,partiler,ekranlarda taş gibi erkekler,kadınlar.
Benim borçtan,parasızlıktan neredeyse kaçak
hayat yaşayacak seviyede tanıdıklarım var,sahillerde jack danielslarla pozlar veriyor instada,güneş gözlükleri,imajı görsen sanki katalog çekimine gelmiş gibi,moda kıyafetler vs.
Hele kadın milleti biraz da bakımlıysa hiç sorma,herkeste zaten sosyal medya var az da bakımlıysa  zaten talep akıyor resmen mesajlarda.İnsanoğlu zaten fırsatçıdır yapısı gereği,fırsatı olup değerlendiremediği her şeyi de kerizlik sayar..E bu hanımkızlarımızda hazır elinin altında (bacağının arasında) fırsat varken ortam da müsait ise değerlendirmeyi seçiyorlar malumunuz,yani bunun köyü-şehiri yok,fırsat bulanı ya da bulamayanı var..
Bana sorarsanız gidişat şuan olduğundan daha kötü seyredecek,neden mi?
Alım gücünün git gide düştüğü,dünyanın krize girdiği,yoksulluğun,yoksul sayısının arttığı,gelir adaletsizliğinin arttığı buna parelel olarak ta lüksün,teknolojinin,özel tüketim ürünlerinin arttığı dünyada;yoksulluktan kafasını kaldıramayan halk ekranlarda gördüğü o büyülü,şaşalı hayatlara ulaşma adına daha çok şeyden taviz vermek,daha çok özelliklerin vazgeçmek zorunda kalacak.
Allah herkesin kalbine göre versin.
  • Yaşınız 31

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 10 Temmuz 2022, 15:48:55 »
geçenlerde bir eskort foto istedi
profil fotomda var dedim
2 saat sonra elektrik alamadım iptal ediyorum dedi
her gün 5 kişinin altına yatan karılar bile beni istemedi, hayatım boyunca karşı cinsle ikili bir ilişki kurabileceğimi düşünmüyorum
o eskortu da yabancı olduğu için il ve göç idaresine şikayet etmeyi düşünüyorum
Özbek miydi hocam.Dikkat et hpv kapma

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 10 Temmuz 2022, 15:50:51 »
Özbek miydi hocam.Dikkat et hpv kapma
yok rustu
2 kere rus karıya gittim de bir şey olmadı ama esmerdi

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 10 Temmuz 2022, 15:51:43 »
Ege'nin belkide köylü nüfusu en çok ilçesinde yaşıyorum ve köy kökenliyim,şahsen köyümde ve çevre köylerde yaşananları film yapıp Teksas'ta yayınlasam Teksas halkı maaşallah çeker,Allah'a avuç açar,tövbe eder 'rabbim bizi helak etme' der.
Ahlaksızlık her çağda vardı lakin Sosyal Medya-Reklamcılık-Televole kültürüyle insanların yaşam felsefesi haline geldi şekilcilik-lüksçülük-pratik ve keyifli hayat-en güzele en kolay yoldan ulaşma bilinçaltına ilmek ilmek işleniyor herkesin..
Eskiden TV yaygın değildi,internet,sosyal medya yoktu herkes herşeyi göremiyor,mütevazi hayatı kabulleniyordu lakin en lüks şeyler gözünün içine sokuluyor artık herkesin,son model arabalar,lüks evler,yatlar,katlar,eğlenceler,partiler,ekranlarda taş gibi erkekler,kadınlar.
Benim borçtan,parasızlıktan neredeyse kaçak
hayat yaşayacak seviyede tanıdıklarım var,sahillerde jack danielslarla pozlar veriyor instada,güneş gözlükleri,imajı görsen sanki katalog çekimine gelmiş gibi,moda kıyafetler vs.
Hele kadın milleti biraz da bakımlıysa hiç sorma,herkeste zaten sosyal medya var az da bakımlıysa  zaten talep akıyor resmen mesajlarda.İnsanoğlu zaten fırsatçıdır yapısı gereği,fırsatı olup değerlendiremediği her şeyi de kerizlik sayar..E bu hanımkızlarımızda hazır elinin altında (bacağının arasında) fırsat varken ortam da müsait ise değerlendirmeyi seçiyorlar malumunuz,yani bunun köyü-şehiri yok,fırsat bulanı ya da bulamayanı var..
Bana sorarsanız gidişat şuan olduğundan daha kötü seyredecek,neden mi?
Alım gücünün git gide düştüğü,dünyanın krize girdiği,yoksulluğun,yoksul sayısının arttığı,gelir adaletsizliğinin arttığı buna parelel olarak ta lüksün,teknolojinin,özel tüketim ürünlerinin arttığı dünyada;yoksulluktan kafasını kaldıramayan halk ekranlarda gördüğü o büyülü,şaşalı hayatlara ulaşma adına daha çok şeyden taviz vermek,daha çok özelliklerin vazgeçmek zorunda kalacak.
Allah herkesin kalbine göre versin.
Hocam sizde öyle bir yazmışsınız ki sanki köylü kızlar anal prolapse +deep throat +cum bukkake yapıyor ne yaptınız yav.
Devir kötü burası ok neredeyse kaşar olmayan kız kalmamış bunada ok da şehirli>köylü yani sevimlilukta

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 10 Temmuz 2022, 15:52:54 »
yok rustu
2 kere rus karıya gittim de bir şey olmadı ama esmerdi
Test olmadan  bilemezsin hpv kuluçka süresi 2 seneye kadar uzar

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 10 Temmuz 2022, 15:54:41 »
Test olmadan  bilemezsin hpv kuluçka süresi 2 seneye kadar uzar
1 ocakta hiv testi yaptırmıştım ocaktan önce 5 eskorta gitmiştim ağustostan beri
ocaktan sonra da yine 5 defa gitmişimdir de daha test yaptırmadım ama bir şey çıkacağını sanmıyorum

Facebook Twitter Instagram