Gönderen Konu: Koray Erdoğan hocam  (Okunma sayısı 2592 defa)

slade23

• Hero Member
Ynt: Koray Erdoğan hocam
« Yanıtla #61 : 14 Temmuz 2022, 18:59:11 »
Kardeşim hapı yokmuş şimdi sordurdum köpük varmış köpük kullanan var mı

köpük de yine ulaşamadıklarımızdan :))
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Cokmuseyistedik

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 14 Temmuz 2022, 19:00:26 »
4bin greft için ne kadar ücret ödediniz

Latin

• Full Member
« Yanıtla #63 : 14 Temmuz 2022, 19:13:32 »
😁😁👍
  • Ekim Tarihi: 20.11.2018
  • Ekim Merkezi ismi Hair of istanbul
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 34

Gaile

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 16 Temmuz 2022, 14:49:28 »
😁😁👍

Serkan aygın hastalarına finasterid jel öneriyordu. Konularını incelediğimde Fulya eczanesinden alanlar vardı. Araştır istersen.

Latin

• Full Member
« Yanıtla #65 : 16 Temmuz 2022, 15:25:35 »
Teşekkür ederim kardeşim.Kayseri’de yaşıyorum
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 34

Latin

• Full Member
« Yanıtla #66 : 16 Temmuz 2022, 15:27:40 »
Almam biraz zor minox köpüğü gelicek 20 mg onu kullanıcam kullanınca süreci aktarırım
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 34

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 20 Temmuz 2022, 13:24:03 »
Ekim tarihi ne zamandı?
Global Moderator

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 20 Temmuz 2022, 13:55:13 »
İmkan varsa harika seçim

Latin

• Full Member
« Yanıtla #69 : 20 Temmuz 2022, 21:54:18 »
Henüz bi tarih belirlemedik evlilik çocuk işi bitirip fin kullanıp öyle ektirmek istiyorum
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 34

Latin

• Full Member
« Yanıtla #70 : 20 Temmuz 2022, 21:56:09 »
İmkanları zorlucam artık kredi ne olursa.1 kere olacak bi sey en iyisinde yaptırmak daha iyi olur diye düşünüyorum
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 34

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 20 Temmuz 2022, 22:24:39 »
Abi kafanı karıştırmak istemiyorum amacım polemik falan yaratmakta değil zaten konunu gölgelemekte istemem lakin sırf konuyu okuyan yanlış bilgilenmesin diye buraya yazmadan edemedim.

Finasterid Dutasterid çocuk yapımına engel değildir bu düşüncenin çıkış kaynaklarından birine gelecek olursak çok özür dileyerek yazmam gerekiyor ilacın prospektüsünde bunu yazmalarının sebebi 'kondom kullanınız'  gibi ibareler yer alır elbette bunlar arasında çocuk olma ihtimaline karşın erkeğin sperminden gelebilecek olan dutasterid ve finasterid moleküllerinin içeriğinde bulunan maddelerin döllenmeden sonraki embriyoya aktarılabilme ihtimalidir fakat bu ihtimalde ilaç şürketleri olabilecek sorumlulukları reddediyor tamamen bu amaçla bunları yazıyorlar.

Şimdi gelelim bunu yazma sebebine psikolojinizi anlamaya çaılışıyorum abi kafanız karmakarışık aklınızda netleşmemiz sizin için önemli noktalar var bunlar:

-Saç ekimi yaptırayım finasteride bulaşmayayım
- Finasteridi evlenene kadar kullanırım
- Finasteridi bir evlada sahip olduktan sonra kullanırım gibi vs. vs.

Elbette Koray hoca ne der bilemem ama bence ne yapacaksanız bir şeyleri ertelemeden hızlı bir şekilde yapmaya çalışın üstelik koray hocanın norwood 5-6-7 gibi ekimlerini uzun süreli incelediğimde eken hastalardan finasterid kullanmamış olmalarına rağmen saçlarını hala hala koruyan kişiler de var ve bu kişiler azımsanacak kadar az değil her neyse umarım hakkınızda en hayırlısı en güzeli olur hayatınızda her anlamda başarılar mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sizleri ve bizleri bulsun.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Latin

• Full Member
« Yanıtla #72 : 20 Temmuz 2022, 23:47:01 »
Kardeşim öncelikli düşüncelerin için teşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde yazmışın.Dediğin fin yan etki kısmında doğabilecek çoçukta sıkıntılar olabilir yazısı sadece kafama takıldı,ilacı almadan önce diğer yan etkilerini okudum fazla umursamadım libido düşüküğü vs gibi en azından öyle olmasa bile psikolojik olarak bile fiziksel anlamda değil mental olarak yan etki görmek isteyen zaten görebiliyor yorumlardan okuduğum kadarıyla ben sadece çocuk kısmına takıldım,gerisini pek önemsemedim hatta 4,5 kutu bile almıştım bayramda nöbetçi eczaneleri geze geze.Koray hocanın galiba asistanı ile görüştüm minox köpüğünü kullanabilirsin dedi fin kadar etkisi olmaz ama yine de kullanabilirsin dedi.Şimdilik onu kullanıyorum ve saç dökülmesini engelliyici vitamin alıyorum.Duruma bakıp ona göre hareket edicem artık.Uzun bi şekilde açıklıyacı yazdığın için tekrar teşekkür ederim
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 34

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 21 Temmuz 2022, 05:04:11 »
kondom kullanınız'  gibi ibareler yer alır elbette bunlar arasında çocuk olma ihtimaline karşın erkeğin sperminden gelebilecek olan dutasterid ve finasterid moleküllerinin içeriğinde bulunan maddelerin döllenmeden sonraki embriyoya aktarılabilme ihtimali.sence bu yeterli degil? Artik hamile kadinlarin cilde temasi bile yasak acaba neden? 
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 21 Temmuz 2022, 21:58:13 »
DHT hormonu anne karnında iken bile çocuğun cinsiyet karakteri belirlendikten sonra yani çocuk erkek olduktan sonra görev yapmaya başlar hatta bir makalede yine okumuştum dutasterid kullanan kişilerin kız çocuklarının olmasında bir risk bulunmuyor çünkü DHT hormonu onlarda erkeklerde ki gibi cinsiyet karakterlerinin oluşumunda baskın bir hormon değil fakat bizde libido düzenleme ses kalınlığı vücut kıllanması vs. vs... daha bir çok cinsiyet karakterleri üzerinde işlevi olan önemli bir hormon dolayısıyla sorunuzun cevabı bu hatta bunun yanında şunu da söyleyeyim kendimce abi dutasterid finasterid gibi ilaçların ergenlikten sonra tavsiye edilmesinin başlıca sebeplerinden biri DHT hormonunun ergenliğe kadar düzenleyici işlevinin büyük bir kısmını tamamlayıp bu karakterlerin kişinin vücudunda oturup daha sonra da etkisinin 35-40 lı yaşlara doğru azalması ve daha da sonrasında da artık ileriki yaşlarda da iyice düşmesi bu bilgiler aklımda kalan önemli bilgiler aslında bundan sonra bu yorumları yazarken makaleleri de paylaşsam daha iyi olacakta ama işte insanın aklında kalmıyor ama bu bilgiler güvenilir kaynaklardan kendimce edindiğim önemli bilgilerdi.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Facebook Twitter Instagram