Gönderen Konu: Koray Erdoğan hocam  (Okunma sayısı 2589 defa)

darkpast

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Koray Erdoğan hocam
« Yanıtla #16 : 09 Temmuz 2022, 00:05:55 »
teşekkür ederim bilgi için bende başvuru yaptım. peki bu kur sabitleme olayı var mı bunun bilgisini verebilir misiniz?

Latin

• Full Member
« Yanıtla #17 : 09 Temmuz 2022, 00:08:31 »
Kardeşim başvuru yaptıysan zaten öğreneceksin bence gerekli yerden öğrenmek daha doğru olur diye düşünüyorum lütfen kusura bakma
  • Ekim Tarihi: 20.11.2018
  • Ekim Merkezi ismi Hair of istanbul
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 34

Latin

• Full Member
« Yanıtla #18 : 09 Temmuz 2022, 00:15:28 »
Hintell kardeşimizi yoruma nasıl çağırabiliriz
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 34

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 09 Temmuz 2022, 04:25:42 »
Mesela muttalip hocada onceden ekmeyecegi ekimleri ekmeye baslamis .simdi de goruyorumki koray hocada normalde iki ekim yeriktiren yerlerlere girmeye baslamis. ekonimik krizden musteri azalinca kistaslar degismis demekki.bir arkadasa 5.000 ekmisti ful sacliydi sizede assagi yukari ayni ekim koray hoca diye beklentiiyi cok yuksek tutmayin muazzam paraniz gidicek beklentinize gore mutlu olursunuz ama yuksek tutmayin
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 09 Temmuz 2022, 06:59:08 »
Mesela muttalip hocada onceden ekmeyecegi ekimleri ekmeye baslamis .simdi de goruyorumki koray hocada normalde iki ekim yeriktiren yerlerlere girmeye baslamis. ekonimik krizden musteri azalinca kistaslar degismis demekki.bir arkadasa 5.000 ekmisti ful sacliydi sizede assagi yukari ayni ekim koray hoca diye beklentiiyi cok yuksek tutmayin muazzam paraniz gidicek beklentinize gore mutlu olursunuz ama yuksek tutmayin

Nicolas Cage nin kariyerine dönüyor piyasa sadece saç ekimi değil birçok konuda kaliteyi düşürüp sürüm ile devamlılığı sağlama çabasında herkes kriz yeni yeni alışkanlıklara kurallara standartlara dokunmaya başladı
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 09 Temmuz 2022, 08:03:16 »
Nicolas Cage nin kariyerine dönüyor piyasa sadece saç ekimi değil birçok konuda kaliteyi düşürüp sürüm ile devamlılığı sağlama çabasında herkes kriz yeni yeni alışkanlıklara kurallara standartlara dokunmaya başladı

Guzel yorum nicolas cage ayda bir film cikarmaya baslamisdi imd oranlarida 4 5 i gecmez.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Latin

• Full Member
« Yanıtla #22 : 09 Temmuz 2022, 11:39:07 »
Arkadaşlarl görüşlerinize saygı duymakla beraber katılmıyorum araştırdığım kadarıyla Koray hoca herkese yapmıyor donör ve açık alanı kapatbileceğini düşündüğü kişilere yapıyor.Hocanın geçmişteki işleri ortalama 5000 greft olduğu için tercihim Koray hoca oldu.
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 34

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 09 Temmuz 2022, 11:55:31 »
Arkadaşlarl görüşlerinize saygı duymakla beraber katılmıyorum araştırdığım kadarıyla Koray hoca herkese yapmıyor donör ve açık alanı kapatbileceğini düşündüğü kişilere yapıyor.Hocanın geçmişteki işleri ortalama 5000 greft olduğu için tercihim Koray hoca oldu.

Kardeşim yanlış anlama ben ekim işini bilmem eleştirim de çok genel bir eleştiri içinde bulduğumuz ekonomik duruma binaen yapılmış üzülüyorum o yüzden lafa girmeden duramadım. Bu sadece ekimciler için değil herkes devamlılık sağlamak için bir şeyleri kenara bırakmak zorunda.

Allah Teala gönlüne göre versin 5000 i de tutsun inşallah çok zor bir karar ve iş ekim işi ve Türkiye’nin en profesyonel saç ekimi hastanesinde işini en iyi yapmak için  Türkiyede en çok emek ve araştırmayı yapan doktora yaptırıyorsun bir sürü kendi tasarımı alet ekipmanı var Koray Hocanın. keşke mesleki bazda hepimiz öyle olsak
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 09 Temmuz 2022, 11:57:15 »
Guzel yorum nicolas cage ayda bir film cikarmaya baslamisdi imd oranlarida 4 5 i gecmez.

Aynen öyle ülkece sürekli film çekiyoruz ama borçlar ve ödeme dengesini düzeltemiyoruz :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #25 : 09 Temmuz 2022, 14:02:13 »
Hayırlı olsun, kendini şanslı hissedebilirsin

Koray hocada 2 defa ekim yaptirma şansım oldu,

Normal prosedürü kisaca anlatayım, sayfalarindaki formu İnternet üzere doldurup istenilen açılardan resimleri ekleyip gonderiyorsun.. Yoğunluk durumuna göre 1 hafta 10 gün içinde geri mail dönüşü oluyor, dikkat spam bölümünde olabilir.

Sonra sizinle whatsapp üzere irtibata geçiliyor,.
Tarih belirleme 3-6 ay sürebilir, yazın daha müsait, kışın daha yoğun oluyor.

Tarih ve konaklama belirlendi,
Ekimden önceki gün, kan testler yapılıyor, resimler çekiliyor, koray hoca ve tüm ekip sacinizi değerlendiriyor saç cizginizi çiziyor, greft sayısıni belirliyor...

Saclar kesiliyor, resimler çekiliyor.
Ke-bot ile kafanızı cm hesaplanıyor, bu süreci sizde görüyor ve takip ediyorsunuz.

Ekim günü sinema keyfi yapacak gibi süper komforlu koltuğa oturuyorsun, ister tablet, ister tv kullanabilirsin, tabiki hayır çünkü süreci takip etmek daha güzel...

Anestezi, donör iğne elbette hafifden hissediyorsun ama hersey normal seviyede.
Ve Manuel olarak donörden alım başlıyor, alınan her greft hemen bilgisayar ile kaç köklü olduğu hesaplanıyor, olurda alim esnasi hissedersen bunu bildiriyorsun ilave yapılıyor.. Belirlenen greft alındı,
Koray hoca geliyor, ve kanalları açıyor,
Sonrası keep ile tüm grrftler kanallara ekliyor..

Bu süreci tamamen komforlu koltukta hafif oturur hafif yatar pozisyon da geçiriyorsun.

Sırt üstü yüz üstü yatmak yok

Ekim bitti,
Resimler çekiliyor, donör bölgeye antibiyotik krem sürülüyor.

Ertesi gün, ilk yikama yapılıyor,
Yıkama ve bundan sonraki süreç anlatılıyor, ürünler veriliyor. Tekrar resimler çekiliyor..

Ve sizi tüm bu süreçte olduğu gibi sizi havayyoluna bırakılıyor.

Latin

• Full Member
« Yanıtla #26 : 10 Temmuz 2022, 18:39:56 »
Teşekkür ederim kardeşim verdiğin bilgiler için umarım herkesin istediği gibi olur hersey.Ben kışın yaptırmak istiyorum işimden dolayı.Finas kullanıp öyle ekim yaptırmak istiyorum
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 34

Latin

• Full Member
« Yanıtla #27 : 10 Temmuz 2022, 18:50:55 »
Ben şehirdışından gelicem mailde 3 gece 4 gün orda ekim merkezinde kalmamız gerektiği söylenmiş ilk yıkamalar orda yapılacak galiba, bi sey sormak istiyorum yanımızda refakatçi getirebiliyor muyuz?
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 34

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 10 Temmuz 2022, 21:19:07 »
Ben şehirdışından gelicem mailde 3 gece 4 gün orda ekim merkezinde kalmamız gerektiği söylenmiş ilk yıkamalar orda yapılacak galiba, bi sey sormak istiyorum yanımızda refakatçi getirebiliyor muyuz?

Toplan ne kadar?
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 10 Temmuz 2022, 22:54:32 »
 bu ekim takip edilir.donor guzel.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2022, 15:36:35 Gönderen: Hintell »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram