Saçlarımın orijinal yönü ile paralel bir ekim olduğunu ve ön saç çizgisine tekli greftlerin ekildiğini düşünmüyorum. Ayrıca yaşadığım iltihap probleminin ekilen saçların bir kısmının çıkmasına engel teşkil ettiği kanısındayım, zira sol şakak bölgemde ve ön orta bölgem çok seyrek.
İlhan hocaya sizce çıkacak saç kalmış mıdır yoksa hepsi çıkmış mıdır diye sordum. Kendisi neredeyse hepsinin çıktığını bundan sonra saçın formunda değişiklik olacağını söyledi. Seyrek bölgeler(iltihaplanan) için de bir ay içerisinde rutuş için bir ekim yaparız dedi.Tekrar bir ekim yaparak düzeltmek iyi niyetini gösterir, teşekkür ederim ancak bence buna gerek kalmamalıydı. Çünkü ektiren arkadaşlar da biliyor ki bu sıkıntılı bir süreç ekiminden, beklemesine kadar. Ben ekim işleminden orijinal saçım olacak gibi bir mucize beklemiyordum ancak beklentimin altında olduğunu söyleyebilirim.
Donör bölgeden alımı İlhan bey yaptı ve donör bölgemde bir sıkıntı yok ancak eken arkadaşın (yanlış hatırmaıyorsam Muhammed idi) ekimi çok agresif yaptığını ve fazla kanlanmaya neden olduğunu düşünüyorum. Kanlanma beraberinde kabuklanmayı fazlalaştırdı ve yıkamalar sonucunda kabuğun deriye yakın kısmı ne kadar kurutsamda nemli kaldı bu da iltihap problemini getirdi diye aklımda bir senaryo var.
Bundan sonraki süreçte saç kalınlığında bariz bir değişiklik olur mu siz değerli arkadaşların bu konuda yorum yapmasını bekliyor, saygılarımı sunuyorum.