Saç Ekimi Sonuçları
Zamanında ben de asla Fin kullanmam yazıyordum. Fin hakkında forumda yazılanlara bakıp ben de olumsuz olumsuz şeyler yazıyordum2 yıl oldu başlayalı. Yan etki falan da görmedim. Saç dökülmemi neredeyse tamamen durdurdu
Bir yılın kalmış kardeşim yan etki görmeye iyi değerlendir
böyle insanlar kafamı karıştırıyor
Kardeşim bu tarz şeyler doğrusal sonsuza ilerlemez yani etkisi Ya da yan etkisi max noktasına ulaştığında ya yataya bağlar ya da etkisi düşer yani hrt tedavisi de görsen bir yerde tedavi max faydada sonlanır ondan sonraki durumda etki kaybı yaşamamak için kontrollü dozaj uygulanır. İnsan daha kadın ya da daha erkekliğini kaybetmiş olamaz tam olarak anlatamadım ama ortada hiçbir şey yokken dur lan artık zamanı geldi diye 3 sene sonra yan etki olma ihtimali bilimsel ve mantıksal olarak imkansız sanki
anlıyorum mesela xpecia kullanırken sık idrara çıkma ereksiyon problemi yaşadım 2-3 gün sonra vucud alıştı bir sorun yoktu ama finasterid daha güçlü bir ilaç etki illa ki olur ama geçiçi olur belki de hepsi kafamda kurduğum bir psikolojidir
Hiçbir kimyasal madde özellikle hormonal ve nörolojik maddeler şaka değil bunun bilincinde olmak lazım ama kelliğin mekanizmasını durduran ve on yıllardır kullanılan onaylı bir tedaviyi de vay şöyle olur vay buna dönüşürsünüz diye abartmaya gerek yok. Herkes doktor kontrolünde Ya da kendi insiyatifinde bu tedaviyi uygulayabilir (1 mg finas)İlacın kullanma prosedürü de mevcut yan etkileri de mevcut sürpriz yumurta açmıyoruz sonuçta aspirin de bile şöyle şöyle olursa kullanmayı bırakın doktora başvurun diyor.
peki ya diyelim yan etki gördük bırakrısak düzelir mi yoksa kalıcı bir etkisi oluyor mu hormonlarda öyle araştırmalar var mı
Onu da sen araştır da bize aktar sana zahmet yanlış hatırlamıyorsam klinik testlerde böyle bir sonuç yok ama kullanıcı geridönüşlerinde yüzbinde bir oranında vardı
çok ilginç acaba neden kalıcı yan etki oluyor yakın zamanda araştırmalar yapacağım
Bizi de aydınlatırsan memnun olurum kardeşim ama yüzbinde bir tarzı bir istatistik mantıksal olarak direkt finle açıklanamaz diye düşünüyorum ve bu konuda da olabilir sebebiyet verebilirli bol olasılıklı cümleler mevcut zaten yani fazla da yorulmaya gerek yok sanki
yani bir discord grubu falan açsak oralarda farklı araştırmalar yapsak güzel olabilir bu işler
Korkuyorsan kullanma ama saçın dökülmesi ilerleyince korkmayıp başlayacağını düşünüyorum erken müdahale daha iyi oluyo norwood 4-5 olup başlayanlar zor etki görür finde, dut anca kurtarıyo onları
yok ya xpecia bitince kesin başlayacağım da discord grubu açıp orada anlık mesajlassak mantıklı olabilir