Gönderen Konu: proscar mı propecia  (Okunma sayısı 2590 defa)

slade23

• Hero Member
Ynt: proscar mı propecia
« Yanıtla #30 : 09 Temmuz 2022, 00:23:21 »
Zamanında ben de asla Fin kullanmam yazıyordum. Fin hakkında forumda yazılanlara bakıp ben de olumsuz olumsuz şeyler yazıyordum

2 yıl oldu başlayalı. Yan etki falan da görmedim. Saç dökülmemi neredeyse tamamen durdurdu

Bir yılın kalmış kardeşim yan etki görmeye iyi değerlendir :))

Alvin Bey

• Full Member
« Yanıtla #31 : 09 Temmuz 2022, 00:24:07 »
Bir yılın kalmış kardeşim yan etki görmeye iyi değerlendir :))

böyle insanlar kafamı karıştırıyor

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 09 Temmuz 2022, 00:31:23 »

böyle insanlar kafamı karıştırıyor

Kardeşim bu tarz şeyler doğrusal sonsuza ilerlemez yani etkisi Ya da yan etkisi max noktasına ulaştığında ya yataya bağlar ya da etkisi düşer yani hrt tedavisi de görsen bir yerde tedavi max faydada sonlanır ondan sonraki durumda etki kaybı yaşamamak için kontrollü dozaj uygulanır. İnsan daha kadın ya da daha erkekliğini kaybetmiş olamaz

tam olarak anlatamadım ama ortada hiçbir şey yokken dur lan artık zamanı geldi diye 3 sene sonra yan etki olma ihtimali bilimsel ve mantıksal olarak imkansız sanki
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Alvin Bey

• Full Member
« Yanıtla #33 : 09 Temmuz 2022, 00:43:01 »
Kardeşim bu tarz şeyler doğrusal sonsuza ilerlemez yani etkisi Ya da yan etkisi max noktasına ulaştığında ya yataya bağlar ya da etkisi düşer yani hrt tedavisi de görsen bir yerde tedavi max faydada sonlanır ondan sonraki durumda etki kaybı yaşamamak için kontrollü dozaj uygulanır. İnsan daha kadın ya da daha erkekliğini kaybetmiş olamaz

tam olarak anlatamadım ama ortada hiçbir şey yokken dur lan artık zamanı geldi diye 3 sene sonra yan etki olma ihtimali bilimsel ve mantıksal olarak imkansız sanki

anlıyorum mesela xpecia kullanırken sık idrara çıkma ereksiyon problemi yaşadım 2-3 gün sonra vucud alıştı bir sorun yoktu ama finasterid daha güçlü bir ilaç etki illa ki olur ama geçiçi olur belki de hepsi kafamda kurduğum bir psikolojidir

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 09 Temmuz 2022, 00:44:55 »

anlıyorum mesela xpecia kullanırken sık idrara çıkma ereksiyon problemi yaşadım 2-3 gün sonra vucud alıştı bir sorun yoktu ama finasterid daha güçlü bir ilaç etki illa ki olur ama geçiçi olur belki de hepsi kafamda kurduğum bir psikolojidir
Kullanırken ilaç hakkında düşünme evet psikolojik yan etki alabilirsin düşünmezsen daha iyi olur o kadar çok kullanan var ki hele ünlüler camiası… kellik geni taşıdıklrı bilinsin istemediklerinden gizliyolar kullandıklarını

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 09 Temmuz 2022, 00:48:50 »

Hiçbir kimyasal madde özellikle hormonal ve nörolojik maddeler şaka değil bunun bilincinde olmak lazım ama kelliğin mekanizmasını durduran ve on yıllardır kullanılan onaylı bir tedaviyi de vay şöyle olur vay buna dönüşürsünüz diye abartmaya gerek yok. Herkes doktor kontrolünde Ya da kendi insiyatifinde bu tedaviyi uygulayabilir (1 mg finas)

İlacın kullanma prosedürü de mevcut yan etkileri de mevcut sürpriz yumurta açmıyoruz sonuçta aspirin de bile şöyle şöyle olursa kullanmayı bırakın doktora başvurun diyor.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 09 Temmuz 2022, 00:58:51 »
arkadaşlar herkes göze alarak başlıyor birşeyleri fin gibi size kalmış , yan etkilerini başlıycaksanız düşünmeyin  şunu yaşıycam bu başıma gelicek diye diye kafayı yiyip ploseba etkisimine ondan yaşamayın
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Alvin Bey

• Full Member
« Yanıtla #37 : 09 Temmuz 2022, 01:20:55 »
Hiçbir kimyasal madde özellikle hormonal ve nörolojik maddeler şaka değil bunun bilincinde olmak lazım ama kelliğin mekanizmasını durduran ve on yıllardır kullanılan onaylı bir tedaviyi de vay şöyle olur vay buna dönüşürsünüz diye abartmaya gerek yok. Herkes doktor kontrolünde Ya da kendi insiyatifinde bu tedaviyi uygulayabilir (1 mg finas)

İlacın kullanma prosedürü de mevcut yan etkileri de mevcut sürpriz yumurta açmıyoruz sonuçta aspirin de bile şöyle şöyle olursa kullanmayı bırakın doktora başvurun diyor.

peki ya diyelim yan etki gördük bırakrısak düzelir mi yoksa kalıcı bir etkisi oluyor mu hormonlarda öyle araştırmalar var mı

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 09 Temmuz 2022, 01:23:33 »

peki ya diyelim yan etki gördük bırakrısak düzelir mi yoksa kalıcı bir etkisi oluyor mu hormonlarda öyle araştırmalar var mı

Onu da sen araştır da bize aktar sana zahmet :) yanlış hatırlamıyorsam klinik testlerde böyle bir sonuç yok ama kullanıcı geridönüşlerinde yüzbinde bir oranında vardı
avodart&minox&xpecia

tedavim

Alvin Bey

• Full Member
« Yanıtla #39 : 09 Temmuz 2022, 01:25:09 »
Onu da sen araştır da bize aktar sana zahmet :) yanlış hatırlamıyorsam klinik testlerde böyle bir sonuç yok ama kullanıcı geridönüşlerinde yüzbinde bir oranında vardı

çok ilginç acaba neden kalıcı yan etki oluyor yakın zamanda araştırmalar yapacağım

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 09 Temmuz 2022, 01:29:25 »

çok ilginç acaba neden kalıcı yan etki oluyor yakın zamanda araştırmalar yapacağım

Bizi de aydınlatırsan memnun olurum kardeşim ama yüzbinde bir tarzı bir istatistik mantıksal olarak direkt finle açıklanamaz diye düşünüyorum ve bu konuda da olabilir sebebiyet verebilirli bol olasılıklı cümleler mevcut zaten yani fazla da yorulmaya gerek yok sanki
avodart&minox&xpecia

tedavim

Alvin Bey

• Full Member
« Yanıtla #41 : 09 Temmuz 2022, 02:34:25 »
Bizi de aydınlatırsan memnun olurum kardeşim ama yüzbinde bir tarzı bir istatistik mantıksal olarak direkt finle açıklanamaz diye düşünüyorum ve bu konuda da olabilir sebebiyet verebilirli bol olasılıklı cümleler mevcut zaten yani fazla da yorulmaya gerek yok sanki

yani bir discord grubu falan açsak oralarda farklı araştırmalar yapsak güzel olabilir bu işler

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 09 Temmuz 2022, 12:52:34 »

yani bir discord grubu falan açsak oralarda farklı araştırmalar yapsak güzel olabilir bu işler
Korkuyorsan kullanma ama saçın dökülmesi ilerleyince korkmayıp  başlayacağını düşünüyorum erken müdahale daha iyi oluyo norwood 4-5 olup başlayanlar zor etki görür finde, dut anca kurtarıyo onları

Alvin Bey

• Full Member
« Yanıtla #43 : 09 Temmuz 2022, 13:26:12 »
Korkuyorsan kullanma ama saçın dökülmesi ilerleyince korkmayıp  başlayacağını düşünüyorum erken müdahale daha iyi oluyo norwood 4-5 olup başlayanlar zor etki görür finde, dut anca kurtarıyo onları

yok ya xpecia bitince kesin başlayacağım da discord grubu açıp orada anlık mesajlassak mantıklı olabilir

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 09 Temmuz 2022, 13:41:45 »

yok ya xpecia bitince kesin başlayacağım da discord grubu açıp orada anlık mesajlassak mantıklı olabilir
Bence fin kullanırken çok belirgin bir sıkıntı yaşamadığın sürece forma bakma bile gerek yok

Facebook Twitter Instagram