Gönderen Konu: proscar mı propecia  (Okunma sayısı 2592 defa)

ber134

• Full Member
Ynt: proscar mı propecia
« Yanıtla #15 : 08 Temmuz 2022, 23:48:33 »
kullanmadım. çok kullanan biliyorum etrafımda, ne hale geldiklerini de biliyorum. ben sizleri düşünüyorum :) yoksa isteyen androcur içsin, sence bana ne?

ber134

• Full Member
« Yanıtla #16 : 08 Temmuz 2022, 23:50:08 »
ve ayrıca özgürce kendi fikrimi belirtiyorum. kişisel veya toplumsal hakaret vs. yok. her postun altına da fikrimi belirtme özgürlüğüm var. sen de buna karışamazsın.
  • Yaşınız 25

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 08 Temmuz 2022, 23:54:35 »
ve ayrıca özgürce kendi fikrimi belirtiyorum. kişisel veya toplumsal hakaret vs. yok. her postun altına da fikrimi belirtme özgürlüğüm var. sen de buna karışamazsın.
vitamin haplarının bile zararı var ee sürekli kullanamazsınız karaciğerleriniz zarar görür buda 5/1 proscara basladım 1 ay oldu  bu arada burda bunla alakalı çok sorunlar vardı neler anlatıldı sertleşmeyen sorun yasayan vs ama hiç sorunda yaratmadığı kişilerde mevcut ben çok karşıydım ama saç ektirdim mevcut saçlarımda dökülüyor ayrıca kafamın sağ tarafı kırık 4 5 tane kırık var içeri göcük beni olması iyi hisseddiriyor sağlık olsun umarım
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

ber134

• Full Member
« Yanıtla #18 : 08 Temmuz 2022, 23:56:54 »
tamam madem vitamin haplarının da zararı var madem hepsi aynı neden finasteride içiyosun git androcur iç diane35 iç beline kadar saçların çıkar ama kadın olursun.
  • Yaşınız 25

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Temmuz 2022, 00:01:33 »
tamam madem vitamin haplarının da zararı var madem hepsi aynı neden finasteride içiyosun git androcur iç diane35 iç beline kadar saçların çıkar ama kadın olursun.
Finasteride içme sebepleri minimum kullanıp maximum etki yakalamak.Minoxidili övmüşsünüz mesela ama onda da kalp ritmimi bozdu sakın kullanmayan diyen kişiler var bunlar alınması gereken riskler oladabilir olmayan da çok var.Cinsiyet değiştirenler de ölmüyo, bu forumdaki antiandrojenlere tepki verenler öyle tepkiler veriyolar ki yok translar ölüyo sanırsın…

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 09 Temmuz 2022, 00:03:41 »
[/quote
Sizin sorununuz finasteridele mutluyum fayda görüyorum diyene bile hayır kullanma bugün değilse yarın kötü şeyler olur bırak bırak diye tepki vermeniz.. Hiç vilmeyene uyarı için iki ihtimal de söylwnir ama bu artık uyarmak bilgilendirmek değil.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #21 : 09 Temmuz 2022, 00:07:09 »
minoxidil hormonlarla oynamıyor çünkü, diğerleri hepsi hormon ilacı ve fazla tehlikeli. minoxidil zarar mı verdi bırakır ve bıraktığın an düzelirsin bu NET bir şey. ama sana etrafımda olmak dahil yıllarca finasteride kullanıp da perperişan olan insanlar gösterebilirim. ayrıca ben şuna inanıyorum finasteride kiminde 3 ayda yanetki gösterir kiminde 3 senede, ama illa ki gösterir. e baktığımız zaman zaten bu ilacı bırakınca her şey gidiyor sonsuza kadar kullanmalıyız, e ölene kadar kullanırsak da illa ki yan etkisinden payımızı alırız. ki hormonlarla oynadığımız için bıraksak bile yanetkisinden kurtulamayabiliriz. saçını bu kadar düşünen gitsin rus ruleti oynasın, zira aynı şey.
  • Yaşınız 25

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Temmuz 2022, 00:10:02 »
minoxidil hormonlarla oynamıyor çünkü, diğerleri hepsi hormon ilacı ve fazla tehlikeli. minoxidil zarar mı verdi bırakır ve bıraktığın an düzelirsin bu NET bir şey. ama sana etrafımda olmak dahil yıllarca finasteride kullanıp da perperişan olan insanlar gösterebilirim. ayrıca ben şuna inanıyorum finasteride kiminde 3 ayda yanetki gösterir kiminde 3 senede, ama illa ki gösterir. e baktığımız zaman zaten bu ilacı bırakınca her şey gidiyor sonsuza kadar kullanmalıyız, e ölene kadar kullanırsak da illa ki yan etkisinden payımızı alırız. ki hormonlarla oynadığımız için bıraksak bile yanetkisinden kurtulamayabiliriz. saçını bu kadar düşünen gitsin rus ruleti oynasın, zira aynı şey.
Peki sence genetik dökülmesi olan birisi ne yapmalı tedavi olarak ekimlerde bile kullanılan antiandrojenlere karşıysan  neden bu forumdasın yani fikrin ne merakın ne

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 09 Temmuz 2022, 00:10:41 »
Zamanında ben de asla Fin kullanmam yazıyordum. Fin hakkında forumda yazılanlara bakıp ben de olumsuz olumsuz şeyler yazıyordum

2 yıl oldu başlayalı. Yan etki falan da görmedim. Saç dökülmemi neredeyse tamamen durdurdu

ber134

• Full Member
« Yanıtla #24 : 09 Temmuz 2022, 00:10:47 »
bu arada ben translar ölüyo diye bir kelime kullanmadım. zira erkekliğini hiçe sayıp bu işe girişenlere de sonsuz saygım var. kimsenin düşüncesi beni ilgilendirmez. ama hem normal kalayım hem saçım çıksın o bayağı imkansız bir olay ben onu vurgulayorum.
  • Yaşınız 25

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Temmuz 2022, 00:12:34 »
Zamanında ben de asla Fin kullanmam yazıyordum. Fin hakkında forumda yazılanlara bakıp ben de olumsuz olumsuz şeyler yazıyordum

2 yıl oldu başlayalı. Yan etki falan da görmedim. Saç dökülmemi neredeyse tamamen durdurdu
Hemen bırakkkk yarın sabah bile erkekliğindne olabilirisn😂😂😂😂

ber134

• Full Member
« Yanıtla #26 : 09 Temmuz 2022, 00:13:12 »
Peki sence genetik dökülmesi olan birisi ne yapmalı tedavi olarak ekimlerde bile kullanılan antiandrojenlere karşıysan  neden bu forumdasın yani fikrin ne merakın ne

her şey antiandrojen mi dostum? minoxidil var, procapil var. evet dandik bunlar ama sonuçta var mı? var. masaj olayı var. kan akışı, kalsifikasyon muhabbeti var. sadece finasteride kullananlar mı burda olmalı? ayrıca yeni gelişmeler var. ve en önemlisi birbirimize yardımcı olmak var. ben hep söyledim yine söylüyorum kimseye antiandrojen kullanmasını tavsiye etmiyorum. bitti. bu benim düşüncem.
  • Yaşınız 25

ber134

• Full Member
« Yanıtla #27 : 09 Temmuz 2022, 00:14:29 »
Hemen bırakkkk yarın sabah bile erkekliğindne olabilirisn😂😂😂😂

sen kullan dostum. bugün yatakta ağlattığın dişiyi yarın yatakta türkü söylerken görürsen anlarsın. sen devam et. ama alaya vurma başına gelmesin.
  • Yaşınız 25

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Temmuz 2022, 00:15:41 »
her şey antiandrojen mi dostum? minoxidil var, procapil var. evet dandik bunlar ama sonuçta var mı? var. masaj olayı var. kan akışı, kalsifikasyon muhabbeti var. sadece finasteride kullananlar mı burda olmalı? ayrıca yeni gelişmeler var. ve en önemlisi birbirimize yardımcı olmak var. ben hep söyledim yine söylüyorum kimseye antiandrojen kullanmasını tavsiye etmiyorum. bitti. bu benim düşüncem.
Bu şekilde düşünürken kullanma kesinlikle bence çünkü fin kullanrken psikoloji çok önemli kolunu böcek ısırsa finden mi oldu diye paranoya yapabilirsin

ber134

• Full Member
« Yanıtla #29 : 09 Temmuz 2022, 00:18:41 »
tamam kardeşim daha konuşmaya gerek yok. isteyen istediğini yapar biz fikrimizi söyledik. babamın oğlu musun seni neden düşüneceğim? yaran derin galiba durup durup üstüne alınıp gocunuyorsun. kullanırsan kullan beni ne ilgilendiriyor arkadaşım? en başta da söyledim yine söylüyorum ben kimseye hakaret etmeden fikrimi belirtiyorum senin de buna zerre karışma hakkın yok.
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram