Gönderen Konu: proscar mı propecia  (Okunma sayısı 2569 defa)

explosen

• Hero Member
Ynt: proscar mı propecia
« Yanıtla #45 : 09 Temmuz 2022, 17:05:13 »
Bence fin kullanırken çok belirgin bir sıkıntı yaşamadığın sürece forma bakma bile gerek yok
ben milletin korkularından sonra başlamamıştım ama yaş 34 u geçince artık bazı seyler oturunca ve bundan zarar gormeyen 4 senedır kullananlar olduğunuda görünce kullanmaya başladım sürekli aklınız uçkurunuzda olmasın benden tavsiye

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 09 Temmuz 2022, 17:32:57 »
ben milletin korkularından sonra başlamamıştım ama yaş 34 u geçince artık bazı seyler oturunca ve bundan zarar gormeyen 4 senedır kullananlar olduğunuda görünce kullanmaya başladım sürekli aklınız uçkurunuzda olmasın benden tavsiye
Çok doğru zaten ben de kullanıyorum 2 aydır dutasteride belki neyse de finden bile korkanların aklı nerde olduğu belli..

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 10 Temmuz 2022, 12:04:47 »
ben 5/1 bölüp ilk 10 gunde faydasını gördüm  ufak mınık parcalarla alsam belkı gıne faydası olurdu şimdi bunu değiştirmek te istemiyorum

ayrıca bene tam tersi oldu vertexim zaten açık hafif tüyler vardı da ben şakaklarda tüylenmeler görüyorum tam tersi oldu anlatılanlar cinsel ilişki isteğinde azalma var bu sertleşme sorunu bende olmadı sert
O olay kişiden kişiye değişiyormuş bazıları vertexte daha zor gelişim gösteriyo önleri daha hızlı geri geliyormuş kullanmaya devam ettikçe vertexin de gelişme gösterir zamanla

Facebook Twitter Instagram