Gönderen Konu: Finasteride Gözlerimi Mahvetti  (Okunma sayısı 2455 defa)

Karakutu

• Hero Member
Ynt: Finasteride Gözlerimi Mahvetti
« Yanıtla #15 : 10 Temmuz 2022, 14:01:54 »
Bu ilacı bir seneye yakın kullandım.  Bende cinsel güçte baya bi azalma, menide baya bir sıvılaşma( bu durumlar bıraktıktan sonra geçti) en önemliside unutkanlık başladı bu ilaçtan sonra, bırakalı iki seneyi geçti halen aynı değişiklik olmadı unutkanlık devam ediyor ( öncesinde bu sorun kesinlikle yoktu). Saçlara faydasını derseniz baya bir güçlenme oldu.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 10 Temmuz 2022, 16:04:29 »
Valla saç için oramızdan buramızdan olucaz ya bu nasıl sınav olum bile isteye kendimizi bozuyoruz.Ben ekimden sonra 1 yıl kullanır bırakırım ya da 30'a kadar sabrederim.Büyük yan etkiler görmesemde insan tetikte yaşıyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 10 Temmuz 2022, 16:11:43 »
Valla saç için oramızdan buramızdan olucaz ya bu nasıl sınav olum bile isteye kendimizi bozuyoruz.Ben ekimden sonra 1 yıl kullanır bırakırım ya da 30'a kadar sabrederim.Büyük yan etkiler görmesemde insan tetikte yaşıyor.
herkesin retinasını incelteceğini sanmıyorum

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 10 Temmuz 2022, 16:30:35 »
Kimyasal işi çok sakat kimde hangi yan etkiyi yapar kullanmadan bilemiyorsun işte. Mesela sigara bırakma hapı bende acayip sinir yapmıştı sürekli sigara içiyor ve kavga ediyordum önüme gelenle en son karşıdakine zarar ve intihara meyile döndü bıraktım bir kaç gün kendimi kapattım normale döndüm.

Öbür taraftan dht beni kötü etkiliyormuş baskılayınca enerjik mutlu pozitif bir adam oldum
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 10 Temmuz 2022, 16:42:00 »
Ben 2 yıldır Fin'den yan etki görmediğim için artık yan etki olayını pek düşünmüyorum. Foruma girince karşıma çıkıyor bu konular ve buradan aklıma geliyor daha çok :D
Bu saatten sonra yan etki olacağını sanmıyorum

Sadece bir ara kan testi yaptıracağım. Onun için de biraz zaman var

İlacı bırakmak gibi bir düşüncem hiç yok. Sadece evlilik süreci olursa ve çocuk olayı olursa ara veririm bir süre diye düşünüyorum. Ama ömür boyu kullanmam sanırım :D

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Temmuz 2022, 16:47:48 »
Ben 2 yıldır Fin'den yan etki görmediğim için artık yan etki olayını pek düşünmüyorum. Foruma girince karşıma çıkıyor bu konular ve buradan aklıma geliyor daha çok :D
Bu saatten sonra yan etki olacağını sanmıyorum

Sadece bir ara kan testi yaptıracağım. Onun için de biraz zaman var

İlacı bırakmak gibi bir düşüncem hiç yok. Sadece evlilik süreci olursa ve çocuk olayı olursa ara veririm bir süre diye düşünüyorum. Ama ömür boyu kullanmam sanırım :D
bence de fin kullanırken foruma bakmamak en iyisi

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 10 Temmuz 2022, 16:49:51 »
bence de fin kullanırken foruma bakmamak en iyisi

Bakmakta sıkıntı yok. Ben şahsen bu tip konulardan veya mesajlardan etkilenmiyorum psikolojik olarak

Ama eskiden yani Fin başlamadan önce bu tip konuları görüp ilacı kullanmadığım halde ben de olumsuz yorumlar yazıyordum :D

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 10 Temmuz 2022, 16:57:05 »
herkesin retinasını incelteceğini sanmıyorum

Retinayı kast etmiyorum ki.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Kemal Aydın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 03 Ağustos 2022, 13:59:55 »
Gözlerinde miyop varmıydı ? Siyah uçuşan cisimler görüyor musun ? Gözündeki kuruluk devam ediyor mu ? Işık çakmaları yaşıyo musun ?

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #24 : 06 Ağustos 2022, 12:27:28 »
Çok faydalı bir konu... Ben 2 yıldır fin kullanıyorum, cinsel anlamda yan etki görmedim hatta günde 2 kere mastürbasyon yaptığım bile oluyor.Ama başlıkta denildiği gibi gözlerim daha da bozuldu sanki, kizariklikta var.Ayrica bende miyop ve astigmat ta var, bilmiyorum bu durumun herhangi bir olumsuz etkisi oldu mu? Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Munr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 08 Ağustos 2022, 19:04:51 »
Selam herkese Gözlerime bir hafta önce punktum tıkacı ameliyatı gerçekleştirildi, şimdilik %70 daha iyim. Gözlerimde miyop yoktu astigmat yoktu sülalemde göz bozukluğu yaşayan 2 kişi var onlarda gözlük kullanıyor camları vs kalın değil.

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #26 : 08 Ağustos 2022, 20:41:02 »
Dostum çok geçmiş olsun. Peki bundan sonra ne olacak yani hayatını etkileyecek bir durum söz konusu mu? Biraz bilgi verir mısın?

kaangursu

• Full Member
« Yanıtla #27 : 09 Ağustos 2022, 08:50:44 »
Çok geçmiş olsun

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #28 : 09 Ağustos 2022, 17:12:48 »
Gecmis olsun.bende fin kullandigimda buyuk sikibtilar yasadim.bende psikilojiye etkisi buyuktu unutkanlik ve depresyon.hemen biraktim.korkutuyor bu ilac insani.
Cunku kalici yan etkiden bahsediliyor.ama bence kalici yan etkisi de psikolojiktir.insan vucudu yenilense de hasar birakti saniyor

Cok ilginctir ki ben xpecia kullandigimda finastan daha buyuk.yan etkiler yasadim.finas xpecia nin yaninda adeta pamuk kalmisti.

Her bunye farklidir arkadaslar.bende yapar.sizde yan etki yapmaz.

Korkmadan takmadan kullanicaksin bu ilaci.
Insanlar etkileniyoe hep yorumlardan.

Saglicakla kalin.

Munr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 10 Ağustos 2022, 15:59:25 »
Dostum çok geçmiş olsun. Peki bundan sonra ne olacak yani hayatını etkileyecek bir durum söz konusu mu? Biraz bilgi verir mısın?

Bundan sonra ne olacak kimse bilmiyor doktorlar dahi net bir şey diyemiyor, zaman göstericek sadece. Finasteride göz arka damarlarını bozuyor daha önce böyle 4-5 kişi gelmiş bulunduğum göz doktoruna onlarda hormonal ilaç kullanıyorlar sanırım cinsiyet değişimi için kullanmışlar onlar düzelmemiş halen daha devam ediyor.

İyi dilekleriniz için teşekkürler sağlıcakla kalın.

Facebook Twitter Instagram