Gönderen Konu: Yaş 28 Medeks 4200 Greft 7 Temmuz  (Okunma sayısı 9473 defa)

Giresun

• Jr. Member
  • **
Ynt: Yaş 28 Medeks 4200 Greft 7 Temmuz
« Yanıtla #75 : 13 Ekim 2022, 14:55:06 »
Prp sonrası kafanda şişlik kaldı mı
Ben 1 seans prp yaptırdım temmuz ayından beri kafamda bir küçük şişlik var sürekli yer değiştiriyor ama kalıcı oldu resmen bir sabah tepe bölgesinde bir sabah arkada mesela bugün de önde bakınca belli olmuyor ama elimle hissedebiliyorum

Evet bende de değişik şişlikler oluştu ama geçti. Sivilcelerin tamamen geçmesini bekliyorum. 1 kez daha prp hakkım var. Onuda kullanacağım.

Giresun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #76 : 26 Ekim 2022, 13:51:01 »
112.gün.
Bu şekilde sivilceler var bi türlü iyileşmiyor. Sürekli yeni sivilceler çıkıyor. Bunun sebebi nedir.
Ve saç çıkışı hakkında yorumunuz nedir arkadaşlar. Fotoğraflar gölgede çekildi.
  • Ekim Tarihi: 07.07.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Xpecia Günde2, Prozinc Plus Şampuan ve Losyon, Ketoral Şampuan,

delleali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 27 Ekim 2022, 10:46:05 »
sivilceler için hintell kökler çıkıyor demişti diye hatırlıyorum  eken da sordunmu?

Giresun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #78 : 27 Ekim 2022, 14:37:21 »
sivilceler için hintell kökler çıkıyor demişti diye hatırlıyorum  eken da sordunmu?

Ekim merkezine sordum yeni saç çıkışlarında sivilce olur normaldir dediler.
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Xpecia Günde2, Prozinc Plus Şampuan ve Losyon, Ketoral Şampuan,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 27 Ekim 2022, 15:09:49 »
Saç çıkış zamanları cild dudumuna göre sivilceler oluşuyor kökler deriyi zorlayınca.
Bası insanlarda aşırı olabiliyor.

Süreç erken bu kafanız da ki saçlar yeni çıkan mı öncesinde olan saçlar mı?
Global Moderator

Giresun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 15 Aralık 2022, 14:12:24 »
Merhaba geç cevap verdiğim için hakkını helal et Hintell.
Yeni saçlarda var ama çok çok az.
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28

Giresun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #81 : 15 Aralık 2022, 14:16:08 »
Saç ekimi öncesi ve sonrası belli aralıklarla çektiğim fotoğrafları atıyorum.
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28

Giresun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 15 Aralık 2022, 14:19:34 »
Sürecin devamı
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28

Giresun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 15 Aralık 2022, 14:24:24 »
Tüm süreci en başından sonuna kadar sırayla attım. Son hali en sonda ki 2 fotoğraf gibi. Bugün  tam 162. Gün.
Açıkcası süreç şuan için beni memnun etmedi. Sürecin tek katkısı artık kelliğe alıştım. Sizce gidişat nasıl? Bu kafadan olur mu? Ekimde mi sıkıntı var Bende mi sıkıntı var? Ne yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 15 Aralık 2022, 14:25:56 »
Bu ekim artik cikmaz donor alanin yeterliyse farkli guvenilir bi merkezde revize
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Giresun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #85 : 15 Aralık 2022, 14:31:43 »
Bu ekim artik cikmaz donor alanin yeterliyse farkli guvenilir bi merkezde revize

Peki abi neden böyle oldu. Donör çok iyi durumda sayılmaz. Ekimi Medekste yaptırdım. Çok güvenerek gitmiştim ama ne yazık ki 5 ayın sonunda nerdeyse hiç bir fark yok. Gerçekten çok pişman oldum Medeksi tercih ettiğim için. Ekim sonrası ne arayan oldu ne soran. Soru sorarsan cevap veriyorlar. Gerçekten çok üzgünüm.
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 15 Aralık 2022, 14:35:30 »
Peki abi neden böyle oldu. Donör çok iyi durumda sayılmaz. Ekimi Medekste yaptırdım. Çok güvenerek gitmiştim ama ne yazık ki 5 ayın sonunda nerdeyse hiç bir fark yok. Gerçekten çok pişman oldum Medeksi tercih ettiğim için. Ekim sonrası ne arayan oldu ne soran. Soru sorarsan cevap veriyorlar. Gerçekten çok üzgünüm.
Ektirmeden önce forumda bi kac uye var danisilicak hicbiri bu donorle medekste ekime girme proscarla guclendir cikis yuzdesi yuksek merkez tercih et derdi sanirim donor alanini inceledim ikinci ekim sansin yok cok zorlamis olursun tekrar ekime girersen 12 .ayi bekle proscar kullan bakalim donor ne hale gelicek parani geri talep et onlardan

Liberte

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 15 Aralık 2022, 15:12:29 »
Hocam durumunuza çok üzüldüm gerçekten lakin ekim öncesi fotoğraflarınıza baktığımda kafama takılan bir durum var erkek tipi dökğlme gibi değil sanki acaba başka bir sorun nedeniyle mi saçlarınızı kaybettiniz genelde yanlardan ve tepeden başlar ve belli bir şekilde devam eder saç dökülmesi. Birde hep merak ettiğim bir durum var bir kaç başarısız saç ekiminde daha gözlemlediğimi hatırlıyorum ekim yapıldıktan hemen sonraki fotoğraflarda sanki deri altında alan kaplayan morluklar görünüyor acaba bu deri altında nekroz gibi bir durummu yaratıyor bilgim olduğundan değil bu sadece bir tespit.

Ekim merkezi ile görüşüp durumu konuşun ücret iadesi bile yeterince adaletli olmayacaktır bence tekrardan geçmiş olsun.
  • Ekim Merkezi ismi Gold city hair

Giresun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #88 : 15 Aralık 2022, 15:24:10 »
Doktor erkek tipi demişti. Çocukluktan beri sürekli dökülüyordu. İnce telli saçlarım zaten.
Ekim merkezinde Gökhan Bey ile görüştüm 160 gün oldu dedim. Daha çok erken bekleyeceğiz dedi.
5 aydan fazla oldu durum hiç iç açıcı gözükmüyor ama bakalım ne olacak. Olmazsa 2. Ekim için donörü güçlendirmeye çalışacağım.
Ekim merkezi tercih konusunda aslında forumda her yerde açık alan avcısı diye yazılıyordu Medeks için. O yüzden orayı tercih ettim.
Arkadaşım birine ektirdi bireysel çalışan bir çocuk. Banada önerdi ona güvenemedim Medekse güvendim. Çocuğun saçları süper oldu ben kel kaldım. Üstelik daha uygun fiyattı. 😔 Nasip artık. Ama Medeks şuan için pişmanlık oldu benim için
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 15 Aralık 2022, 17:10:46 »
Medekse simdiye kadar fiyat performans donorde yuksek grefte ragmen klasmaninda iyi bi ekim merkezi diye bakmistim detayli inceleme yapmamistim bugun gordum dedigin birseyi yarin daha farkli gorebilirsin medekste sac ekimi yaptirilmaz vasat bir merkez bence

Facebook Twitter Instagram