Gönderen Konu: DUTASTERİD KESİNLİKLE KAFA DERİSİNİ ESNEKLEŞTİRİYOR SAÇA KAN AKIŞI SAĞLIYOR  (Okunma sayısı 2123 defa)

Andrea

• Hero Member
Selamlar herkese hayırlı bayramlar abi işlerim vardı foruma yazamadım öncelikle yağ olarak şuan da marka olarak net bir şey diyemem ama tek bildiğim balen tarzı yağların saf olmadığı dolayısıyla şüpheli olduğu bundan eminim çünkü bu kadar değerli bitkisel yağlara göre fiyatının uygun olması imkansız adım gibi eminim aynı şey markanın balık yağı (omega-3 ) hapları için de geçerli onların haricinde trendyol üzerinde saf yağları falan görmüştüm güzel bir marka bulursam atarım buraya magnezyum tavsiyeni aldım cebime koydum magnezyum yağını da takviyesini de en kısa sürede temin edip başlayacağım.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

slade23

• Hero Member
Selamlar herkese hayırlı bayramlar abi işlerim vardı foruma yazamadım öncelikle yağ olarak şuan da marka olarak net bir şey diyemem ama tek bildiğim balen tarzı yağların saf olmadığı dolayısıyla şüpheli olduğu bundan eminim çünkü bu kadar değerli bitkisel yağlara göre fiyatının uygun olması imkansız adım gibi eminim aynı şey markanın balık yağı (omega-3 ) hapları için de geçerli onların haricinde trendyol üzerinde saf yağları falan görmüştüm güzel bir marka bulursam atarım buraya magnezyum tavsiyeni aldım cebime koydum magnezyum yağını da takviyesini de en kısa sürede temin edip başlayacağım.

Hayırlı bayramlar kardeşim sorun olmasın da iyi olmana sevindim şükür.

Kardeşim en güzeli kendin damıtmak da ekipman filan zor. Saflık yüzünden deneylerle pratik birbirini tutmuyor aslında minoxa para göremeceğimize küçük bi imbik alıp nane yağı işine girsek bence fareler gibi oluruz :)) magnezyum da şifa versin inşallah. bakalım ben spordan sonra sürüp saunaya giriyorum iyi mi kötü mü bilemedim saunada da enseden ve kulak üstünden tepeye doğru yoğuruyorum saçı
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Andrea

• Hero Member
Abi kalsiyum tabakasını kırmak için bu aralar yoğun bir araştırmaya gireceğim lütfen sizler de bir bakar mısınız belki bilgisi olan kişiler vardır bu vazilatör grubu yüksek tansiyon grubu ilaçlar içerisinde kalsiyum kanal bloker ilaçları var örnek :

-Norvasc
-plendil
-lercadip türü ilaçlar kafadaki kalsifikasyon tabaksının yok edilmesini sağlamaz mı  ?
Teorim şu bu ilaçları sadece Dutasterid veya finasterid kullanımının ilk 6-8 ayında hızlı, etkili ve maksimum sayıda folikül büyümesini arttırmak için kullanaz mıyız ? Çünkü kafadaki kalsifikasyon yıkılırsa eğer sadece DHT bloklamakla kalmayacağız ömür boyu kesin olarak genetik saç dökülmesinin önüne geçmiş olacağız ve kaybettiğimiz saçların da büyük çoğunluğunu geri kazanmış olacağız.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

muroreis

• Hero Member
Abi kalsiyum tabakasını kırmak için bu aralar yoğun bir araştırmaya gireceğim lütfen sizler de bir bakar mısınız belki bilgisi olan kişiler vardır bu vazilatör grubu yüksek tansiyon grubu ilaçlar içerisinde kalsiyum kanal bloker ilaçları var örnek :

-Norvasc
-plendil
-lercadip türü ilaçlar kafadaki kalsifikasyon tabaksının yok edilmesini sağlamaz mı  ?
Teorim şu bu ilaçları sadece Dutasterid veya finasterid kullanımının ilk 6-8 ayında hızlı, etkili ve maksimum sayıda folikül büyümesini arttırmak için kullanaz mıyız ? Çünkü kafadaki kalsifikasyon yıkılırsa eğer sadece DHT bloklamakla kalmayacağız ömür boyu kesin olarak genetik saç dökülmesinin önüne geçmiş olacağız ve kaybettiğimiz saçların da büyük çoğunluğunu geri kazanmış olacağız.
Babam uzun süredir norvasc kullanıyor saç derisi ne durumdadır bilmem ama saçında değişim falan yok hala saç yok
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Andrea

• Hero Member
Babanızın sağlık sorunu ne ?

Babanızın yaşı kaç ?

Babanız herhangi bir Dht blocker kullanıyor mu ?

Saç olmayan deride parlaklık var mı yok mu ?

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

muroreis

• Hero Member
Babanızın sağlık sorunu ne ?

Babanızın yaşı kaç ?

Babanız herhangi bir Dht blocker kullanıyor mu ?

Saç olmayan deride parlaklık var mı yok mu ?
Hipertansiyon hastası , 49 yaşında şuan , 24-25 olmadan saçları komple kaybetmiş , blocker kullanmıyor , saç derisi hep parlak ve yagliydi kendimi bildim bileli ( ayriyeten babamın ailesindeki anne baba tarafı saçlarını 35-40dan önce kaybeden olmamış mezara gür saçla girenler bile olmus)
Her gün 1/4 proscar 

slade23

• Hero Member

-Norvasc
-plendil

Kardeşim ben dht dışındaki her şeye doğal yaklaşmaya çalışıyorum şimdilik magnezyım yağı ile sauna buhar masaj üstüne gideceğim bence dht bloklamak da kalsifikasyonu yeterince rahatlatıyor ilave bir kimyasal katma tedavine derim ben
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

bohemian

• Hero Member

-Norvasc
-plendil

2 3 ay once ege hastanesi cildiye bölümüne gitmistim ve 8 aydir fin kullanmama ragmen fark gormedigimi soylemistim. Doktor kalsifikasyonu yok etmek icin iğne tedavisi onerdi bana hemde hastanede ucretsiz oluyomus adi da igf gibi biseydu ama tam anlayamamistim. 3 seans falan sürüyomus kafanin belli yerlerine iğne yapiyorlarmis. Eger izmirde yasiyosan sen de gidebilirsin
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

muroreis

• Hero Member
2 3 ay once ege hastanesi cildiye bölümüne gitmistim ve 8 aydir fin kullanmama ragmen fark gormedigimi soylemistim. Doktor kalsifikasyonu yok etmek icin iğne tedavisi onerdi bana hemde hastanede ucretsiz oluyomus adi da igf gibi biseydu ama tam anlayamamistim. 3 seans falan sürüyomus kafanin belli yerlerine iğne yapiyorlarmis. Eger izmirde yasiyosan sen de gidebilirsin
Oral fin + d3k2 + magnezyum + magnezyum yağı ile masaj nasıl olurdu acaba tedavi olarak
Her gün 1/4 proscar 

Andrea

• Hero Member
İzmir in neresinde hocam

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

bohemian

• Hero Member
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Facebook Twitter Instagram