Bugün forumdaki saç çıkarma hikayemi güncelleyeceğim dutasterid hakkındaki fikirlerimi de ordan takip edebilirsiniz ama bu önemli konu sadece forumun bu sayfasında olacak o yüzden konuyu bu noktada dağıtmazsak sevinirim.
1 Ayda tam 28 adet dutasterid kapsülü tükettim (30 olmamasının sebebi 1 tanesinin içini merak ettiğim için kesip kafama sürdüm
diğer 2. kapsül ise tam açarken yere düştü
her neyse bu 1 ayda saçlarımı 3 numaraya vurdum ve çok planlı ve özen göstererek olmasa da fırsat buldukça saçlarıma masaj yaptım ve bu 1. ayı tamamen saç masajını, saç folikülleri ile kafa tası arasındaki kalsifikasyon tabakasının oluşumu ve zararları ve saç derisindeki parlaklığı sağlayan kolajeni araştırarak geçirdim ama bunların dışında araştırdığım bu yöntemlerden arada çok nadir masaj hariç hiçbirini uygulamadım.
Sonuca gelecek olursak inanır mısınız daha geçen ay 28 Mayısta ilk saç masajımı yaptığım zaman kafa derim o kadar serttiki artık başımın donduğunu hissediyordum kesinlikle psikolojik değil çünkü bildiğin kafa derim çok zor yerinden oynuyordu her neyse bu 3 gündür ve özellikle de bugün saç derimi net anlamda incelediğimde o kadar rahatlamış yumuşamış ve esnek olduğunu hissettimki tam 32 günde bu kadar yumuşamış, esnemiş olduğuna çok çok şaşkınım ve daha önceden yaptığım araştırmalarla kendi tecrübemi harmanladığımda daha kesin olmamakla beraber (1. aylık deneyim sadece ileride bu konuyu çok güzel araştırıp kendi üzerimde de bir şeyler deneyeceğim) size net anlamda şunu söyleyebilirim dutasterid DHT'yi bloke ederek kafa derisindeki damarların açılmasını sağlıyor diye bir varsayım ortaya atıyorum finasterid dutasterid kullanan arkadaşları bu konunun altına bekliyorum hiç böyle bir şey gözlemlediler mi lütfen tartışalım çünkü bu çok önemli bir konu