Gönderen Konu: Korona tat ve koku kaybi  (Okunma sayısı 229 defa)

murattarum

• Hero Member
Korona tat ve koku kaybi
« : 06 Temmuz 2022, 17:34:23 »
Arkadaslar korona geciripte koku kaybi olanlar ne zaman dondu geri hafif atlattim ama bu koku ve tat geri donmedi iki hafta olucak nerdeyse

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Korona tat ve koku kaybi
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2022, 17:38:45 »
 doner bugun yarın .piyasalarda corona gene azdı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2022, 17:39:23 »
kardeşim korona mıydım bilmiyorum ama Ramazanda akıntı ve öksürüğüm vardı Ramazanın başında koku tat bir gitti bayramdan sonra 1-2 hafta sonra geldi tam olarak
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2022, 18:06:20 »
Kesin koransindir baska sebeble.tat koku gitmez.ben hafif atlattik iki oksurukle ama.bu koku olayi can sıkıcı mecbur bekliycez artik.tavsiyem toplu tasimada falan maske takin korona  az degil cok eskisi kadar var
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2022, 21:28:48 »
 var ama turistler gelsin para kazandırsın diye sağlığı takan yok.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

BahtsızBedevi31

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2022, 23:33:00 »
ekim ayında korona geçirmiştim. karanfil yağıyla koku egzersizi yaptım ve avicap kapsülü delip burnuma sürdüm. alakası var mı yok mu bilmiyorum ama koku tat 3 günde geldi. belki yapmasam da gelecekti ama denemekten zarar gelmez herhalde. bir de d vitamini kullanmıştım. onun da etkili olduğunu okumuştum bir yerde. yalnız kullanacaksanız d3k2 formu olmasına dikkat edin ve magnezyumla beraber kullanın.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2022, 00:07:50 »
Kesin koransindir baska sebeble.tat koku gitmez.ben hafif atlattik iki oksurukle ama.bu koku olayi can sıkıcı mecbur bekliycez artik.tavsiyem toplu tasimada falan maske takin korona  az degil cok eskisi kadar var

Benim çok işime geldi Ramazan’da kokusuz olmak :) ama çok sinir bozucu bir şey gerçekten kendini rahatsız hissediyorsun
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Facebook Twitter Instagram