Gönderen Konu: Uzun süredir finasteride/dutasteride kullananlar  (Okunma sayısı 381 defa)

Salvatore

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Uzun süredir finasteride/dutasteride kullananlar
« : 06 Temmuz 2022, 03:55:44 »
Merhabalar, herkese iyi günler. Uzun süredir finasteride/dutasteride kullananlar deneyim ve tavsiyelerinizi yazar mısınız?
Saçınızda ilerleme(saç çıkışı) veya gerileme oldu mu? Maksimum etkiyi ne kadar sürede aldınız? İlk aylarda dökülmenizde artış oldu mu? Kullanımı aksattığınızda saçınızda gerileme oldu mu? Ayrıca takviye veya alternatif tedaviye gerek var mı?
Atacağınız her yorum için şimdiden teşekkür ederim.

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Uzun süredir finasteride/dutasteride kullananlar
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2022, 17:24:37 »
Ben de saç çıkışı yaşarken kafa derisinde herhangi bir his oluşuyo mu onu merak ediyorum kaşıntı gibi, çünkü benim nerdeyse saçım olmayan yerlerim kaşınıyo şakak ve ön çizgimde fin kullanmaya başladığımdan beri, eskiden hiç öyle bir şey olmazdı saç çıkışıyla bir alakası var mı merak ettim

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
Ynt: Uzun süredir finasteride/dutasteride kullananlar
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2022, 17:33:39 »
Merhabalar, herkese iyi günler. Uzun süredir finasteride/dutasteride kullananlar deneyim ve tavsiyelerinizi yazar mısınız?
Saçınızda ilerleme(saç çıkışı) veya gerileme oldu mu? Maksimum etkiyi ne kadar sürede aldınız? İlk aylarda dökülmenizde artış oldu mu? Kullanımı aksattığınızda saçınızda gerileme oldu mu? Ayrıca takviye veya alternatif tedaviye gerek var mı?
Atacağınız her yorum için şimdiden teşekkür ederim.
Gerileme olmadı 2 sene içinde ilerleme olarak saç kalınlığı artışı gözlemledim. 6. aydan itibaren saçlara sanki gerekli kanın gittiğini hissetmeye başladım daha fazla dolgun bir görünüm kazandı. Finas shedding en azından ben yaşamadım ilk aylarda. Haftada bazen 4 bazen 5-6 alıyorum off günler veriyorum vücuduma her gün almak tercihim değil mevcut durumum itibariyle. Son olarak finasteride ateş benzetmesini yapacağım masaj, iğne ve ketokonazol ek tedavisinede körük. 2si bir ilerlemeli dht bloklandığı kadar saç derisi sağlığına o hassasiyet gösterilmeli.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Facebook Twitter Instagram