Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Uzun yıllardan beri saç tedavileri (biotin,xpecia,çinko, ducray ürünleri,keçiboynuzu pekmezi, sarımsak tedavisi vs)
Kullanarak saçlarımı üniversiteden mezun olana kadar tedavilerle destekledim. 2018 yılında mezun oldum. İşsizlik ve pandemi nedeniyle uzun süre stres yaşadım. Bu sürede tedavilere devam etmediğim için saçlarım inanılmaz döküldü. Daha sonrasında bu forumu keşfettim. 1-2 senedir takip ettikten sonra Serkan aygını tercih ettim. Umarım iyi bir ekim süreci yaşayabilirim. Benim hikayemin kısa özeti böyle.
2 TEMMUZ CUMARTESİ
Ön muayene için kliniğe gittim. Uzun süre bekledikten sonra sıra bana geldi ve Olcayto bey ile saç ekim süreci hakkında bilgi aldım.
Daha sonrasında Doktor uğur bey saç çizgimi çekti ve operasyonda ne kadar greft olacağını söyledi.
Bu süreçte Serkan hocayı görmedim.
7 TEMMUZ PERŞEMBE EKİM GÜNÜ
Sabah 7 gibi şişlideki doku klinikte beklemeye başladım. Daha sonra bana yardımcı olmak için mustafa bey geldi sırasıyla xanax, ekim için terlik ve gömlek verildi.
Daha sonra Fotoğraflama ve traşlama aşamalarına geçildi. Ekim odasına girdiğimde Deniz bey ve ekibi beni bekliyorlardı.
Burada sedasyon işlemi sonrası saç derim uyuşturuldu ve önce donör bölgeden greftler alındı. Sonra biraz mola verdik. Sonrasında küçük bi sandviç, meyve suyu verildi, kırmızı bi ilaç verildi ne olduğunu bilmiyorum. Bu molam sırasında arkada alınan greftler üzerinde çalışmalar yapılıyordu hatırladığım kadarıyla. ve tekrar ekim çizgisi çizilmesi için odaya bi doktor bey geldi adını bilemiyorum.
Daha sonrasında tekrar sedasyon yapıldı. Serkan hocayı görmek hiç nasip olmadı. Bir ağrı hissetmeden ekim sürecini saat 15:00 gibi tamamladım. Daha sonra aşağıya indiğimde yemek yedim. Olcayto bey ekimden sonra kullanmam gereken ilaçların bilgilendirmesini yaptı ve özel araçla eve bıraktılar.