Hayırlı olsun senin de ekimin epey geç noktalanmış. Bende 22:00'a doğru çıkmıştım geç olsun güç olmasın demekten başka aklıma bir şey gelmemişti o vakit. Maalesef hastane önündeki valenin üzerinde yer alan taksi durağındaki şöförler epey agresif. Sanırım sende o duraktan taksi çağırdın. Ben Allah'a şükür kafamı çarpmadım ama kıyısından dönmüştüm. Ekimin ve açıklığın avantaj maşallah ilerleyen zamanlarda da epey takviye alacaksın. Aramızda bir on gün oynuyor en kritik zaman şu ilk 10 gün ne uyuyabildim doğru dürüst ne başka bir şey. Kabuk döktükten sonra rahatladım anca darısı senin başına. Bol bol istirahat et. Tekrardan hayırlı olsun.
Aynen, sona doğru çok sıkılmaya başlamıştım bende, ama senin için 2-3 kişi operasyon yaparken sıkıldım demeye bile utanıyor insan.
Niye uyuyamadınız? Valla ben çok güzel uyuyorum, ama her zaman kalın bir uçak yastığı kullanıyorum, gerçekten rahatlatıyor ve oraya buraya çarpma riskini de azaltıyor. Ama dediğiniz gibi bende kabuk dökme gününü bekliyorum, o günden sonra görüntü daha güzel olacak ve kökler tam yerine uturmuş olacak. Dilekleriniz için de çok teşekkürler, umarım istediğimiz sonucu alırız.