Gönderen Konu: Saç ekimi Azerbaycan Dr.Araz Amirov 2050 greft yaş 27 tarih 02.07.2022  (Okunma sayısı 5466 defa)

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Kardesim cok seyrek hala yana, yukari tarayinca bos gozukuyor, ekimden öncede oyleydi. Surec 6-7 ayda tam sona erir, değişiklik olur mu ki bundan sonra bilmirem

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
gardaşım marah eyleme zor gedir (:

ön kısım 1 ay daha devam eder çıkışlar 6.aydan sonra da tepede başlıyor normal şartlarda.Zaten şuan çıkanlar tam hacmini almamış durumda daha zamanın var 10-12 ay olmadan umutsuzluğa kapılma.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Sagol abi yorumun icin)

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Hayirli akşamlar dostlar ,bende tam 1 yil oldu sac ekiminin. Ekim bence basarili ama ekim kismindan arkada olan kendi saclarim seyreldi ,kisa tutunca ve gunes isiginda cok belli oluyor ,doktorum kendi sampuanini kullanmami soyledi 1-2 ay ( procapil icerikli) eger faydasi olmasa mezoterapi yapalim dedi 5-6 seans ,biberiye minoxidil falan sordum onermedi,siz ne onerirsiniz saclarimi guclendirmek icin ,yorumlarinizi yazin lutfen,tesekkurler.

saciuzunkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel olmuş, hayırlı olsun, donör bölgeni atmamışsın ki seyreklik hakkında yorum yapalım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok güzel doğal sık harika bir sonuç olmuş güzel günlerde tara saçlarını.
Global Moderator

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Yorumlar icin cok tesekkur ederim ,bahsetdigim seyreklik donorde deyil cizdigim yerde resmi yakinlastirinca gorunuyor

emekli kel

• Hero Member
 kemik ustu gec gelişir ama bu zamana gelişmiş olmalıydı orda  gecici dolaşımı hızlandırıcı kullansan
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
kemik ustu gec gelişir ama bu zamana gelişmiş olmalıydı orda  gecici dolaşımı hızlandırıcı kullansan
Hayirli akşamlar abi,sen ne onerirsin ? Doktor 1-2 aylik procapil icerikli sampuan verdi , ise yaramazsa mezoterapi yapalim dedi

Jokerr35

• Full Member
Ekimin çok güzel olmuş kardeşim güle güle kullan  |-nazarboncugu-|

emekli kel

• Hero Member
Hayirli akşamlar abi,sen ne onerirsin ? Doktor 1-2 aylik procapil icerikli sampuan verdi , ise yaramazsa mezoterapi yapalim dedi
sampuanın emilimi sıfıra yakın işe yaramaz .dermoller yap oraya masaj yap.mino dicem gecici saçlı alan basla bırak daha çok bozabilir.damar genişletici mezo yapsın dr  sampuanda hiç vakit kaybetmeden sürede pek yok
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Ekimin çok güzel olmuş kardeşim güle güle kullan  |-nazarboncugu-|
Tesekkurler kardesim

Neo_22

• Jr. Member
  • **
sampuanın emilimi sıfıra yakın işe yaramaz .dermoller yap oraya masaj yap.mino dicem gecici saçlı alan basla bırak daha çok bozabilir.damar genişletici mezo yapsın dr  sampuanda hiç vakit kaybetmeden sürede pek yok
Tamam abi tesekkurler

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Hayirli aksamlar arkadaslar profilaktik olarak sac icin gerekli analizleri test ettirmek istiyorum ,bilgisi olan varmi sac dokulmesi ,sac sagligi icin hangi analizleri yaptirmak lazim ?

Facebook Twitter Instagram