Gönderen Konu: Saç ekimi Azerbaycan Dr.Araz Amirov 2050 greft yaş 27 tarih 02.07.2022  (Okunma sayısı 5453 defa)

Neo_22

• Jr. Member
  • **
saç çıkar rahat ol.nokta ucu kadar yerdende bişi olmaz.sorun yok
Tamam abi tesekkur ederim dikkatin icin ,nedense forumda o kadar tecrubeli arkadas var hic kimse fikir bildirmek istemiyor sen ,hintell ve 1-2 kisi dışında.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Hayirli günler arkadaşlar,bugun ekim günü dahil 15-ci gun , başımı halen dokun çek şeklinde yıkıyorum,son gunler biraz kepeklenme var ovalamadigim için olduğunu düşünüyorum.Sizce ovalayarak yikasam kökler zarar görür mü?,birde şu anki görüntü nasil sizce her sey yolundami?

Neo_22

• Jr. Member
  • **

Neo_22

• Jr. Member
  • **
O kadar kisi bakiyor konuya hic kim yardimci olmuyor tesekkur ederim,adminlerden ricam konuyu silsin daha da bir sey paylasmiyicam

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
brat ekimin hayırlı olsun yıkamanı 1 ay boyunca sert yapma 1 aya yakın süreçte şok dökülme etkisini gösterir 1 ay sonra sert yıkama yaparsın dökülen dökülün kalanı kalır bunlarıda kliniğe sorman gerekir onlar takip edicek olumsuz herhangi birşeyde onlar müdahale edecek sonuçta yanlış anlama beni buradaki arkadaşlar yeterince yorum yapmış zaten bundan sonraki süreçte beklemekten başka yapacak birşeyin yok.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç normal kardeşim şok dökülmende 17 18 gün arası başlar
Saç yönleri güzel duruyor ekilenlerde biraz uzamış bu güzel bir beslenmeye başlamış  kan akışı güzel
Global Moderator

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar dun prp icin gitmisdim ,prp yapan hanim saclari iyi yikamadigimi kepek cok oldugunu soyledi biraz sert ovalayarak masaj yap dedi ,bende biraz sert masaj yaptim isareledigim yerde kanama oldu 5-6 saniye kesdi ,simdi kanama olan kökü zedeledim mi ,oradan sac cikmayacak mi ?

Alpha

• Hero Member
Bence ciddi bir şet olmamıştır gene saç çıkar ordan ama zorlamanın mantığını anlamadım onun yerine saç derisi artıklarını temizleyen etkili bir şampuan kullansanız daha iyi olmazmı konazol gibi.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
kardeşim ben normal bastirmadan yikiyordum ama kepek kaliyordu bu hanimda masaj yapmadigim icin kabuklandigini soyledi ,onun icin bende oyle yaptim . Bu arada ekimin 22 ci günü

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Hintell sen ne düşünüyorsun?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bir sorun yok dostum minicik bir yara oluşmuş ondan bir şey olmaz masajı 1 ay dolunca yap şok dökülmen devam ediyor
Global Moderator

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Bir sorun yok dostum minicik bir yara oluşmuş ondan bir şey olmaz masajı 1 ay dolunca yap şok dökülmen devam ediyor
Sagol abi yorumun icin ,biraz takıntılı biriyim kusura bakma bir sorum daha olacakti ben internetde arasdirdim biraz her yerde sac kokleri 10-15 gunde tamamen tutunur ,artik koklere istesenizde zarar vermeniz cok zordur yaziyor.benim basima gelen olay 22 ci gunde oldu köke zarar vermis ola bilirmiyim?? Doktoruma sordugumda kök olmadığını, muhtemelen orada icinde iltihab yada kan olan sizanak,sivilce tarzi bir sey oldugunu sende masaj yaparken onu patlatmışsin kan gelmiştir dedi,artik teselli icin mi dedi yoksa gerçekten öylemi bilemedim )

taco_9

• Sr. Member
Sagol abi yorumun icin ,biraz takıntılı biriyim kusura bakma bir sorum daha olacakti ben internetde arasdirdim biraz her yerde sac kokleri 10-15 gunde tamamen tutunur ,artik koklere istesenizde zarar vermeniz cok zordur yaziyor.benim basima gelen olay 22 ci gunde oldu köke zarar vermis ola bilirmiyim?? Doktoruma sordugumda kök olmadığını, muhtemelen orada icinde iltihab yada kan olan sizanak,sivilce tarzi bir sey oldugunu sende masaj yaparken onu patlatmışsin kan gelmiştir dedi,artik teselli icin mi dedi yoksa gerçekten öylemi bilemedim )

ufak bir yer gitse bile en fazla bir iki greft gitmiştir ayrıca ilk 10 gün tutunan tutunuyor sonrasında istesende zarar veremezsin söylemi doğru kardeşim bunu tüm doktorlar söylüyor.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
ufak bir yer gitse bile en fazla bir iki greft gitmiştir ayrıca ilk 10 gün tutunan tutunuyor sonrasında istesende zarar veremezsin söylemi doğru kardeşim bunu tüm doktorlar söylüyor.
İnşallah öyledir kardeşim ,tesekkurler

Facebook Twitter Instagram