Gönderen Konu: Saç ekimi Azerbaycan Dr.Araz Amirov 2050 greft yaş 27 tarih 02.07.2022  (Okunma sayısı 5455 defa)

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Hayirli aksamlar arkadaşlar 109 gun

Neo_22

• Jr. Member
  • **
.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
..

Kendikendine

• Yeni üye
  • *
Çok hızlı ve güzel bir süreç. Senin saçlar şimdiden  olmuş. Hayırlı olsun.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Yorumun icin tesekkurler ama ben hala memnun degilim, ekimden oncede suanki ile ayniydi bir değişiklik yok

Kendikendine

• Yeni üye
  • *
Yorumun icin tesekkurler ama ben hala memnun degilim, ekimden oncede suanki ile ayniydi bir değişiklik yok
Açıklığın çok fazla değilmiş zaten. Bir de süreç daha erken. 12. ay a kadar devam edecek . Gelişme daha olacak.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Hayirli aksamlar arkadaşlar saçım cok kuru sekil almiyor, yumusatmak icin form vermek icin ne onerirsiniz ekimin 124 gunu şu an

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
109 günden fazla olmadı mı yav?
Baya oldu gibi geliyor bana neyse gayet sürece göre çok erken ama çok başarılı çıkışlar
Global Moderator

BJKKARA

• Hero Member
Saç ekim sürecin 100 güne göre güzel gelişmiş başarılı bir saç ekimi sürecin var umarım zamanla artarak çok harika saçlara kavuşursun

Neo_22

• Jr. Member
  • **
109 günden fazla olmadı mı yav?
Baya oldu gibi geliyor bana neyse gayet sürece göre çok erken ama çok başarılı çıkışlar
Yok abi son resimler 109 gune ait, 120 ni kacirdim, birde 5 ay da atacam

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Saç ekim sürecin 100 güne göre güzel gelişmiş başarılı bir saç ekimi sürecin var umarım zamanla artarak çok harika saçlara kavuşursun
Sagol kardesim teşekkürler

emekli kel

• Hero Member
 iyi gidiyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim sürecin güzel gidiyor baya dolmuş güzel ekmiş saç ekimci beğendim bu ekimi ve süreci

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar hayirli sabahlar bugün tam 5 ay, isler yolunda değil gibi, ektirmeden onceki durumumla ayni su an, siz ne düşünüyorsunuz?

Facebook Twitter Instagram