Saç Ekimi Sonuçları
Sagol abi yorumun icin ,biraz takıntılı biriyim kusura bakma bir sorum daha olacakti ben internetde arasdirdim biraz her yerde sac kokleri 10-15 gunde tamamen tutunur ,artik koklere istesenizde zarar vermeniz cok zordur yaziyor.benim basima gelen olay 22 ci gunde oldu köke zarar vermis ola bilirmiyim?? Doktoruma sordugumda kök olmadığını, muhtemelen orada icinde iltihab yada kan olan sizanak,sivilce tarzi bir sey oldugunu sende masaj yaparken onu patlatmışsin kan gelmiştir dedi,artik teselli icin mi dedi yoksa gerçekten öylemi bilemedim )
Dostum 3 gün sonra dünyanın en güçlü yapışkanı kan ve etle kökler birleşir zarar verermessin diye bir durum yok kafanı duvalarlara süretersen zarar gelir tabiki ama öyle 1 kök 2 kök bunları kafana takmamalısın bir sorun yok sürecin de sağlıklı görünüyor şok dökülmende zaten devam ediyor köklerden kopmuş saç tellerin sağa sola yatmış bu da şok dökülme evresinde olağan bir durum herkesde olur kısaca artık saçını ektirdin sağlıklıda kafana takscak bir durumun yok sakin huzurlu şekilde süreçlerini takip etmelisin
sorun yok
gardash salam xeyirli olsun.texmini olaraq neqeder xercin cixdi?
ekimin hayırlı olsun gardaş her şey gayet iyi yolunda bence
Gayrt güzel erkenden başlamış saç çıkışların çok iyi gidiyor sürecin daha saç gelişini zamanında olmamana ramen çok iyi gidiyor Şok dökülmeden kalan olmuşmuydu?
O zaman o kalanlar şu an için gayet harika bir süreç senin için