Gönderen Konu: Saç ekimi Azerbaycan Dr.Araz Amirov 2050 greft yaş 27 tarih 02.07.2022  (Okunma sayısı 5454 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sagol abi yorumun icin ,biraz takıntılı biriyim kusura bakma bir sorum daha olacakti ben internetde arasdirdim biraz her yerde sac kokleri 10-15 gunde tamamen tutunur ,artik koklere istesenizde zarar vermeniz cok zordur yaziyor.benim basima gelen olay 22 ci gunde oldu köke zarar vermis ola bilirmiyim?? Doktoruma sordugumda kök olmadığını, muhtemelen orada icinde iltihab yada kan olan sizanak,sivilce tarzi bir sey oldugunu sende masaj yaparken onu patlatmışsin kan gelmiştir dedi,artik teselli icin mi dedi yoksa gerçekten öylemi bilemedim )

Dostum 3 gün sonra dünyanın en güçlü yapışkanı kan ve etle kökler birleşir zarar verermessin diye bir durum yok kafanı duvalarlara süretersen zarar gelir tabiki ama öyle 1 kök 2 kök bunları kafana takmamalısın bir sorun yok sürecin de sağlıklı görünüyor şok dökülmende zaten devam ediyor köklerden kopmuş saç tellerin sağa sola yatmış bu da şok dökülme evresinde olağan bir durum herkesde olur kısaca artık saçını ektirdin sağlıklıda kafana takscak bir durumun yok sakin huzurlu şekilde süreçlerini takip etmelisin

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Dostum 3 gün sonra dünyanın en güçlü yapışkanı kan ve etle kökler birleşir zarar verermessin diye bir durum yok kafanı duvalarlara süretersen zarar gelir tabiki ama öyle 1 kök 2 kök bunları kafana takmamalısın bir sorun yok sürecin de sağlıklı görünüyor şok dökülmende zaten devam ediyor köklerden kopmuş saç tellerin sağa sola yatmış bu da şok dökülme evresinde olağan bir durum herkesde olur kısaca artık saçını ektirdin sağlıklıda kafana takscak bir durumun yok sakin huzurlu şekilde süreçlerini takip etmelisin
Tamam abi,cok sagol

emekli kel

• Hero Member
Sagol abi yorumun icin ,biraz takıntılı biriyim kusura bakma bir sorum daha olacakti ben internetde arasdirdim biraz her yerde sac kokleri 10-15 gunde tamamen tutunur ,artik koklere istesenizde zarar vermeniz cok zordur yaziyor.benim basima gelen olay 22 ci gunde oldu köke zarar vermis ola bilirmiyim?? Doktoruma sordugumda kök olmadığını, muhtemelen orada icinde iltihab yada kan olan sizanak,sivilce tarzi bir sey oldugunu sende masaj yaparken onu patlatmışsin kan gelmiştir dedi,artik teselli icin mi dedi yoksa gerçekten öylemi bilemedim )
sorun yok
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mushab7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
gardash salam xeyirli olsun.texmini olaraq neqeder xercin cixdi?

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimin hayırlı olsun gardaş
her şey gayet iyi yolunda bence :)
  • Ekim Tarihi: 29.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi the mossi london

Neo_22

• Jr. Member
  • **

Neo_22

• Jr. Member
  • **
gardash salam xeyirli olsun.texmini olaraq neqeder xercin cixdi?
Salam qardas 1200 azn ,ekilecek sahenin genisliyine gore qiymet deyisir ,mende az yere ekildi

Neo_22

• Jr. Member
  • **
ekimin hayırlı olsun gardaş
her şey gayet iyi yolunda bence :)
Sagol qardaş,Allah razı olsun

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, 62 ci gun. Durum bu sekilde, sag taraf biraz boş geldi bana.. yorumlarsaniz sevinirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gayrt güzel erkenden başlamış saç çıkışların çok iyi gidiyor sürecin daha saç gelişini zamanında olmamana ramen çok iyi gidiyor

Şok dökülmeden kalan olmuşmuydu?
Global Moderator

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Gayrt güzel erkenden başlamış saç çıkışların çok iyi gidiyor sürecin daha saç gelişini zamanında olmamana ramen çok iyi gidiyor

Şok dökülmeden kalan olmuşmuydu?
Selam abi evet şoktan bir miktar kaldi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
O zaman o kalanlar şu an için gayet harika bir süreç senin için
Global Moderator

Neo_22

• Jr. Member
  • **
O zaman o kalanlar şu an için gayet harika bir süreç senin için
Teşekkürler abi yorumun icin

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar yarın ücretsiz prp hakkim var daha once 2 kere oldum ama cok acili islem sizce gideyim mi yoksa gerek yok mu?

ImPaLa

• Hero Member
Güzel gidiyor saç ekimi sürecin şoktan kalanlar baya şakakları kapatmış 4/5 ay da çok iyi olur bu saç ekimi

Facebook Twitter Instagram