Merhaba arkadaşlar daha önce 2020 Mart ayında Engin Sönmez'e 4700 greft ektirmiştim.
İlgili başlığı aşağıya ekliyorum.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13177.0İlk ekimde donör alanımın kuvvetli olmasından dolayı ön çizgiyi pek beğenmesem de çıkış yüzdesi olarak olumlu bir sonuç almıştım.
2.ekimde hem verteks alanını kapatmayı hem de ön çizgi ve ön sıklığı biraz arttırmak istedim. Medeks firmasını yüksek greft çalışması ve donör alanının sağlamlığından ötürü 4000 4500 greft çalışabiliriz dediğinden dolayı tercih ettim.
Temel amacımız verteks alanını kapatmaktı duruma göre greft sayısı fazla olursa ön tarafta da hem çizgiyi düzeltmek ve hem de sıklığı arttırmak istedik.
İşlem 09:30 da başladı 17:00 gibi bitti. Planlamayı Gökhan Parlak Beyle yaptık kanalları ise Elif Hanım açtı, Destan Hanım ve Deniz Bey ekim işlemlerini gerçekleştirdi.
Hepsine buradan da teşekkürlerimi ileteyim.
İlk işlemler sonrası toplam 4000 Greft çıktı, sonra Gökhan Parlak Bey kendisi gelip tekrardan tarama yaptı ve toplamda 4350'yi bulduk.
Planlama 3500 Verteks alanına 850 ön tarafaydı, verteks alanına bir tık daha fazla kullanılmış olabilir, tecrübeli arkadaşlar ön tarafa kaç greft kullanıldığına dair tahmini bir bilgi verebilirlerse memnun olurum.
İşlem öncesi fotoğraflar aşağıdaki gibidir.