Selamlar arkadaşlar uzun araştırma sonucunda daha önceden ekimlerini takip ettiğim Büşra Hanım da 01.07.2022 tarihinde saç ekimine karar verdim.
Ekimi baştan sona anlatacağım
Elazığ da yaşıyor olmam ve ekimden sonra ne yaşayacağımı bilemediğim için yakın illerdeki merkezleri incelemeye aldım.Tabi öncesinde 15 merkez ile görüşmem vardı ist.ank vb..
Ekim kararında @hintell hocama resim atıp onun ve forumdaki birçok arkadaşın fikirlerini aldım sağolsunlar.
Uzatmadan Büşra hanımın son ekimini gördükten sonra nolursa olsun ektirme kararı verip hemen randevu aldım ve dün ekimim gerçekleşti.
Sabah 9:15 gibi merkezde oldum her konuda yardımcı olan Cansu hanım karşıladı ve sohbet ederken Büşra hanım gelip bilgilendirme yaptı operasyonu baştan sonra kadar titizlikle anlatıyor.Öyle profesyonel bir anlatımı var ki sadece tamam hocam diyebildim
2 ekim planlayıp çizgide aşırı hassas davranıp 20 dk civarı ön çizgi belirledi kendisi ekimin başından sonuna kadar her işlemde bulunuyor ki ben bukadarını beklemiyordum açıkcası.
Büşra hanım ve ekibi tam bir aile ortamında ekimi gerçekleştiriyor evin oturma odasında film izler gibi zaman geçirmenizi sağlıyorlar hele ki Ayşegül hanım ve Halit beye 12 saatlik yol arkadaşlıklarından dolayı sonsuz teşekkürler.12 saat boyunca hiç canım sıkılmadı öyle rahattım ki 4 5 defa uyuya kalmışım:))Son dakikalarda kambersiz düğün olmaz diyip ekibe katılan Osman beye ayrıca teşekkür ederim.
Kolay kolay kimseyi kendi kararlarımda etki altında bırakmayı sevmem ama ertesi güne de arkadaşıma randevu aldık ve çok memnun kaldık.
Şimdi sizlerin değerli yorumlarını alayım.