Saç Ekimi Sonuçları
Kardeş benim konumda arkadaşının başka yerde yaptırdığı mevzuları konuşma arkadaşın araştırsındı baksındı cahiliye devrinde değiliz birşeyleri bilerek ekim kararı versindi kimse kimseye zorlada saç ekemez sende kalkıp başkasının avukatlığını yapma memnun değildiyse arkadaşın açsındı konusunu eklesindi resimlerini bizde eleştirseydik çok boş yaptın.Güzellik merkezinde ekim yaptırıyorsa suç kendisinde yaptırmasın kardeşim eğer öyle birşey varsa ben çok iyi bir yerde ektim ve memnunum bana ne senin arkadaşının ne yaptığından ve senden varsa şikayetiniz o konunun yeri burası değil açın konunuzu bizde gelip okuyalım hadi uzatma şimdi
Valla kardeşim açıkçası ben Batman'da ikamet ediyorum sürekli de giderim kontrole gittiğimdede Büşra Hanım orda oluyor genelde dedikleri gibi her günde ekim almıyorlar acaba hastanede çalışırken mi sürekli gidiyorlardı kliniği açalı bir yıl bile olmadı daha çünkü hastanedeykende birden fazla ortakla çalışıyordu çıkma nedenlerinden biride buymuş zaten ben yinede bir dahaki gidişimde soracağım teşekkür ederim tekrardan 👍🙏
Al işte cahilce bir yorum Elazığ Batman arası git gel 1200 civarı yakıyor aracım sen prp den bahsediyon )Tamam işte ne güzel şikayet etmişsin beni bi sal la
Kanka onu ironi niyetine söyledim :d saldım seni bu cevabından sonra
Aynen boşver sen onu bunu ekimini takip ettiğim birisin saçların nasıl uzadı mı birde eskiden de ekmiştin kabuk alımı sonrası almam gereken takviyeler de değerli yorumlarını eksik etmezsen sevinirim.
Benim yaptığım merkez takviyeleri seven bir yer Şuan Solgar Alpha lipoic Solgar Vm 2000 Solgar biotin 5 mg Solgar d vitamini ayrıca finasterid kullanıyorum.Kan değerlerine bakıp eksik olan takviyeleri alabilirsin benim içerik ve etki olarak en sevdiğim iki takviye Solgar Vm 2000 ve Solgar biotin 5 mg bu ikisinin fiyatı tuzlu ama hacimlenme anlamında iyi etkiler yapıyor 20.gunden sonra prozinc plus losyonu ekim bölgesine kullandım o da çıkışlara destek oluyor süreç seyrinde ilerliyor şuan inşallah bu illetten kurtuluruz Büşra hanımın ekimleri Asuman hanıma benziyor şuan İstanbul'da bu ekimleri yapsaydı çok popüler olurdu ancak Batman'da olduğu için pek forumda bilinmiyor
Ekim merkezinin sahiplenmesi güzel davranış, umarım narkoz değildir hayırlı olsun ekiminiz
Arkadaşlar 20. Gün ekim bölgesi ve donör
İlk haline göre toparlamış inşallah firesiz bir şekilde çıkar hepsi hayırlı olsun dostum 👍