Gönderen Konu: Ankara Suat Çiçek 3.100 Greft ekimi 01.07.22 Yaş 32 sigara ve alkol yok  (Okunma sayısı 9421 defa)

Talhaydmr

• Yeni üye
  • *
Süreç gayet güzel ilerliyor bence benden 3 gün sonra ektirmişsin de. İnşallah mutlu eden bi sonuç alırız yüzümüz güler :))

Kaan uzun

• Yeni üye
  • *
İnşallah dostum, doğal gözüksün tek istediğim bu. Ekilen saçlar baya kalın sanırım. İnşallah güzel olacak

Kaan uzun

• Yeni üye
  • *
20.gun fotoları, arkadaşlar sıcaklar başim terliyor. Hala daha sıkıntı olur mu?

suzy_q

• Sr. Member
Gayet güzel ilerliyor süreciniz , 10.günden sonra greftler tutunmuştur grefte zarar gelmez fakat tabi terleme ve sıcaktan uzak durmanız gerekli

Kaan uzun

• Yeni üye
  • *
Haklısın, dostum. 30 günlük olana kadar dikkat etmem gerecek. Senin süreç ne durum da.

Kaan uzun

• Yeni üye
  • *
Bugün tam 30 gün oldu, merkez kabuk dökerken ki (öne doğru yikamami söyledi hep) 40.gunden sonra masaj yaparak yikamami söyledi. Banyoda çok fazla saç gelmiyor elime, 30-40 tane. Sizce süreç ne durum da.

Kaan uzun

• Yeni üye
  • *
Bugün ile 41. Güne girdik ense bölgemi tras ettirdim. Baya toparlamisti. Şok dökülmem devam ediyor. Merkez artık masaj yaparak yikamami söyledi. Süreç nasıl sizce

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekim alanı gayet sağlıklı döner bölgenizde gayet güzel homojen alım olmuş kendi saçlarınızda ekimden kaynaklı zayıflamış o da olağan bir durum kendini toparlayacaktır herşey normal şuan 100 ila 120 gün arası yavaştan o bölgeler dolmaya başlar 6. 7. aylarda güzel bir sonuç ortaya çıkar 12. aydan sonra yavaş yavaş form alır daha doğal hale gelir tabi işin kurallarına uyulduysa önler çoklu değilse ekim açıları iyi ayarlandıysa şuan için herşey yolunda stres yapılacak bir durum yok ay ay gelişme oldukça zaten mutlu olacaksınız

Kaan uzun

• Yeni üye
  • *
Güzel yorumun ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim dostum. Bundan sonrasi artık bekliyecegiz. İnşallah sonuç güzel olacak.

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
Sonuç güzel olacak gibi duruyor. Süreç sonunda yüzünüz güler umarım. Takipdeyiz.
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Güzel temiz bir saç ekimi ön çizgise hoş olmuş
Şok dökülme de bitmiş hayırlısı olsun
Global Moderator

Kaan uzun

• Yeni üye
  • *
Sık sık paylaşımı mi güncelleyecegim

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Sigara yok alkol yok demek ha maşallah.

O zaman verdik kızı gitti.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Kaan uzun

• Yeni üye
  • *
Ek bilgi Kumarda yok 😎

Facebook Twitter Instagram