Gönderen Konu: xpecia tedavisi kesin çözüm?  (Okunma sayısı 924 defa)

explosen

• Hero Member
Ynt: xpecia tedavisi kesin çözüm?
« Yanıtla #15 : 06 Temmuz 2022, 16:03:19 »
valla benım şakaklarda yanı yan ön kısımda ufak tüylenmeler oldu kişiden kişiye değişir demekki ayrıca unuttum belirtiyim kendi evde yaptığım 1 avuç karanfil ve 4 5 diş sarımsak varsada 1 soğan yoksa önemli değil ben koymadım sadece sarımsak ve karanfil ağzı kapalı tencerede 3 bardak su ılave edip kaynattıp ağzı kapalı soğudukdan sonra sprey şişesien aktardım banyoya giriceğim günler sakaklara tepe vertex e sıkıyorum faydası olabilir

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: xpecia tedavisi kesin çözüm?
« Yanıtla #16 : 06 Temmuz 2022, 17:09:35 »
ben bunun 1 senede 6 paket bitirmiş olarak birşeyler söyleyebilirimi genetik dökülmen varsa hiç faydası yok belirteyim, saçlarına biraz hacim katar güçlendirir yeni saç çıkışı olmaz ,1 aydır fin kullanmaya başladım 5/1 şeklinde o 6 paketın yapamadığı nı 1 haftada saçlarım prp yaptırmış gibi kalınlaştı  bazıları 2 3 ay diyor ama ben direk gördüm etkisini belki xpecia 1 senedir fazla kullandığımdan olabilir arada 1 tane 2 tane xpecia cakıyorum mınyaturler guclensın dıyerekten ama dediğim gibi fin ölmemiş saçları çıkarmada başarılı mevutu korumadada xpecia dan iyi
xpeciada dht baskılayacak sadece saw palmetto ve soya var saw palmetto da %5 baskılıyo o yüzden finle karşılaştırılamaz etkisi çok normql

Facebook Twitter Instagram