Saç Ekimi Sonuçları
Ekiminizi Lütfiye Hanım mı yaptı
Çok değişmişsin ve gerçekten hem çok yakışmış hemde 10 yaş gençleşmişsin.Yalnız konunu değerlendirdiğimizde bu son kliniğin ekimi çok başarılı olmamış bence şu an kafandaki çoğu saç sibel ulusanın yoksa hiç ekimsiz halinle bu kliniğe ektirmiş olsan büyük hayal kırıklığı olacakmış gibi duruyor.Umarım durum değişir ektikleri çıkar yoksa 5000 greft az değil yazık günah.
Sağolsun yapalım dedi fakat bana sizi bir türlü memnun edemedik dediğinde bende ipler koptu çünkü ben oraya tatmin olabilme ve saçlarımın iyi olması için gittim hali ile benim yerime koyun kendinizi. Yani bende şöyle bir olgu oluştu benim beklentim ile kendisinin bana vereceği beni tatmin etmesede onun için geçerli olacak ama burda Sibel ulusanın değil benim memnuniyetim önemli. İlkte dediğim gibi rezerve yapalım dedi ama ben tedirgin oldum bende kararı ossihair de kıldım ve aynen süreç Lütfiye hanımın dediği gibi ilerliyor ve kimse ekim olduğumu anlamıyor taki ben ekim diyene kadar elerine emeklerine sağlık
Uzun yıllardır birlikte çalıştığı ekipleri var bende detaylı sordum bilgi sahibi olmak için. Planlamayı kişinin durumuna göre özel olarak mutlaka kendisi yapıyor sizde arayıp bilgi alabilirsiniz
8. Ay bitti nasıl sizce yamağın ekimi