Saç Ekimi Sonuçları
Ekim yapılan bölgedeki saçlar çıkmış...daha çıkar ve kalınlaşır form alır...saç yakismiş azizim...
siz şuanlık sonuç hakkında ne düşünüyorsunuz dökülme durumu nasıl devam ediyor mu acaba donör çok iyiymiş ekim öncesi fotolarda 1 ekim tepe + ön ve ortalara sıkılaştırma iyi olur diye düşünüyorum
Açıklığımız benziyor inşallah daha da güzel olacak gibi sizinki
açık alana göre saç gelişimi güzel duruyor biraz daha gelişir saçların ama bir saç ekimi daha düşünün derim
2.ekimi düşünmedim ama vertekse yakın bölgenin döküleceğini varsayıp ona göre işlem yapıldı ama tahminimce verteksde açılma devam eder birkaç seneye oraya da yaptırırım 😄
hayırlısı hocam bende şu an için 2. Ekimi bir kac seneye düşünüyorum ama bakalım nolcak 😅
açık alana göre saç gelişimi güzel sürece görede ikinci ekim de iyi, olur benim fikrim (bu arada süreç sonuna kadar saçlar daha gelişir)sakal destekli olarak bu alana çizdiğim sınırdan öne kadar bir sıklaştırma daha enfes olur
cok teşekkür ederim Hintell hocam🙏🏻🙏🏻 süreç sonlarında tepe bölge iyice göze batacak gibi hissediyorum bende 2. Ekim için dediğiniz gibi bir yöntem izleyebilirim. 2. Ekime karar verdiğimde yine sizlerin görüşlerini alacağım izninizle tabiki