Çok sağol hocam. Ben ekimin 6.günü 13-14 saat otobüs yolculuğu yapacağım şapka taksam sorun olur mu bir de nasıl şapka takabilirim
Bir de sadece antibiyotik kullandım bugün bitti (5.gün) doktor içmene gerek yok daha dedi yani sadece yıkama işlemi yapıyorum başka bir takviyeye gerek var mı
Şapkayı çevrendeki insanlar başını görür diye endişelenir isen giy. Fakat giymesen kafam daha rahat hava alır. Takmak istersen de üstü delikli olan geniş bir şapka al. Kafana geçirir gibi yapma, sıkıştırma greftlere. Takarken sapkayi, önden girsin kafana arkaya doğru. Çıkarırken de arkadan öne doğru çıkar. Böylece greftlere zarar vermemiş olursun. En mühim mesele sakın ola, arabaya giriş çıkışlarda kafanı çarpma bir yere. Dikkat et buna.
Arada sırada yıkarsın başını, ılık su ile. Antibiyotik ağrı kesicidir. Zaten artık açın epey dinmiştir. Acı fazla yoksa dayanabilirsen takviyeye gerek yok.
Gözüm üzerinde kardeş
Bir bebek gibi dikkat et kendine. Başında yavruların var. Onlar daha yürümeyi bile bilmiyor. Sahip çık onlara. Güneşe de dikkat et. Gölgelik olsun başında. Güneşin en sıcak aylarındayiz. İlk üç hafta ve ya bir ay iyice dikakt et bunlara. Sonrasında pek sorun olmaz.