Dünyayı yöneten aileler var.Bu ailelerin bir kolu saç lobisine sahip.Korona, maymun çiçeği salgın hastalıklar.Hepsi kelliği yayma amaçlı planlı hareketler.Aşılandık niçin? Siz sanıyormusunuz virüse karşı direnç sağlamak.Hayır! İçerisindeki bir madde gizli kellik için zemin hazırlıyor.Sokağa çıkın bakın aşılananların saçlarında seyrelme başladı.Şimdi de yeni FDA onayı alan ilaç.Niçin peki düşündünüz mü? Minoxidil 1980, finasterid 1992, olumiant 2022... Artık uyanın uyanın.Hitlerin yarım kalmış projesi üstün ırk projesinin adımlarını atmışlar.Hitlerin neden tek testisi vardı biliyormusunuz? Ele geçen yüzlerce belgeden biri sadece biri bu konu hakkında ilk sinyallerini vermişti.Bizi finasterid ve avodarta mecbur bırakıp testisimizle oynamak.Bunu ben demiyorum bizzat resmi belgelere geçmiştir.Hitler yazıda nediyor "2 testis 1 testisi götürür" çok açık değil mi? Durun daha bitmedi.Asıl bombayı şimdi patlatıyorum.Hintell bir casus.Evet siz babanızın hayrınamı bu forum kuruldu sanıyorsunuz? Adam yurt dışına veri sızdırıyor hehey yavrum hehey.Tüm ekim sonuçları, kellik tedavileri bunları gönderip üstün ırk projesine destek veriyor.Acayip bir trafik akışı var.Bu sitenin masraflarını kim karşılıyor? Tabiki dünyayı yöneten saç lobileri.Çok safsınız çok.Ben bi bildiklerimi anlatsam var ya...