Saç Ekimi Sonuçları
sanırım 30lu yaşlardan sonra vücutta dht azalıyordu aktif dökülme yaşanan yıllarda kullandıktan sonra bırakılırsa daha az kayıp yaşanabilir onun dışında evet baskılamayı bırakırsan bir süre sonra yine dökülür
finasteride kullanın dht yi büyük oranda baskılayacaktır ve saçlarını koruyacaktır bıraktıktan sonra dökülme kaldığı yerden devam ediyor olsa bile ilk yıllardaki kadar dht aktif olmayacağı için saçlarınız yine de iyi durumda olacaktır en en kötü finasterid bırakıpta saçlarınız asıl döküleceği yere gelecektir emin olun daha kötüsü olmayacaktır madem bırakınca dökülüyor saçlarımı korumamın bir manası yok demeyin finasterid saçlarınızı daha kötü yapmayacak o yüzden kullanabildiğiniz kadar kullanın
Kral 2.5 aydır finas kullanıyom biraz saç kaliteli artışı ve dokulmede azalma var fakat sanki saçlar daha da seyreldi ne zaman düzelir ya yada düzelir mi
En son youtubeta böyle bir örnek karşıma çıktı güzel bir örnek fikir verme açısından
Yani finas daha mı kötü yapmış ben öyle anladım da
hayır nesi daha kötü daha düzgün saç telleri dikkatli incele tekrar. Finasteridein saçı kötüleştirme ihtimali yok sadece genetik dökülmenin daha agresif olduğu durumlarda finasteride’e rağmen kayıplar devam edebilir veya dhtye çok duyarlı olan saç tellerin varsa onlarda geri dönüş alamama şansın var (ön bölge diyelim ) bunu deneyip görmek lazım şansına kalmış, ama uzun vadede iyiye gidiyor her türlü.Ön bölgede de sonuç alabilen çok kişi var redditte
Evet saç telleri daha kaliteli ama yine de vertexi seyrelmis gibi geldi yada yanlış görüyorum