Gönderen Konu: Hisar ( ESTEMYLİFE ) 4100 greft (20.09.2017)  (Okunma sayısı 19628 defa)

Erdem KARTAL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 10. gün yıkamasını dün yaptırdım Fotoğrafları yüklüyorum

Erdem KARTAL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
18. gün sonuçları

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim cok başarılı olmuş maşallah

Erdem KARTAL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim cok başarılı olmuş maşallah

Teşekkürler şenol kardeşim

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Estemylifenin bir kaç sıkıntısı var aslında.Donör alanı fazla hırpalamaması büyük bir artı lakin şakak ekimi yapmıyor ve saç çizginini oldukça geriden yapıyor mesela sizin ön saç çizginizi epey geride yapmış genelde dökülmesi fazla olan kişilerin alınlarını geniş tutuyor bu da bir eksi puan bence

Erdem KARTAL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Estemylifenin bir kaç sıkıntısı var aslında.Donör alanı fazla hırpalamaması büyük bir artı lakin şakak ekimi yapmıyor ve saç çizginini oldukça geriden yapıyor mesela sizin ön saç çizginizi epey geride yapmış genelde dökülmesi fazla olan kişilerin alınlarını geniş tutuyor bu da bir eksi puan bence

Evet benim alın bölgem çok yukarıda gören herkes aynısını söylüyor fakat ikinci ekimde biraz daha alın bölgesine ekim yaptırmayı düşünüyorum

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
kardeşim hayırlı uğurlu olsun ekimin gerçekten güzel görülüyor inşallah sonuçta güzel olur alın bölgen bence bu saç ekimi için ideal belirlenmiş eğerki saçlar tutar ekilenler çıkarsa seni memnun edecek bir görüntü oluşturacaktır güzel bir berberle bu şi on numara beş yıldız olur bence
ALLAH"ın adamıyık...

Erdem KARTAL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
kardeşim hayırlı uğurlu olsun ekimin gerçekten güzel görülüyor inşallah sonuçta güzel olur alın bölgen bence bu saç ekimi için ideal belirlenmiş eğerki saçlar tutar ekilenler çıkarsa seni memnun edecek bir görüntü oluşturacaktır güzel bir berberle bu şi on numara beş yıldız olur bence

Teşekürler kardeşim inşallah bu şekilde tekrar çıkar şu anlık temennim bu

Erdem KARTAL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saçların böyle dökülesi normalmi acaba ??? yardımcı olabilirmisiniz.

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
Merhaba, ekiminiz guzel gozukuyor. O dokulmeler de şok dokulmeye uğrayan saçlar ve dokulmesi cok normal. Hic kafaniza takmayin. Pozitif düşünün ki hersey guzel olsun. İyi günler :)
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

Erdem KARTAL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, ekiminiz guzel gozukuyor. O dokulmeler de şok dokulmeye uğrayan saçlar ve dokulmesi cok normal. Hic kafaniza takmayin. Pozitif düşünün ki hersey guzel olsun. İyi günler :)

teşekkürler ne bileyim böyle köküyle çıktığı için endişelendim

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim senhic kafana takma cok güzel hidiyo bide kötü düşünme hep iyi düşün bak ben yedinci ayı bitirdim maşallah seninkide cok başarılı sabret ve bekle ama prp ve bakımlarını ihmal etme sakın saygılar

Erdem KARTAL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim senhic kafana takma cok güzel hidiyo bide kötü düşünme hep iyi düşün bak ben yedinci ayı bitirdim maşallah seninkide cok başarılı sabret ve bekle ama prp ve bakımlarını ihmal etme sakın saygılar

bazı saçların kırık bazı saçların kökleri ile geldiğini düşündüğüm için biraz kasıntı yaptım aslında ama araştırma yaptım birazcık sadece şok dökülmenin başlangıcının olduğunu gösteriyormuş 1. ay prp'sini bu cumartesi yaptıracağım verilen ilaçları zamanında kullanmaya özenle gayret ediyorum
sağolasın şenol hocam teşekkürler saygılar

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

bazı saçların kırık bazı saçların kökleri ile geldiğini düşündüğüm için biraz kasıntı yaptım aslında ama araştırma yaptım birazcık sadece şok dökülmenin başlangıcının olduğunu gösteriyormuş 1. ay prp'sini bu cumartesi yaptıracağım verilen ilaçları zamanında kullanmaya özenle gayret ediyorum
sağolasın şenol hocam teşekkürler saygılar

Sok dökülmeyi yeni tamamlamış biri olarak, bu tarz dökülmeler normal moralini bozacak bir durum yok geçmiş olsun.
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

Facebook Twitter Instagram