Herkese merhaba,
Öncelikle bu formun açılmasında katkıları bulunan ve aktif olarak yorumlar sağlayan herkese teşekkür ederim.
Ben aranıza 2016 da katılmıştım. Fakat yazmaktan ziyade takip etmeyi incelemeyi tercih ettim.
Çünkü 2016 da ilk kez ektirmeye niyetlenmiştim fakat Antalya’da görüştüğüm 2 ekim merkezi de donör kısmının yetersiz olduğu ve ince telli olduğu için kapatıcılığın yetersiz kalacağı bu sebeple beni de onları da ilerleyen dönemde tatmin edecek bir sonuç olmayacağı söylenince ben ekim işini tamamen kapattım.
Mayıs 2022 de eşiminde ısrarlarıyla online olarak birkaç yere fotoğraf gönderdim. Hepsi de olumlu geri dönüş yaptı. Kimi tahmini 3000 greft dedi kimi 5500 greft.
Açıklığım bir hayli fazla olduğu için medeks ekimleri dikkatimi çekti. Geniş alanları tatmin edici şekilde kapatabiliyorlardı.
Gökhan Beyle görüştüm. Tepe hariç önü kapatırız tepeye 2.seans gerekir dedi. Bende kabul ettim.
Gelelim ekim gününe. Ekimime Elif Hanım, Deniz Bey ve Merve Hanım girdi. Hatta greft toplamaya bir süre Gökhan Bey bile dahil oldu 😁
Başta hiç heyecanım yoktu. Kan alımı sonrası lokal anestezi başladı. Enseye iğnelere enjekte ediliyordu yaklaşık 30-40 kez. İlk girişte ağrı oluyor ama esas acı iğneyi çekerken enjekte etmesinde. İlk 10 dakikayı atlatırsanız donör bölgeyi hissetmiyorsunuz zaten.
Donör toplama yaklaşık 3 saat sürdü. Devamında 45 dk kadar Elif Hanım kanal açtı ve yemek molası oldu. Yarım saat kadar sonra bu sefer ekime geçtik 3.5-4 saatte o sürdü sanırım. Sabah 10.30 da başlayan işlem 19 itibari ile bitti.
Şimdilik ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum. Ertesi gün bandajları çıkarttım. Perşembe ilk yıkamayı yine merkezde yaptırıcam.
Antibiyotikler bitince vitaminlere geçebilirsin dediler. Fin önerdiler kısa bir süre kullanmayı düşünüyorum. Yan etki olursa bırakırım.
Sizde ricam bundan sonra neler kullanayım xpencia fin solgar biotin 3 lüsü yeterli midir?
Buraya da fotoğrafları bırakıyorum yorumlarsanız memnun olurum.