Merhaba arkadaşlar,
ben 15 Ekimde Ankarada saç ektirdim, 7500 greft. 5.ay ortasina kadar süreç iyi gidiyordu. Ondan sonra, kafamda şişlikler çikmaya başladi, saç ektirdiğim doktora sordum, sivilce dedi. 1 aylik bir süreçte bu şişliklerin olduğu yerlerde, saçin ekildiği yerlerde oluştu bunlar, saç dökülmesi oldu. 6.aydan sonra saçlar seyrekleşmeye başladi.
Doktora gittim tekrar. Normal süreç, sivilce dedi. Saç köklerin çikmaya başlamiş, sen göremezsin de bilen biri görür bunlari dedi.Bir arkadaşimin berberiyle konuştum geçen ay. Bu işlerden bayaği anladiğini söyledi, o da çok fazla çikan kökün var dedi. Kafamda şişliklere o da sivilce dedi.
Nette ekilen saçlarin yüzde 80inin ilk 6 ayda çiktiğini okudum. Benim 8.ay bitti, hayal kirikliğina uğramiş durumdayim. Ekilen yerler, hala seyrek. Çok fazla çikan yeni kök var diyorlardi 1 ay önce, 1 ay geçti, hala saçlar ayni durumda.
işikta ya da güneşte berbat görünüyor saçlarim.
Merak ettiğim konu, bu yeni çikan kök dedikleri, ne zaman benim görebileceğim hale gelir? merak ettiğim konulardan birisi bu.
Bu konularda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar bana yardim edebilirler mi? şimdiden teşekkür ederim.