Merhabalar, 1 ay sonrası için saç ekim merkezini netleştirip işlemi gerçekleştirmek istiyorum
Ankarada yaşıyorum Şahin Çelik hocayla görüşmemde önceliği fin ilaç tedavisine verdi sonrasında ekime uygun olacağını söyledi, ayrıca takvimi oldukça yoğundu.
İki günlük istanbul ziyaretimde akl poliklinik ile görüştüm, xpecia tedavisi verildi, 1ay sonrası için saç ekim planlaması yapıldı,
Esteworldle bir görüşmem oldu, saçlarımda aktif yoğun dökülme olduğu, hekim tavsiyesiyle 6haftalık hem fin hem xpecia ilaç kullanımı, ayda 2defa prp, ozon tedavisiyle ekim öncesi saçların güçlendirilmesi gerektiği söylendi, duruma göre saç ekimi planlanacağı söylendi takvim belirlenmedi.
1haftadır xpeica ve propecia kullanıyorum, 1 defa prp yaptırdım.
Saç ekim planlamasını bir aylık iş tatilim olan ağustos ile eylül arasında düşünüyorum, daha ileri bir tarihi olsa ilaçlar daha çok etkisini gösterebilirdi.
Ekim merkezleri arasında bilgi sahibi oldukça kafa karışıklığı artıyor. En iyisini bulma çabası zihni meşgul ediyor.
Akl ile daha somut görüşmelerim oldu hatta provizyon ödemesi de yaptım, buna rağmen halen merkez konusunda net kararı verebilmiş değilim. Fiyat olarak 20bin skalaya kadar çıkabileceğimi düşünüyorum. Sık karşılaştığım yerler Ankara için Şahin Çelik. İstanbul için medeks, asuman hair, serkan aygın (çok yoğun, randevu vermiyorlar), akl, esteworld..
Tecrübeli arkadaşların ekim merkezleri hakkında verdiği bilgiler bana ışık tutacaktır.